Razor QT question

Forum rules
Before you post please read this

Razor QT question

Postby nomko on Sat Jan 26, 2013 10:52 am

I'm running Mint14 MATE in VirtualBox. I've installed Razor QT just to see how this DE is running. After installing Razor, i rebooted VB. After selecting Razor QT at the login screen and logging in i get to see the first image (lower image). A message asking me to select a Window Manager. When i click the line in the whit box and then Ok i get image 2 (upper image).

I'm not sure what to select here. Is it normal that Razor wants me to select a Window Manager? And which Window Manager should it be?? Any help here would be very much appreciated!

Ps. since i'm running Mint in the Dutch language, non-Dutch spoken people have to translate the text. My apologies!
Attachments
Selectie_003_26-01-2013.png
image 2
Selectie_003_26-01-2013.png (66.03 KiB) Viewed 932 times
Selectie_002_26-01-2013.png
image 1
Selectie_002_26-01-2013.png (21.25 KiB) Viewed 932 times
ASUS P5KPL-AM SE*Intel Core2 Quad CPU Q8200*4 GiB ram*nVidia GeForce 9500GT*Realtek RTL8101/8102E*Optiarc DVD-RW AD-7200A*HDD:Samsung HD501LJ/HD103SI*Sitecom X5-N600 Router (WLR-5100)

My personal website
User avatar
nomko
Level 8
Level 8
 
Posts: 2243
Joined: Sat Feb 25, 2012 7:28 pm
Location: The Hague, The Netherlands

Linux Mint is funded by ads and donations.
 

Re: Razor QT question

Postby xenopeek on Sat Jan 26, 2013 11:13 am

A search for "razor-qt window manager" turns up this: https://github.com/Razor-qt/razor-qt/wi ... w-Managers. It has no window manager of it's own, but Openbox is "The Official WM of Razor-qt". Though you can choose another as listed there. So you probably have to install the package openbox first.
User avatar
xenopeek
Level 21
Level 21
 
Posts: 14544
Joined: Wed Jul 06, 2011 3:58 am
Location: The Netherlands

Re: Razor QT question

Postby Monsta on Sat Jan 26, 2013 11:39 am

A few months ago we had some fun building and trying out Razor-Qt in LMDE with various window managers, including Openbox and KWin. Maybe you'll want to have a look at this thread: viewtopic.php?f=197&t=114802 (there are some screenshots inside showing how Razor-Qt looks with different WMs)
Monsta
Level 8
Level 8
 
Posts: 2336
Joined: Fri Aug 19, 2011 3:46 am

Re: Razor QT question

Postby nomko on Sat Jan 26, 2013 11:47 am

I'll try OpenBox then. Good thing that i do it under VirtualBox. Nice way to fiddle around with Mint.
ASUS P5KPL-AM SE*Intel Core2 Quad CPU Q8200*4 GiB ram*nVidia GeForce 9500GT*Realtek RTL8101/8102E*Optiarc DVD-RW AD-7200A*HDD:Samsung HD501LJ/HD103SI*Sitecom X5-N600 Router (WLR-5100)

My personal website
User avatar
nomko
Level 8
Level 8
 
Posts: 2243
Joined: Sat Feb 25, 2012 7:28 pm
Location: The Hague, The Netherlands


Return to Others

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests