Invalid Format problem

Questions about Grub, UEFI,the liveCD and the installer
Forum rules
Before you post please read this

Invalid Format problem

Postby Shepard-Commander on Wed Feb 13, 2013 5:26 am

I am not sure if this is the right section for this but here it goes:
By the way this is my first time using linux witch makes me a total noob
I downloaded the 64bit iso of linux mint-kde,mounted it on daemon tools(don't have a blank cd right now) and proceeded to install it on one of my hdds(it's 160Gigs and completely empty)After rebooting to finalize the installation,my lg tv shows a blank screen and a message saying "invalid format".Obviously the installation cannot continue so my computer just restarts.
Note than i am able to boot into windows 7 just fine.
My specs are way above the required so that's can't be what's causing it.
Also note that i have two 680s in sli and i have already tried removing the second card but the same issue still happens.
Shepard-Commander
Level 1
Level 1
 
Posts: 2
Joined: Wed Feb 13, 2013 5:13 am

Linux Mint is funded by ads and donations.
 

Re: Invalid Format problem

Postby Orbmiser on Wed Feb 13, 2013 11:50 am

"I downloaded the 64bit iso of linux mint-kde,mounted it on daemon tools(don't have a blank cd right now)"


That is what's causing it. You Cannot mount the iso within Windows using daemon tools and install.
You have to have a medium like DVD or usb key to do the install.
.
User avatar
Orbmiser
Level 7
Level 7
 
Posts: 1514
Joined: Thu Oct 18, 2012 5:16 pm
Location: Portland,Oregon

Re: Invalid Format problem

Postby Shepard-Commander on Wed Feb 13, 2013 2:20 pm

Well i just created a bootable usb drive with linux it and guess what the same things happens.
I cannot continue the installation because my tv shows the invalid format error.
Shepard-Commander
Level 1
Level 1
 
Posts: 2
Joined: Wed Feb 13, 2013 5:13 am


Return to Installation & Boot

Who is online

Users browsing this forum: lostfarmer, Resistor and 16 guests