Log on Problems

All Gurus once were Newbies
Forum rules
There are no such things as "stupid" questions. However if you think your question is a bit stupid, then this is the right place for you to post it. Please stick to easy to-the-point questions that you feel people can answer fast. For long and complicated questions prefer the other forums within the support section.
Before you post please read this

Log on Problems

Postby Mittens on Sat Feb 23, 2013 8:25 pm

I am unable to log on to my computer. I currently have it set it up so that it just auto logs on when I power it up, but if I log out and try to log back on it doesn't work; it goes half way through the log on process but then it just loops back to the log in screen. It was working normally with just my SSD hard drive but when I connected a traditional hard drive in addition to the SSD, and that's when the log in stopped working. The computer is completely usable the way I have it set up, but there is clearly something wrong. I appreciate any help that you could give. Thanks.
Mittens
Level 1
Level 1
 
Posts: 2
Joined: Sat Feb 23, 2013 8:03 pm

Linux Mint is funded by ads and donations.
 

Re: Log on Problems

Postby passerby on Sat Feb 23, 2013 9:18 pm

Sounds like an XAuthority issue. Take a look here: http://askubuntu.com/questions/223501/u ... login-loop
Home PC: Xubuntu 14.04 x64, Nvidia GTX650, i7 3770K, 16GB RAM, Asus Xonar DX
Work PC: Mint 13 x64 XFCE, Nvidia GT620, i5 3470, 8GB RAM
Laptop: System76 Kudu Pro, Xubuntu 14.04 x64

My HTML5 login themes + screenshots
User avatar
passerby
Level 6
Level 6
 
Posts: 1374
Joined: Sun Dec 16, 2012 7:29 pm

Re: Log on Problems

Postby Mittens on Tue Feb 26, 2013 3:36 am

Thanks that was a good reference and I fixed my problem.
Mittens
Level 1
Level 1
 
Posts: 2
Joined: Sat Feb 23, 2013 8:03 pm


Return to Newbie Questions

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot], Google [Bot], Google Adsense [Bot] and 27 guests