Video Streaming Crashes the Linux Mint 13

Questions about applications and software
Forum rules
Before you post please read how to get help

Video Streaming Crashes the Linux Mint 13

Postby anochand on Sun Mar 03, 2013 4:59 am

Video Streaming Crashes the Linux Mint 13 in firefox as well as chrome

Hardware details given below:

inxi -Fxz
System: Host: anoop-System-Product-Name Kernel: 3.2.0-23-generic x86_64 (64 bit, gcc: 4.6.3)
Desktop: N/A Distro: Linux Mint 13 Maya
Machine: Mobo: ASUSTeK model: M2N-VM DVI version: Rev x.xx Bios: American Megatrends version: 0201 date: 08/23/2007
CPU: Dual core AMD Athlon 64 X2 4400+ (-MCP-) cache: 1024 KB flags: (lm nx sse sse2 sse3 svm) bmips: 9200.52
Clock Speeds: 1: 2300.130 MHz 2: 2300.130 MHz
Graphics: Card: NVIDIA C68 [GeForce 7050 PV / nForce 630a] bus-ID: 00:12.0
X.Org: 1.11.3 driver: nvidia Resolution: 1440x900@50.0hz
GLX Renderer: GeForce 7050 PV / nForce 630a/integrated/SSE2 GLX Version: 2.1.2 NVIDIA 295.40 Direct Rendering: Yes
Audio: Card: NVIDIA MCP67 High Definition Audio driver: snd_hda_intel bus-ID: 00:07.0 Sound: ALSA ver: 1.0.24
Network: Card: NVIDIA MCP67 Ethernet driver: forcedeth port: d880 bus-ID: 00:0a.0
IF: eth0 state: up speed: 100 Mbps duplex: full mac: <filter>
Drives: HDD Total Size: 250.1GB (2.8% used) 1: /dev/sda ST3250310AS 250.1GB
Partition: ID: / size: 94G used: 6.6G (8%) fs: ext4 ID: swap-1 size: 2.08GB used: 0.00GB (0%) fs: swap
Sensors: System Temperatures: cpu: 46.0C mobo: N/A gpu: 0.0:
Fan Speeds (in rpm): cpu: 3013 sys-1: 0
Info: Processes: 136 Uptime: 10 min Memory: 509.2/1939.2MB Runlevel: 2 Gcc sys: 4.6.3 Client: Shell inxi: 1.7.33
anochand
Level 1
Level 1
 
Posts: 1
Joined: Sun Mar 03, 2013 4:47 am

Linux Mint is funded by ads and donations.
 

Re: Video Streaming Crashes the Linux Mint 13

Postby tanstaafl72555 on Sun Mar 02, 2014 7:59 am

I am having the same problem. I am def. a newbie and do not quite understand the lines of data on the screen, nor what they are telling me about what occurred, nor (most importantly) how to find them in a log file so I can post them and have someone tell me what happened.

I don't know if it is a hardware problem in my video, an problem with ram going bad, a problem with the mobo, or a problem with Mint.

I searched in these forums for some beginning to find a solution, and will be marking this forum to see if you get any posts that help me chase this down.

Thanks.
tanstaafl72555
Level 1
Level 1
 
Posts: 1
Joined: Sun Apr 28, 2013 9:34 am


Return to Software & Applications

Who is online

Users browsing this forum: Alexa [Bot] and 13 guests