Search found 128 matches

by curt_grymala
Mon Jan 03, 2011 11:02 pm
Forum: Suggestions & New Ideas
Topic: Chrome Reports Malware on "Linux Freedom" Mirror
Replies: 7
Views: 1526

Re: Chrome Reports Malware on "Linux Freedom" Mirror

Thanks for looking into this. Hopefully the folks at Linux Freedom can get it straightened out, soon.
by curt_grymala
Mon Jan 03, 2011 10:03 pm
Forum: Suggestions & New Ideas
Topic: Chrome Reports Malware on "Linux Freedom" Mirror
Replies: 7
Views: 1526

Chrome Reports Malware on "Linux Freedom" Mirror

I have no idea where I should post this topic, but I guess the "Suggestions" board is as good a place as any. Please feel free to move it if it belongs somewhere else. While trying to download the Linux Mint 10 Live CD, I found that Google Chrome indicates the "Linux Freedom" mirror (one of the US m...
by curt_grymala
Thu Mar 11, 2010 9:20 pm
Forum: Ethernet
Topic: Have to disconnect/reconnect to get on Internet
Replies: 2
Views: 556

Re: Have to disconnect/reconnect to get on Internet

Ok. I guess that explains it. Thanks for the update.
by curt_grymala
Mon Mar 08, 2010 6:35 pm
Forum: Ethernet
Topic: Have to disconnect/reconnect to get on Internet
Replies: 2
Views: 556

Have to disconnect/reconnect to get on Internet

I recently upgraded (using the command line instructions for the upgrade path) from Mint 7 to Mint 8. Everything went pretty well, but I have run into two issues; one kind of big and one rather minor. I'm not sure if they're related to each other or not, but I though I'd post about them here, since ...
by curt_grymala
Mon Aug 31, 2009 10:05 pm
Forum: Sound, Multimedia, & Codecs
Topic: Flash Sound Works in Firefox, but Nowhere Else
Replies: 9
Views: 1262

Re: Flash Sound Works in Firefox, but Nowhere Else

Thanks for the tips, Husse. I'll keep digging. With VLC working, though, at least I'm not completely without multimedia.
by curt_grymala
Fri Aug 28, 2009 9:38 pm
Forum: Sound, Multimedia, & Codecs
Topic: Flash Sound Works in Firefox, but Nowhere Else
Replies: 9
Views: 1262

Re: Flash Sound Works in Firefox, but Nowhere Else

A little more info:
I finally got sound working on VLC by editing the advanced audio preferences. I had to choose "ALSA audio output" as my output module and "HDA Nvidia: ALC888 Analog (hw:0,0)" as my ALSA device name.
by curt_grymala
Thu Aug 27, 2009 8:43 pm
Forum: Sound, Multimedia, & Codecs
Topic: Flash Sound Works in Firefox, but Nowhere Else
Replies: 9
Views: 1262

Re: Flash Sound Works in Firefox, but Nowhere Else

Unfortunately, the package available on Adobe's Web site isn't actually an installer, it's just the libflashplayer.so library file. I went ahead and downloaded it, though. I then proceeded to locate libflashplayer.so on my computer and deleted all instances of it. Then, I copied the file into /usr/l...
by curt_grymala
Wed Aug 19, 2009 9:46 pm
Forum: Sound, Multimedia, & Codecs
Topic: Flash Sound Works in Firefox, but Nowhere Else
Replies: 9
Views: 1262

Re: Flash Sound Works in Firefox, but Nowhere Else

I have purged a few times, unfortunately, using complete removal in Synaptic. I get the feeling that this is a 64-bit specific problem. I do have Adobe AIR installed, which initially required me to install a bunch of 32-bit libs, including Flash (now, with only the 64-bit Flash plugin installed, Fir...
by curt_grymala
Fri Aug 14, 2009 11:12 pm
Forum: Sound, Multimedia, & Codecs
Topic: Had sound after install, then soon lost it
Replies: 5
Views: 750

Re: Had sound after install, then soon lost it

Also, I know this might sound really simple, but make sure you check all of the volume sliders. On my computer, after I installed something (can't remember what, at this point), the PCM volume slider ended up all the way down. While it was down, I was getting no sound from any apps, but I was gettin...
by curt_grymala
Thu Aug 13, 2009 4:36 pm
Forum: Sound, Multimedia, & Codecs
Topic: Flash Sound Works in Firefox, but Nowhere Else
Replies: 9
Views: 1262

Flash Sound Works in Firefox, but Nowhere Else

I've been playing on and off for about the last month trying to work out my sound issues with Mint Gloria 64-bit. To start, I had flashplugin-installer, flashplugin-nonfree and mint-flashplugin-x64 installed. With that setup, I had no sound with Flash at all; and, in fact, had no sound in Firefox at...
by curt_grymala
Mon Jul 13, 2009 9:31 pm
Forum: Suggestions & New Ideas
Topic: Open Links In Open Browser
Replies: 3
Views: 733

Re: Open Links In Open Browser

Thanks for the suggestion. Unfortunately, that's not quite what I'm looking for. Evolution, for instance, only gives me two options: "open link in browser" or "copy link location". Sure, I can choose "copy link location" and paste it into the browser, but that's almost as much of a hassle as having ...
by curt_grymala
Sun Jul 12, 2009 11:01 pm
Forum: Suggestions & New Ideas
Topic: Open Links In Open Browser
Replies: 3
Views: 733

Open Links In Open Browser

I have no idea if something like this is even possible, but I would love to see some sort of option to do this if at all possible. Let's say I have a browser open and am actively using it. Now, let's say I click a link in an external application (my desktop, an RSS feed, an e-mail message, TweetDeck...
by curt_grymala
Sat Jul 11, 2009 10:51 am
Forum: Artwork
Topic: New wallpaper - Airy Mint
Replies: 21
Views: 5779

Re: New wallpaper - Airy Mint

Nice one. Thanks for posting.

Another suggestion: While working on the one with a transparent bottom, could you also work on one with a transparent top (keeping the green bottom)? Thanks.
by curt_grymala
Sat Jul 11, 2009 10:46 am
Forum: Software & Applications
Topic: Disable Refresh On Open?
Replies: 1
Views: 487

Disable Refresh On Open?

I have a flaky Internet connection that can sometimes be extremely slow. As a result, when I click on the MintUpdate icon sometimes after I notice there are updates available, it can take up to 10 minutes (sometimes longer) to actually open, because it automatically refreshes the list of available u...
by curt_grymala
Sat Jul 11, 2009 10:27 am
Forum: Newbie Questions
Topic: Panel Moves on Restart?
Replies: 4
Views: 619

Re: Panel Moves on Restart?

Thanks for the response. That fixed it. For some reason, the "y_bottom" value was set to -1 instead of 0. Changing it to 0 made it stop jumping back to the top of the screen on restart.
by curt_grymala
Sat Jul 11, 2009 12:03 am
Forum: Newbie Questions
Topic: Panel Moves on Restart?
Replies: 4
Views: 619

Panel Moves on Restart?

I am currently using Linux Mint 7 x64, though this issue is also present in Linux Mint 6 x86 and Linux Mint 7 x86. I have tested this issue on multiple computers, including VirtualBox installations of Linux Mint 7 x64 and x86. I keep my main Mint panel docked at the top of my screen with it set to a...
by curt_grymala
Thu Jul 09, 2009 10:44 pm
Forum: Suggestions & New Ideas
Topic: mintTool to select OS for next reboot
Replies: 7
Views: 2345

Re: mintTool to select OS for next reboot

Plus one from me. This was always a feature I greatly valued in the KDE version of SuSE. I would love to see it somehow added to the Gnome version (and any other version) of Mint.
by curt_grymala
Mon Jul 06, 2009 6:53 pm
Forum: Other networking topics
Topic: Mint to Mint Networking
Replies: 3
Views: 1111

Mint to Mint Networking

I have a three-computer set up at home. Two of the computers are running Linux Mint 7. The third computer is running Windows Vista Business Premium. I am able to easily access files on my Vista computer from my main Mint 7 computer by simply going to the "Network" and opening the appropriate link (t...
by curt_grymala
Sat Jul 04, 2009 10:50 am
Forum: Software & Applications
Topic: Gparted NTFSclone Appears Stagnant
Replies: 3
Views: 940

Re: Gparted NTFSclone Appears Stagnant

Update - I was able to successfully cancel the process. I booted the Mint 7 live disc and am currently using it to back up my hard drives. It's copying the last partition, now. Thanks for the help.
by curt_grymala
Fri Jul 03, 2009 9:01 pm
Forum: Software & Applications
Topic: Gparted NTFSclone Appears Stagnant
Replies: 3
Views: 940

Re: Gparted NTFSclone Appears Stagnant

Thanks for the response. That's good to know. I really screwed things up a few years ago when I was using gparted to resize my main partition and lost power in the middle of the process, so I've been a little wary of cancelling anything. To answer your query, here are the steps I followed to start t...

Go to advanced search