Search found 3 matches

by Calgacus
Fri Jun 14, 2013 11:48 pm
Forum: Graphics Cards & Monitors
Topic: AMD Catalyst 13.1 and Linux mint 15
Replies: 8
Views: 8746

Re: AMD Catalyst 13.1 and Linux mint 15

@Goffrey - I had the EXACT same situation and I followed your instructions to the letter and it worked for me. I did not bother to delete the xorg.conf file either on a hunch and everything seems fine. Right now I'm installing PlayOnLinux and will test World of Tanks on it then I'll install Steam an...
by Calgacus
Fri Jun 14, 2013 8:03 pm
Forum: Gaming on Linux Mint
Topic: Gaming on Linux Mint 15 through Steam, your experiences
Replies: 27
Views: 17675

Re: Gaming on Linux Mint 15 through Steam, your experiences

Well, I love Mint 15 - but I think the ATI HD4830 512mb video card I have is not able to work with whatever drivers Mint uses. I'm so ready to leave MS Windows Vista forever - and I can't. But now I'm only one step away. And when I install the latest Catalyst drivers everything breaks and I'm left w...
by Calgacus
Thu Jan 17, 2013 3:03 am
Forum: Installation & Boot
Topic: Mint 14 no splash screen instead lots of text
Replies: 12
Views: 6618

Re: Mint 14 no splash screen instead lots of text

This is not a setting that's turned off - I tried the fix the gentleman posted in the post above mine and no matter what I select I get a black screen on boot up with a "No Signal Detected" on my monitor until I see the prompt for my username. This is not a setting, this is some kind of flaw or bug....

Go to advanced search