Search found 36 matches

by miggoycor
Wed Feb 10, 2016 11:17 am
Forum: Newbie Questions
Topic: [SOLVED] UI is now ugly after installing LO5
Replies: 8
Views: 712

Re: Gedit and LibreOffice UI is now ugly after installing LO

Solved. It seems I just need to reinstal mint-themes-gtk3 and mint-meta-cinnamon.
by miggoycor
Wed Feb 10, 2016 11:13 am
Forum: Newbie Questions
Topic: [SOLVED] UI is now ugly after installing LO5
Replies: 8
Views: 712

Re: Gedit and LibreOffice UI is now ugly after installing LO

Hmm, it says it is already installed.
by miggoycor
Wed Feb 10, 2016 10:46 am
Forum: Newbie Questions
Topic: [SOLVED] UI is now ugly after installing LO5
Replies: 8
Views: 712

Re: Gedit and LibreOffice UI is now ugly after installing LO

Okay, I didn't know that. I removed a lot of programs I don't use before eh. I even removed LO on earlier versions of Linux Mint without issue like this. Is there a place I can redownload the Mint-X theme? That seems like it is the issue, since the other themes work fine. I cant seem to find it on t...
by miggoycor
Wed Feb 10, 2016 10:04 am
Forum: Newbie Questions
Topic: [SOLVED] UI is now ugly after installing LO5
Replies: 8
Views: 712

Re: Gedit and LibreOffice UI is now ugly after installing LO

Okay, now firefox GUI glitched out on me as well. When I looked into my theme options, it seems Mint-X is missing from both the Window Borders and Controls options. It seems my uninstallation removed some kind of GUI file? I changed both to Adwaita, and the ugly GUI turned into Adwaita GUI. So how d...
by miggoycor
Wed Feb 10, 2016 9:50 am
Forum: Newbie Questions
Topic: [SOLVED] UI is now ugly after installing LO5
Replies: 8
Views: 712

[SOLVED] UI is now ugly after installing LO5

So I downloaded LibreOffice 5. I removed the preinstalled version of LibreOffice from my Linux Mint 17.3 64-bit Cinnamon. I used the following commands: sudo apt-get remove libreoffice* sudo apt-get autoremove sudo apt-get autoclean Then I noticed my gedit broke. Like this: https://doc-10-58-docs.go...
by miggoycor
Wed Dec 23, 2015 10:40 pm
Forum: Cinnamon
Topic: Broken Cinnamon Menu!
Replies: 10
Views: 5277

Re: Broken Cinnamon Menu!

Okay it worked! Thanks!
by miggoycor
Wed Dec 23, 2015 10:31 pm
Forum: Cinnamon
Topic: Broken Cinnamon Menu!
Replies: 10
Views: 5277

Re: Broken Cinnamon Menu!

miggoy@mintyfresh-linux ~ $ ll ~/.config/menus total 20 drwxr-xr-x 3 miggoy miggoy 4096 Dec 15 22:21 ./ drwxr-xr-x 29 miggoy miggoy 4096 Dec 22 11:41 ../ drwxr-xr-x 2 miggoy miggoy 12288 Dec 22 11:14 applications-merged/ -rw-r--r-- 1 miggoy miggoy 0 Dec 22 11:19 cinnamon-applications.menu lrwxrwxrw...
by miggoycor
Tue Dec 22, 2015 11:13 pm
Forum: Cinnamon
Topic: Broken Cinnamon Menu!
Replies: 10
Views: 5277

Broken Cinnamon Menu!

So last boot, I experienced some problems with the Cinnamon menu when I was editing it, mainly the editor crashed and refused to restart. I thought that restarting my computer would clear some issues, but now cinnamon refuses to start the menu applet. Below is the code log that cinnamon gave me when...
by miggoycor
Fri Oct 23, 2015 12:08 pm
Forum: Gaming on Linux Mint
Topic: Game not working despite similar game with the same engine w
Replies: 0
Views: 410

Game not working despite similar game with the same engine w

So I got this Steam game called Europa Universalis IV during a Steam sale. Its cousin, Crusader Kings 2 by the same publisher and engine, works fine on my computer, but EU4 is just an empty black launcher. While the game starts when you find the start button on the launcher by aimlessly clicking abo...
by miggoycor
Thu Jul 17, 2014 3:41 am
Forum: Newbie Questions
Topic: Would upgrading need a new /home?
Replies: 3
Views: 286

Re: Would upgrading need a new /home?

Thanks for this. After reading around, it seems I should be better off just doing a fresh install. So much for that.
by miggoycor
Mon Jul 14, 2014 6:49 am
Forum: Newbie Questions
Topic: Would upgrading need a new /home?
Replies: 3
Views: 286

Would upgrading need a new /home?

So I have an old 7 year old second hand laptop that has two hard drives, SSD and HDD. My Linux Mit 16 is divided into 3 partitions, (as per my friend's instructions), with / and /boot in the SSD and the /Home in the HDD. I want to upgrade to LM 17, so here is my question, if I upgrade, I plan to ove...
by miggoycor
Tue Jan 07, 2014 7:49 am
Forum: Newbie Questions
Topic: Hibernation does not work anymore.
Replies: 2
Views: 237

Re: Hibernation does not work anymore.

sudo pm-hibernate merely turned off my computer. /etc/polkit-1/localauthority/50-local.d/com.ubuntu.enable-hibernate.pkla was already: [Enable Hibernate] Identity=unix-user:* Action=org.freedesktop.upower.hibernate ResultActive=yes So I did not change anything. Hibernation still eludes me, even thou...
by miggoycor
Tue Dec 31, 2013 2:41 am
Forum: Newbie Questions
Topic: Hibernation does not work anymore.
Replies: 2
Views: 237

Hibernation does not work anymore.

Hibernation worked out of the box in LM15, but did not in LM14. Now in LM16 hibernation again does not work outside the box. Hibernation button works, but it just shuts down the computer (like in LM14). I have enough swap space as in my previous LM15 installation, so I dont think hardware is an issu...
by miggoycor
Sat Nov 23, 2013 9:44 am
Forum: Newbie Questions
Topic: Nemo's LAN Connection: Some folders won't share [SOLVED]
Replies: 4
Views: 523

Re: Nemo's LAN Connection: Some folders won't share

It worked like a charm! :D

Even the files that previously did not stream can now stream!
by miggoycor
Sun Nov 17, 2013 12:15 am
Forum: Newbie Questions
Topic: Nemo's LAN Connection: Some folders won't share [SOLVED]
Replies: 4
Views: 523

Re: Nemo's LAN Connection: Some folders won't share

lorenzo@minty-fresh ~ $ net usershare info --long [Movies] path=/media/lorenzo/Partition/Partition Movies comment= usershare_acl=Everyone:F, guest_ok=y [Media] path=/home/lorenzo/Media comment= usershare_acl=Everyone:F, guest_ok=y The problem folder is /media/lorenzo/Partition/Partition Movies. The...
by miggoycor
Sat Nov 16, 2013 11:45 am
Forum: Newbie Questions
Topic: Nemo's LAN Connection: Some folders won't share [SOLVED]
Replies: 4
Views: 523

Nemo's LAN Connection: Some folders won't share [SOLVED]

Disclaimer: I have no idea what I am doing. I am guessing it all along the way, though I am stump. So I discovered I can pair Nemo's Share function and File Manager HD (Android) to stream movies to my tablet. It works, mostly. I streamed a lot of my videos, however some just don't stream. I assume i...
by miggoycor
Sat Apr 06, 2013 11:27 pm
Forum: Installation & Boot
Topic: [SOLVED] Unable to boot into Linux Partition on sdb1
Replies: 6
Views: 539

Re: Unable to boot into Linux Partition on sdb1

I found a work-around. I installed Xubuntu on my smaller Hard Drive 0. GRUB automatically sees Linux Mint now. The only downside I have to this is that I lost 7 gigs of data reserved for Xubuntu on my SSD.
by miggoycor
Sat Apr 06, 2013 9:04 pm
Forum: Newbie Questions
Topic: [SOLVED] Newbie GRUB questions
Replies: 2
Views: 345

Re: Newbie GRUB questions

Thank you. I will try it and see what happens.
by miggoycor
Sat Apr 06, 2013 9:37 am
Forum: Newbie Questions
Topic: [SOLVED] Newbie GRUB questions
Replies: 2
Views: 345

[SOLVED] Newbie GRUB questions

I installed Linux Mint on my second hard drive (labeled Hard Drive 1) with Windows 7 on my primary HD (labeled Hard Drive 0). My computer only boots to Hard Drive 0. There is nothing I or anyone can do to change that. My newbie question is, if I install a lightweight distro in my primary hard drive,...

Go to advanced search