Search found 5 matches

by DrunkyMcStumble
Tue Apr 16, 2013 7:33 am
Forum: Installation & Boot
Topic: Hangs/Crashes when booting from Installation DVD
Replies: 8
Views: 1375

Re: Hangs/Crashes when booting from Installation DVD

OK, so I don't know what's changed since last week but, feeling particularly stubbon, I tried the install again today and got the following message when I attempted to boot normally from the DVD: ata-id[314]:HDIO_GET_IDENTITY failed for '/dev/sdc/':Invalid Argument Note that I've had to transcribe t...
by DrunkyMcStumble
Sat Apr 13, 2013 8:03 am
Forum: Installation & Boot
Topic: Hangs/Crashes when booting from Installation DVD
Replies: 8
Views: 1375

Re: Hangs/Crashes when booting from Installation DVD

But how do I do that if I'm booting from a DVD? I can edit the parameter file if it's installed on my harddrive, but the problem is I can't even get to that point.
by DrunkyMcStumble
Thu Apr 11, 2013 6:45 am
Forum: Installation & Boot
Topic: Hangs/Crashes when booting from Installation DVD
Replies: 8
Views: 1375

Re: Hangs/Crashes when booting from Installation DVD

Funny you should mention that... it's a GeForce GTX 260. Is that bad?

By the way, I just tried installing Linux Mint ver 13 and had exactly the same problem.
by DrunkyMcStumble
Thu Apr 11, 2013 2:59 am
Forum: Installation & Boot
Topic: Hangs/Crashes when booting from Installation DVD
Replies: 8
Views: 1375

Re: Hangs/Crashes when booting from Installation DVD

Well, I installed the CPU myself, so I'm pretty sure it's 64 bit. :? Checksum is 1b103578411b421cc012cddf3253e32c, which is exactly what the website says it should be: http://www.linuxmint.com/edition.php?id=118 Since I'm only getting a blank screen, there's no error codes or anything I can report. ...
by DrunkyMcStumble
Wed Apr 10, 2013 12:35 am
Forum: Installation & Boot
Topic: Hangs/Crashes when booting from Installation DVD
Replies: 8
Views: 1375

Hangs/Crashes when booting from Installation DVD

I just downloaded the Linux Mint 14 Nadia, 64-bit Cinnamon ISO from the main website, burnt it onto a DVD using Imgburn, then rebooted to the DVD. The "Automatic Boot in 10 sec..." splash screen comes up fine, but then, after waiting the 10 seconds, the screen goes black, flashes as if changing to a...

Go to advanced search