Search found 6 matches

by ZAJDAN
Mon Aug 26, 2013 5:08 am
Forum: Xfce
Topic: Intel pro wireless 2200bg - connection not working
Replies: 9
Views: 8145

Re: Intel pro wireless 2200bg - connection not working

Hello, yesterday I have installed for my friend Linux Mint 13 XFCE 32bit on notebook Acer Aspire 1690 after installation all worked perfectly (wifi Intel PRO Wireless 2200BG, touchpad, simply say all) I have installed all updates a have made reboot and after that touchpad doesn't work and mainly wir...
by ZAJDAN
Thu Aug 22, 2013 3:29 am
Forum: KDE
Topic: Mint 15 OLIVIA - KDE: X server doesn't start
Replies: 4
Views: 2474

Mint 15 OLIVIA - KDE: X server doesn't start

Hello, before two weeks I have installed Mint 15 KDE 64bit. Yesterday I have started machine and from nothing X server doesn't start...after restart system is waiting into command line in login status. I am writing user and password and to I can start X server I have to use command " startx ". Can a...
by ZAJDAN
Sun Aug 11, 2013 6:17 pm
Forum: Wireless
Topic: Intel 5100 AGN not functioning properly with Mint 15 Nadia
Replies: 2
Views: 742

Re: Intel 5100 AGN not functioning properly with Mint 15 Nad

Hi...
now I am trying use the wifi card from live CD Mint 15 x64bit KDE......but after installation the card doesn't work.....very strange
by ZAJDAN
Sun Aug 11, 2013 6:14 pm
Forum: Hardware Support
Topic: Intel 5100 Wireless Drivers Location <SOLVED>
Replies: 6
Views: 2292

Re: Intel 5100 Wireless Drivers Location <SOLVED>

HI,
what is really strange so, that when I run from live CD, the wireless card Intel 5100 works correctly, but from same CD after install not. Linux Mint 15 x64bit KDE
Why it doesn't work after installation and form Live CD yes?
by ZAJDAN
Tue Jun 04, 2013 12:39 pm
Forum: LMDE 1 Archive
Topic: Faulty GRUB installation
Replies: 6
Views: 3976

Re: Faulty GRUB installation

I have formated HDD and install OS again at the end of the installation process was displayed message, that GRUB Loader Installation failed and will be necessary to do it manually. OK I did not reboot computer just open terminal and I made: mint@mint ~ $ sudo fdisk -l Disk /dev/sda: 80.0 GB, 8002636...
by ZAJDAN
Tue Jun 04, 2013 3:55 am
Forum: LMDE 1 Archive
Topic: Faulty GRUB installation
Replies: 6
Views: 3976

Re: Faulty GRUB installation

Hello, yesterday I have installed last release Linux Mint Debian and I got same problem with grub. I made all the steps: [b]sudo mount /dev/sda1 /mnt (in my case is system on partition sda1) sudo grub-install --root-directory=/mnt/dev/sda sudo update-grub sudo reboot and after reboot computer did no...

Go to advanced search