Search found 15 matches

by Run N Duck
Mon Apr 09, 2007 12:28 am
Forum: Software & Applications
Topic: World Of Padman game released
Replies: 1
Views: 910

World Of Padman game released

Just thought I'd through this out, it's at http://www.worldofpadman.com It's a FPS based on the Quake3 engine, with colorful graphics, wacky weapons, and it's quite a bit of fun. If you're looking for a diversion this is it. And they fully support linux, free to download, and I have a server up if a...
by Run N Duck
Tue Apr 03, 2007 3:23 pm
Forum: Graphics Cards & Monitors
Topic: ATI Xpress 200 8.34 driver problems
Replies: 4
Views: 1642

Yes, I can, that's an odd problem. :?: Mine is a Toshiba laptop with an ATI Xpress 200M. I think I've had the log-out problem before, but not since my drivers have been set up good. I think it's maybe something to do with restarting the x server maybe? Now, why it would start on clean boot but not o...
by Run N Duck
Tue Apr 03, 2007 11:29 am
Forum: Open chat
Topic: Can computer users help fight global warming?
Replies: 24
Views: 5139

/rant Oh man, I shouldn't even enter the discussion, but.... The earth has been around for quite some time, and goes through changes (temp, land mass shifts etc) constantly... my point being: Only human beings (Al Gore being the head dufus) could be so full of themselves as to think that they could ...
by Run N Duck
Tue Apr 03, 2007 11:14 am
Forum: Graphics Cards & Monitors
Topic: ATI Xpress 200 8.34 driver problems
Replies: 4
Views: 1642

To be honest I haven't tried Envy yet (haven't needed to yet), but I know that our ATI Xpress 200's are finicky little things, not supported by ATI's drivers at all. That goes for Winbloze as well, basically ATI just sucks, but anyways how I got mine working (very well in fact) is at the bottom of t...
by Run N Duck
Mon Apr 02, 2007 12:31 am
Forum: Software & Applications
Topic: Getting WINE to work
Replies: 10
Views: 3173

Well, your program may work may not, kind of a crap shoot. But, the way I get my game to work is like this (apply to your situation): Install wine, then run winecfg and check settings that hopefully will work for you. Mine are 'windoze XP', 'oss' sound drivers, and under the drives tab I hit autocon...
by Run N Duck
Sat Mar 24, 2007 8:08 pm
Forum: Installation & Boot
Topic: very long bootup, seems to hang and recover...
Replies: 8
Views: 1865

Could it be slow to get a network connection? Or trying to connect to one that isn't being used? I've had that before, it's trying to hook and get an ip, and it waits for 60 seconds or something, then finally boots up as normal.
by Run N Duck
Sat Mar 24, 2007 7:25 am
Forum: Software & Applications
Topic: Frostwire entry on menu not working
Replies: 14
Views: 3458

Hmm, mine always ran perfect, just not from the shortcut. Did you try opening a terminal, typing frostwire and starting it that way? Does it still crash? I know that silly chat thing in frostwire is a piece o poo, never works, crashes when you go into any of the options (wants a unique username or s...
by Run N Duck
Thu Mar 22, 2007 12:20 am
Forum: Printers & Scanners
Topic: Epson Printers, All In Ones, etc...check here!!!
Replies: 81
Views: 73107

Epson Printers, All In Ones, etc...check here!!!

Wow, I just found this site, and it is bloody amazing! It took my CX3800 All-in-one (which prints fine with the stock driver) and made the scanner work!! I used the stock .rpm file (Operating system - other) and used alien to convert it, then started iscan and boom it works beautifully! If you've be...
by Run N Duck
Wed Mar 21, 2007 8:00 pm
Forum: Hardware Support
Topic: Kodac Cx4200
Replies: 9
Views: 3870

I stopped it by removing the backports repository in Synaptic. I don't know if I'm going to miss some great patches or not, but... it doesn't try to break my camera on me. :D
by Run N Duck
Tue Mar 20, 2007 10:09 pm
Forum: Hardware Support
Topic: Kodac Cx4200
Replies: 9
Views: 3870

Yes, I had the same trouble, here is the answer: there is a problem with libgphoto2-2 and libgphoto2-port0 and if you revert them back to 2.2.1-ubuntu4 from 2.3.0-ubuntu3-edgy2 it will work beautifully. Also, if you go to your repository lists and remove the 'backports' from your list it will upgrad...
by Run N Duck
Sun Mar 18, 2007 9:12 pm
Forum: Other topics
Topic: Remote Viewing Problem.
Replies: 13
Views: 9366

OK, not even pretending to be any kind of remote viewing expert or anything, but.. I use the 'remote desktop' on my Mom's computer (as a matter of fact we did almost all the computer setup with it-except the cd install) and it works damn fine. It's in 'preferences', then 'remote desktop', then you j...
by Run N Duck
Tue Mar 13, 2007 2:16 am
Forum: Software & Applications
Topic: Frostwire entry on menu not working
Replies: 14
Views: 3458

Fixed!! It was driving me nuts! LOL!

1.) Check you're java version:

Code: java -version

2.) You're java should look like this:

frog@kubuntu:~$ java -version
java version "1.5.0_08"
Java(TM) 2 Runtime Environment, Standard Edition (build 1.5.0_08-b03)
Java HotSpot(TM) Client VM (build 1.5.0_08-b03, mixed mode, sharing)
frog@kubuntu:~$

3.) If not install Sun Java JRE from the repositories both Frostwire and Limewire require Java version 1.5.0 or greater as o:

Code: sudo apt-get install sun-java5-jre sun-java5-plugin

4.On Edgy Eft 6.10 Ubuntu/Kubuntu switched to dash as the default CLI. Supposedly it's faster than Bash. Frankly I don't see much difference on my hardware. In order to make Bash the default you must type the following into the current CLI:

Code: sudo dpkg-reconfigure dash

Select “NOâ€￾ when prompted in the CLI to install Dash.

5.) Next, download the deb for Frostwire or download the rpm for Limewire (basically the same as Fostwire). Should you download Limewire rpm you'll have the extra step of this writing:

Code: alien -d limewire.rpm

6.) Install the appropriate deb file:

Code: sudo dpkg -i (deb package name)

7.) Edit your menu item 'frostwire' and have it exec this:
bash /usr/lib/frostwire/runFrostwire.sh

That's it, fires up from the shortcut 8)
by Run N Duck
Sat Mar 10, 2007 2:35 am
Forum: Printers & Scanners
Topic: Installing Lexmark Z515
Replies: 7
Views: 3569

Try this link, it'll either work for you (as it did for me a long while ago with my z605) or maybe you can find the z500 series printer driver at Lexmark and use the same technique to make a z500 ppd file. Good luck :-) http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=83456&highlight=z600+printer And lexmar...
by Run N Duck
Sat Mar 10, 2007 2:28 am
Forum: Printers & Scanners
Topic: Canon PIXMA MP 130
Replies: 4
Views: 3276

OK, hopefully I can help. We just got the same printer working on Ubuntu on my Mom's computer. We ended up using Turbo Print for linux -> http://www.turboprint.de/english.html The trick though, is to check the paper size after you install the driver, it always defaults to A4 size, and after I change...
by Run N Duck
Fri Mar 09, 2007 8:39 pm
Forum: Graphics Cards & Monitors
Topic: ATI on board chpiset Xpress200
Replies: 4
Views: 2881

Try this, shamelessy stolen from the Ubuntu forums, works absolutely perfect with Radeon Xpress 200M in my laptop: Credit goes here to d-E-a-D @ http://www.ubuntuforums.org/showthread.php?t=321766&highlight=ati+howto Download ati-driver-installer-8.32.5-x86.x86_64 driver from ati. Now, step by step:...

Go to advanced search