Search found 8 matches

by Bear
Sun Jan 18, 2009 12:11 am
Forum: Graphics Cards & Monitors
Topic: Choppy Compiz animations w/ Geforce FX5500
Replies: 4
Views: 1064

Re: Choppy Compiz animations w/ Geforce FX5500

Copying your xorg.conf exactly didn't work for me. When Mint starts up, it says that it cannot detect settings for video, so it gives me 3 options, one of which is to start Ubuntu in low resolution mode. I think adding: Screen "Screen" into Section "ServerLayout" allows it to work. In any case, keep...
by Bear
Thu Jan 15, 2009 7:55 pm
Forum: Hardware Support
Topic: Internet disconnects when loading high-quality flash videos
Replies: 7
Views: 1746

Re: Internet disconnects when loading high-quality flash videos

Just an update; I turned off Compiz and tried watching YouTube HD videos, and my connection gets cut off each time.
by Bear
Thu Jan 15, 2009 4:44 pm
Forum: Graphics Cards & Monitors
Topic: Choppy Compiz animations w/ Geforce FX5500
Replies: 4
Views: 1064

Re: Choppy Compiz animations w/ Geforce FX5500

I'm running Mint 6 - Felicia. I am using only one monitor.
Thanks!
by Bear
Thu Jan 15, 2009 2:26 am
Forum: Hardware Support
Topic: Internet disconnects when loading high-quality flash videos
Replies: 7
Views: 1746

Re: Internet disconnects when loading high-quality flash videos

Has anyone else seen their internet connection get cut off when viewing Flash videos, especially long or high-quality clips?
by Bear
Wed Jan 14, 2009 5:09 pm
Forum: Graphics Cards & Monitors
Topic: Choppy Compiz animations w/ Geforce FX5500
Replies: 4
Views: 1064

Choppy Compiz animations w/ Geforce FX5500

Hello, I've been rummaging through forums to find an answer to my problem but haven't yet found a solution. I notice that all Compiz animations, whether it be Fade on minimize/unminimize, Scale, Ring Switcher, or Shift Switcher, are extremely choppy on my Dell Dimension 2400 desktop with Geforce FX5...
by Bear
Wed Jan 14, 2009 3:38 am
Forum: Hardware Support
Topic: Internet disconnects when loading high-quality flash videos
Replies: 7
Views: 1746

Re: Internet disconnects when loading high-quality flash videos

I've tried your fix, and it produced some improvement--my connection doesn't consistently get cut off, but it does probably half the time. Also, CPU usage is still very high. I do not notice any difference, however, when viewing YouTube HD videos; these are still extremely choppy.
by Bear
Wed Jan 14, 2009 2:13 am
Forum: Hardware Support
Topic: Internet disconnects when loading high-quality flash videos
Replies: 7
Views: 1746

Internet disconnects when loading high-quality flash videos

Hello all, This is my first post on these forums. I started using Linux Mint a couple months ago and absolutely love it! There are just a few kinks I need to work out. I've been experiencing some weird behavior whenever I load a long or high-quality flash video, such as those on YouTube. Before the ...

Go to advanced search