Search found 11 matches

by stabby
Sun Sep 22, 2013 4:51 am
Forum: Software & Applications
Topic: Best dock for linux mint 14
Replies: 6
Views: 2571

Re: Best dock for linux mint 14

Cairo-dock doesn't work in OpenGL mode with Intel HD4000 on Ivy Bridge - there's a bug and doesn't look like they are in much hurry to fix it.
by stabby
Tue Jul 07, 2009 5:39 am
Forum: Hardware Support
Topic: Mint 7 - no sound through headphones jack
Replies: 7
Views: 2720

Re: Mint 7 - no sound through headphones jack

I tried upgrading alsa (base, driver, and the rest of it) using repos. Tried installing alsa-1.0.17 (thats the one in Mint6) and alsa-1.0.20 (right now the newest) from source. No change. Installed Mint6 and all works great. It's a defeat, but I need functional system more than nice looking system. ...
by stabby
Tue Jun 30, 2009 6:05 pm
Forum: Hardware Support
Topic: Mint 7 - no sound through headphones jack
Replies: 7
Views: 2720

Re: Mint 7 - no sound though headphones jack

Thanks for the links. Tried all the solutions, but unfortunately none works for me. However I found some info there to improve my wifi setup. :) Ok, I went through my /etc/modprobe.d/alsa-base.conf (on Mint7) and /etc/modprobe.d/alsa-base (on Mint6), and compared them. They are 90% the same, but edi...
by stabby
Mon Jun 29, 2009 9:40 am
Forum: Hardware Support
Topic: Mint 7 - no sound through headphones jack
Replies: 7
Views: 2720

Re: Mint 7 - no sound though headphones jack

Yes. I get the audio from internal speakers no problem. Its just when I plug in the headphones or external speakers that I get no sound on whatever I plugged in and internal speakers mute (as they should). What I noticed is if I plug the headphones about 80% of the way in I get sound on both headpho...
by stabby
Mon Jun 29, 2009 4:18 am
Forum: Hardware Support
Topic: Mint 7 - no sound through headphones jack
Replies: 7
Views: 2720

Mint 7 - no sound through headphones jack

I get no sound through headphones jack on my asus g50 laptop. However the internal speakers mute when i plug the headphones in. Tried different sets of headset, and I made sure they are not faulty. I get this problem on both versions of Mint7 Main and 64bit version, and Mint7 only. The jack works pe...
by stabby
Mon Mar 09, 2009 8:17 pm
Forum: Newbie Questions
Topic: KDE Display Queston
Replies: 3
Views: 569

Re: KDE Display Queston

I have the exact same problem. Tried with mint 6 kde on dvd and on usb stick. I get "low-graphics mode" popup and then black screen. Interestingly kubuntu loads no problem on my computer, and mint 6 kde loads no problem on my dads dell inspiron 6400. It seems it's mint kde having problem w...
by stabby
Sat Mar 07, 2009 12:05 am
Forum: Releases & Announcements
Topic: Linux Mint 6 KDE RC1 Bug Thread
Replies: 56
Views: 26820

Re: Linux Mint 6 KDE RC1 Bug Thread

I put Mint 6 KDE on usb stick to boot from it and see how it works. I got mint splash screen and then error box poped up saying about low-graphics mode, and after that it hangs in black screen. I'm not sure if it's Mints or KDE fault, but I tried the same with Mint main, Mint 64, and Kubuntu, and bu...
by stabby
Fri Feb 13, 2009 10:09 pm
Forum: Sound, Multimedia, & Codecs
Topic: DVD burn problem
Replies: 5
Views: 1137

DVD burn problem

I am unable to burn any CD/DVD. I insert blank dvd, run k3b, setup the one movie file to be burned and hit burn. I get dialog box with progress bars all at 0% and nothing happens. The drive doesn't spin the plate even once. Only the time elapsed is counted. I tried leaving it for a longer while, but...
by stabby
Fri Feb 06, 2009 1:00 am
Forum: Hardware Support
Topic: oled driver instalation
Replies: 1
Views: 660

oled driver instalation

I'm a newb and I'm a bit lost here, so plz bear with me. I installed Mint 6 main, and everything is great except that with linux my oled display on my asus g50v laptop doesnt do anything. I found a site with a really cool driver for that: http://asusg50oled.sourceforge.net/ I went through the instru...
by stabby
Thu Feb 05, 2009 12:04 pm
Forum: Newbie Questions
Topic: microsoft websites
Replies: 1
Views: 846

Re: microsft websites

That's a pun or actual question? :D
In case you really can't open the sites you may try checking what domains you have blocked in mintNanny.
by stabby
Thu Feb 05, 2009 10:53 am
Forum: Newbie Questions
Topic: wifi off at boot up
Replies: 1
Views: 380

wifi off at boot up

Hi Just installed Mint for the first time on my laptop and it turned out I have no internet. Fortunately having access to another computer I found a solution. Turned my wifi on by typing in terminal: sudo su <password here> echo 1 > /sys/devices/platform/asus-laptop/wlan It's great that it works, bu...

Go to advanced search