Search found 5 matches

by hardwear31
Sat Feb 26, 2011 6:23 pm
Forum: Newbie Questions
Topic: Can't Adjust Screen Brightness
Replies: 2
Views: 1183

Can't Adjust Screen Brightness

Hi everyone, I'm pretty new to Mint and Linux in general. I'm running Mint 10 on my ASUS F6A-X2. Everything works wonderfully upon installation except screen brightness. Whether on battery or on AC power, I can't raise the brightness above the minimum that it seems to be stuck on. Also, the screen b...
by hardwear31
Sat Feb 26, 2011 6:17 pm
Forum: Newbie Questions
Topic: Help! LOW brightness on battery
Replies: 5
Views: 762

Re: Help! LOW brightness on battery

I have the same issue on my ASUS F6A-X2. Is there any way to manually change brightness via config files or something? I don't mind getting my hands dirty. I just want a readable screen.
by hardwear31
Sun Mar 08, 2009 5:12 pm
Forum: Hardware Support
Topic: No Sound - Linux Mint 6 on Asus F6A
Replies: 8
Views: 1018

Re: No Sound - Linux Mint 6 on Asus F6A

I had a friend helping me troubleshoot a couple of days ago and he was modifying that alsa-base file. There may have been many changes made to it already and I am not sure if what we did actually made things worse. Here's what it looks like right now. Is there anything here that jumps out at you as ...
by hardwear31
Sun Mar 08, 2009 3:51 pm
Forum: Hardware Support
Topic: No Sound - Linux Mint 6 on Asus F6A
Replies: 8
Views: 1018

Re: No Sound - Linux Mint 6 on Asus F6A

Thanks Husse. I rather expected an RTFM sort of reply but this is great! :D I am running Linux Mint 6 Main Edition. I'm curious if there is a "system information panel" or something of that nature that lists information like this - I haven't found one yet on Mint. Here is my lspci output: ...
by hardwear31
Sun Mar 08, 2009 6:06 am
Forum: Hardware Support
Topic: No Sound - Linux Mint 6 on Asus F6A
Replies: 8
Views: 1018

No Sound - Linux Mint 6 on Asus F6A

Hey everyone, I'm a total linux newb. I just installed Linux Mint 6 on my new Asus F6A. I noticed that sound wasn't working and I'm not sure where to even begin trying to fix it. Any help appreciated. Thanks!

Go to advanced search