Search found 49 matches

by cyb3rc0de
Fri Oct 03, 2014 8:37 am
Forum: MATE
Topic: [Solved]Small theme bug + need help with icon set
Replies: 2
Views: 661

Re: Small theme bug + need help with icon set

THANK YOU! Worked perfectly :)

I still need this icon pack. Anyone?

Edit: Found the icons! They are part of ACYL icon pack. I extracted them and uploaded on gnome-look[dot]org. Thank you for all your help bro!

Link to icon pack: http://gnome-look.org/content/show.php/ ... ent=167256
by cyb3rc0de
Thu Oct 02, 2014 2:33 pm
Forum: MATE
Topic: [Solved]Small theme bug + need help with icon set
Replies: 2
Views: 661

[Solved]Small theme bug + need help with icon set

Hi everyone, I downloaded Boje-Red theme since I extremely liked it! (From: http://nale12.deviantart.com/art/Boje-1-2-1-342853818 ) Everything works fine except 2 things: Synaptic Package Manager looks broken: http://www.dodaj.rs/f/1e/Pc/2pB9Hz4e/screenshot-synaptic-pack.png Background of Caja doesn...
by cyb3rc0de
Wed Sep 10, 2014 9:32 am
Forum: Sound, Multimedia, & Codecs
Topic: [Solved]VLC - Failed to resize display
Replies: 2
Views: 4772

Re: VLC - Failed to resize display

I just switched to fglrx driver and issue disappeared. Marking as solved.
by cyb3rc0de
Tue Sep 09, 2014 2:58 am
Forum: Sound, Multimedia, & Codecs
Topic: [Solved]VLC - Failed to resize display
Replies: 2
Views: 4772

[Solved]VLC - Failed to resize display

Hello there community! I recenlty desired to watch some anime. I play one episode everythings okay. I open another episode, but somehow one of images from previous episodes remains in "color reversed" effet and keeps being frozen as overlay in background while current episode plays. To explain simpl...
by cyb3rc0de
Thu Jul 31, 2014 10:15 am
Forum: Hardware Support
Topic: Unable to write on USB - "The destination is read only"
Replies: 4
Views: 1551

Re: Unable to write on USB - "The destination is read only"

Seems that it worked after restart with minor bug of newly created folder "dissapearing" after removing USB. Cant believe such bug even existed at first place. Looks like gParted confuses system a lot?
by cyb3rc0de
Thu Jul 31, 2014 6:27 am
Forum: Hardware Support
Topic: Unable to write on USB - "The destination is read only"
Replies: 4
Views: 1551

Unable to write on USB - "The destination is read only"

Picture of problem: http://www.dodaj.rs/f/1q/11J/3ls4gdUW/1.png I have this retarded issue. Looked around google, nothing useful. /etc/usbmount as directory doesn't exists. It is writable as root, but I dont want to open Caja as root each time I mount my USB. I have chonsen Linux Mint 17 LTS because...
by cyb3rc0de
Sun Jul 27, 2014 9:28 am
Forum: Software & Applications
Topic: Font problem?
Replies: 8
Views: 690

Re: Font problem?

Anyway, I did reinstall and still got problem. This time I didnt switched to MDM, I stayed with HTML. Since problem remained I have no idea what to do. Its ugly as hell.
by cyb3rc0de
Sun Jul 27, 2014 7:05 am
Forum: Installation & Boot
Topic: ke:Press S to skip mounting or M [SOLVED]
Replies: 14
Views: 1549

Re: ke:Press S to skip mounting or M [PROBLEM]

Well, the problem was that I crypted both full disk and home(I didnt had to crypt home :P ). Anyway, I just reinstalled LM17 with only crypting full disk(without home) and it worked perfectly!
Thanks all! :D marking as solved ;)
by cyb3rc0de
Sun Jul 27, 2014 4:24 am
Forum: Installation & Boot
Topic: ke:Press S to skip mounting or M [SOLVED]
Replies: 14
Views: 1549

Re: ke:Press S to skip mounting or M [PROBLEM]

If you do not reinstall, re-enabling cryptswap1 in /etc/fstab with: #/dev/mapper/mint--vg-swap_1 none swap sw 0 0 /dev/mapper/cryptswap1 none swap sw 0 0 should be enough... cryptswap1 UUID=06fe1d6c-47fb-47ca-a166-9bf5a2fa63ef /dev/urandom swap,cipher=aes-cbc-essiv:sha256 this last line - invoking ...
by cyb3rc0de
Sat Jul 26, 2014 3:50 pm
Forum: Installation & Boot
Topic: ke:Press S to skip mounting or M [SOLVED]
Replies: 14
Views: 1549

Re: ke:Press S to skip mounting or M [PROBLEM]

... and post the content of /etc/crypttab sda3_crypt UUID=02b373b5-441a-4b6a-9859-d6ab995daba6 none luks,discard cryptswap1 UUID=06fe1d6c-47fb-47ca-a166-9bf5a2fa63ef /dev/urandom swap,cipher=aes-cbc-essiv:sha256 and for "free": total used free shared buffers cached Mem: 3406484 2892584 513900 18712...
by cyb3rc0de
Sat Jul 26, 2014 2:44 pm
Forum: Installation & Boot
Topic: ke:Press S to skip mounting or M [SOLVED]
Replies: 14
Views: 1549

Re: ke:Press S to skip mounting or M [PROBLEM]

eanfrid wrote:This message is mostly triggered by the time taken to encrypt on-the-fly the swap space. There is acually nothing to skip or recover, just to wait for the few seconds needed to end this encryption.
are you sure about this?
by cyb3rc0de
Sat Jul 26, 2014 2:41 pm
Forum: Software & Applications
Topic: Font problem?
Replies: 8
Views: 690

Re: Font problem?

PatH57 wrote:are you using native english or another language?
Witch version of Mint?
Linux Mint 17 MATE

Im using British English for MDM and Serbian latin for typing. Rest is on default.
by cyb3rc0de
Sat Jul 26, 2014 12:34 pm
Forum: Software & Applications
Topic: Font problem?
Replies: 8
Views: 690

Font problem?

Hello guys!

I just have this wierd problem whenever I want to access to software manager: http://www.dodaj.rs/f/x/Vw/2M4euOe0/screenshot.png

Can someone help me out? Thanks!
by cyb3rc0de
Sat Jul 26, 2014 11:54 am
Forum: Installation & Boot
Topic: ke:Press S to skip mounting or M [SOLVED]
Replies: 14
Views: 1549

ke:Press S to skip mounting or M [SOLVED]

Hello friends :D Today I bought new laptop and decided to install LM17 on it. Howsoever, whenever I turn my laptop on, on boot I get: "key:Press S to skip mounting or M for manual recovery" I crypted installation and home forlder while installing, just mentioning it in case it will mean something. I...
by cyb3rc0de
Mon Apr 21, 2014 2:58 am
Forum: Suggestions & New Ideas
Topic: forum security
Replies: 4
Views: 1749

Re: forum security

Nope. A quick search revealed the following results. http://www.freessl.com/ http://www.startssl.com/ https://www.ssl.com/certificates/free (90 day free trial certificates) https://www.godaddy.com/ssl/ssl-open-source.aspx (open source certificate, specifically for projects such as GNU/Linux and the...
by cyb3rc0de
Mon Apr 21, 2014 2:55 am
Forum: Introduce yourself
Topic: Hello world!
Replies: 10
Views: 628

Re: Hello world!

WOW! Thanks on all these warm welcomes!
by cyb3rc0de
Sat Apr 19, 2014 8:00 am
Forum: LMDE 1 Archive
Topic: [SOLVED]MINT logo got blurry
Replies: 4
Views: 953

Re: MINT logo got blurry

GeneBenson wrote:Hi cyb3rc0de,

This thread offers something that appears to work. I don't use Plymouth myself so I can't test. :(

Still not working :C


EDIT: WORKS!

I forgot to update: :oops:

Code: Select all

sudo update-grub
sudo update-initramfs -u
by cyb3rc0de
Fri Apr 18, 2014 5:09 pm
Forum: LMDE 1 Archive
Topic: Plank in Official Repos
Replies: 6
Views: 1137

Re: Plank in Official Repos

Still, I wish to see it in official repos. I dont like adding 3rd party repos.
by cyb3rc0de
Fri Apr 18, 2014 4:07 pm
Forum: LMDE 1 Archive
Topic: Skype installing forever...
Replies: 2
Views: 524

Re: Skype installing forever...

It keeps saying installing and each time I open that .deb file it have option to Install only. No uninstall button. Howsoever, skype is listed under Internet section. I am completely confused. Seems it is somehow not detected :C
by cyb3rc0de
Fri Apr 18, 2014 3:49 pm
Forum: LMDE 1 Archive
Topic: Skype installing forever...
Replies: 2
Views: 524

Skype installing forever...

Hello mates! :D

I am using LMDE 201403 and when I try to install skype, it stays at installing skype:i386 and stays there.. howsoever, when I look at MintMenu, it has been installed. What is happening?

Thanks!

Go to advanced search