Search found 6 matches

by bustersid
Sat Jun 09, 2018 9:32 am
Forum: Newbie Questions
Topic: Without a Driver Manager, does LMDE "use" my Nvidia graphics card?
Replies: 11
Views: 2035

Re: Without a Driver Manager, does LMDE "use" my Nvidia graphics card?

@jameskga
there schould't no need for, but it helps... doing it my way!

cheers
by bustersid
Mon May 14, 2018 3:30 pm
Forum: Newbie Questions
Topic: Without a Driver Manager, does LMDE "use" my Nvidia graphics card?
Replies: 11
Views: 2035

Re: Without a Driver Manager, does LMDE "use" my Nvidia graphics card?

Hi Flemur,

the Nvidia drivers do support coolbits for card tuning via nvidia-settings. The nouveau drivers do not.
And i can run allways the latest nvidia drivers.
by bustersid
Mon May 14, 2018 3:12 pm
Forum: Newbie Questions
Topic: Without a Driver Manager, does LMDE "use" my Nvidia graphics card?
Replies: 11
Views: 2035

Re: Without a Driver Manager, does LMDE "use" my Nvidia graphics card?

Hi jameskga, i had the same problems with LMDE2, since this dist is only providing Nvidia driver till 340 Version from jessie/stable, which do not support my TITAN X. My way to solve it, where these steps. 1.enable 32bit compatibility for NVIDIA run file sudo dpkg --add-architecture i386 ia32-libs i...
by bustersid
Mon May 07, 2018 2:40 pm
Forum: Tutorials
Topic: Adding Debian testing repositories to LMDE 2 (outdated, do not use)
Replies: 28
Views: 21428

Re: Adding Debian testing repositories to LMDE 2 (outdated, do not use)

Hi xenopeek,

i do thank u for that replay.

Is there someone at the Mint Community available, who can tell me, where to get fresh updates for cinnamon desktop and all theirs dependencies?

bg
by bustersid
Mon May 07, 2018 12:51 pm
Forum: Tutorials
Topic: Adding Debian testing repositories to LMDE 2 (outdated, do not use)
Replies: 28
Views: 21428

Re: Adding Debian testing repositories to LMDE 2

Hi xenopeek, first at all, thank u for that TUT. The Problem began at this stage... sudo apt policy remmina sudo apt install -t testing remmina after that, i had no working GUI anymore. Nevertheless, i fixed it somehow. GUI is available. But now it seems to me, i have a hybrid System running. Maybe ...

Go to advanced search