Search found 57 matches

by Azati Prime
Mon Nov 28, 2011 3:38 pm
Forum: LMDE Archive
Topic: No wireless on EEE PC 1015N (Broadcom 4131 card)
Replies: 1
Views: 1492

No wireless on EEE PC 1015N (Broadcom 4131 card)

I'm not picking up any wireless networks on my Eee PC while using LMDE. Wired internet works just fine. I've tried installing the packages firmware-b43-installer and broadcom-sta with no changes. I tried using the windows network driver tool to install the windows driver from asus.com and it tells m...
by Azati Prime
Mon Nov 07, 2011 12:46 am
Forum: LMDE Archive
Topic: Primary Monitor?
Replies: 1
Views: 787

Primary Monitor?

I have two monitors connected right now. I'd prefer to do most of my work on the larger monitor and move stuff to the smaller monitor when I need to. My GNOME panel shows up on the larger monitor exactly how I want to to be and when I launch programs from there they show up on the larger monitor. Wh...
by Azati Prime
Thu Nov 03, 2011 2:20 am
Forum: Compiz, Conky, Docks, & Widgets
Topic: Problem with compiz/cube desktop
Replies: 6
Views: 3464

Re: Problem with compiz/cube desktop

http://www.jejik.com/articles/2008/10/how_to_properly_start_compiz_in_gnome/ In virtually every compiz tutorial you read on the net you will find the following advice on starting compiz when you log in: Open System -> Preferences -> Sessions and add “compiz --replace” to the startup programs list. T...
by Azati Prime
Thu Nov 03, 2011 12:02 am
Forum: LMDE Archive
Topic: Update Manager not updating
Replies: 1
Views: 562

Re: Update Manager not updating

I guess I asked for help too soon. After a reboot it started working.
by Azati Prime
Wed Nov 02, 2011 10:46 pm
Forum: LMDE Archive
Topic: Update Manager not updating
Replies: 1
Views: 562

Update Manager not updating

Installed LMDE after a bit of a hiatus from Linux. I changed my sources to point to debian.linuxmint.com instead of debian.org and installed the update to Update Manager. Now I have a big list of updates to install. When I click install a window pops up showing a list of additional packages that wil...
by Azati Prime
Thu Feb 03, 2011 5:58 am
Forum: LMDE Archive
Topic: Lmde Dual boot
Replies: 10
Views: 3339

Re: Lmde Dual boot

Yeah I saw those posts already. Quite informative if you're doing a single boot but I just couldn't figure out how to translate that into a dual boot system. I know windows can be pretty picky about where it is on the disk. I bookmarked the thread on installing to a USB drive but I don't think that'...
by Azati Prime
Wed Feb 02, 2011 10:36 pm
Forum: LMDE Archive
Topic: Lmde Dual boot
Replies: 10
Views: 3339

Re: Lmde Dual boot

Yikes. This is a lot trickier to dual boot than Mint 10. I could have sworn the last version of LMDE was a little more automated than this. Here is what I have so far. Could someone take a look and let me know if I'm right? I've seen mention of a /boot partition but I'm not sure where that would go ...
by Azati Prime
Tue Nov 16, 2010 5:48 am
Forum: LMDE Archive
Topic: Romeo + Mint Debian?
Replies: 9
Views: 3083

Re: Romeo + Mint Debian?

Thanks. It somehow got set to visualisation-logo.png
by Azati Prime
Sun Nov 14, 2010 8:56 pm
Forum: LMDE Archive
Topic: Romeo + Mint Debian?
Replies: 9
Views: 3083

Re: Romeo + Mint Debian?

The icon next to Menu is now sort of a black sun instead of the Mint leaf. Any idea how to fix this?
One other thing that isn't related. I noticed now that the splash screen that comes up on log in has a debian background instead of Mint.
by Azati Prime
Sat Nov 13, 2010 8:52 pm
Forum: LMDE Archive
Topic: I've had a Testing-moment.
Replies: 36
Views: 5119

Re: I've had a Testing-moment.

Is there some way to get the cool new toys from Mint 10 in LMDE?
EDIT: Just discovered the Romeo repository. I'm guessing that's it.
by Azati Prime
Sat Nov 13, 2010 8:06 pm
Forum: Releases & Announcements
Topic: Linux Mint 10 "Julia" released!
Replies: 154
Views: 166285

Re: Linux Mint 10 "Julia" released!

Very nice. I'm having issues with Compiz not working though. I'm running LM10 as a guest in Virtualbox 3.2.10. I have installed the Guest Additions and enabled 3D in the settings and it's still not working. Any advice? I had no problems getting it to work in LM9. Try running compiz --replace in ter...
by Azati Prime
Sat Nov 13, 2010 7:51 pm
Forum: LMDE Archive
Topic: Running Scripts at startup
Replies: 2
Views: 1656

Re: Running Scripts at startup

I found a much better way to accomplish what I was trying to do by following this guide but I'm still curious how to run stuff on startup.
by Azati Prime
Thu Nov 11, 2010 7:27 pm
Forum: LMDE Archive
Topic: Running Scripts at startup
Replies: 2
Views: 1656

Running Scripts at startup

I'm trying to get Compiz working on my machine. Every time I start up I don't have all the cool compiz effects like wobbly windows and the desktop cube until I do compiz --replace or reload it with compiz fusion icon. I found this script but I'm having trouble getting it to run on boot. I saved it a...
by Azati Prime
Fri Nov 05, 2010 1:09 am
Forum: LMDE Archive
Topic: Stopping the XServer
Replies: 6
Views: 5586

Re: Stopping the XServer

Yeah, I got that. Thanks. The website was just sort of unclear.
by Azati Prime
Thu Nov 04, 2010 8:25 pm
Forum: LMDE Archive
Topic: Stopping the XServer
Replies: 6
Views: 5586

Re: Stopping the XServer

Thanks, I might try that. I could not for the life of me figure out where to download smxi.
by Azati Prime
Wed Nov 03, 2010 4:54 pm
Forum: LMDE Archive
Topic: Stopping the XServer
Replies: 6
Views: 5586

Stopping the XServer

I'm trying to install the drivers from nvidia's website and it complains that xserver is still running. I did some poking around and found reference to using

Code: Select all

sudo /etc/init.d/gdm stop
or

Code: Select all

sudo service gdm stop
yet neither of these work.

What's the current way of doing this?
by Azati Prime
Wed Nov 03, 2010 11:08 am
Forum: LMDE Archive
Topic: Unable to resolve host
Replies: 3
Views: 2512

Re: Unable to resolve host

Ah, I see. I was changing it in hosts but not hostname. There were actually fewer problems than I expected. Aside from the shortcuts I mentioned, sudo gedit would still run gedit with permissions after complaining and other programs like firefox ran just fine.
by Azati Prime
Tue Nov 02, 2010 5:58 pm
Forum: LMDE Archive
Topic: Unable to resolve host
Replies: 3
Views: 2512

Unable to resolve host

I noticed today that I could no longer seem to open some programs with their shortcuts that required super user like Synaptic Package Manager or right clicking a file and opening as an administrator (I'm not sure if I'm phrasing this right, excuse my noobness). I also noticed every time I used sudo ...
by Azati Prime
Thu Apr 01, 2010 8:42 pm
Forum: Newbie Questions
Topic: Compiling Problems
Replies: 5
Views: 478

Re: Compiling Problems

So it is. Thanks! At least I got practice for compiling future programs.
by Azati Prime
Thu Apr 01, 2010 3:38 pm
Forum: Newbie Questions
Topic: Compiling Problems
Replies: 5
Views: 478

Re: Compiling Problems

There doesn't appear to be a configure or make install script in this program.

Go to advanced search