Search found 14 matches

by AshtheFlash
Mon Jan 11, 2010 6:54 pm
Forum: Newbie Questions
Topic: Upgrading to Mint 8 (SOLVED)
Replies: 1
Views: 288

Upgrading to Mint 8 (SOLVED)

Heya, I'm a newbie to Linux and when installing Mint 7 I just installed it according to its auto settings. ie. I didn't make separate partitions as I am only running Mint. I'm using Mint 7 quite happily and am not sure if I should upgrade and if so what I'll loose. Would installing Mint 8 reformat m...
by AshtheFlash
Sun Jan 10, 2010 2:38 am
Forum: Hardware Support
Topic: [Solved] HP All in one scanner not working
Replies: 5
Views: 958

Re: HP All in one scanner not working

I was having a similar issue with a different HP Printer/Scanner. I installed VueScan which is propriety but they have a Trial version (not sure if its time limited). Anyway it worked straight away for the scanner.
by AshtheFlash
Thu Jan 07, 2010 7:45 am
Forum: Hardware Support
Topic: HP Deskjet 2430 AllInOne
Replies: 2
Views: 1556

Re: HP Deskjet 2430 AllInOne

I'm having similar issues in Mint 7. Have made some of the changes to cups as suggested but not all the same packages were there. I've installed via the online cups system but it doesn't work unless I install the f735 instead of the 2430. The f735 works for printing but I don't get scanner function....
by AshtheFlash
Thu Jun 18, 2009 8:17 am
Forum: Newbie Questions
Topic: Recommend a DSL modem purchase in OZ
Replies: 1
Views: 397

Re: Recommend a DSL modem purchase in OZ

Sorry just to clarify based on further research. As long as it has a LAN port and can run over ethernet I should be right? It sounds like its USB connections that cause problems??

Thanks

Ash
by AshtheFlash
Thu Jun 18, 2009 8:11 am
Forum: Newbie Questions
Topic: Recommend a DSL modem purchase in OZ
Replies: 1
Views: 397

Recommend a DSL modem purchase in OZ

Hi, I've got DSL or ADSL running and want to get a modem that will be trouble free for MINT. I'm wondering if there is a product available in OZ that is recommended? ie with as few problems as possible? I've been given a D-Link DSL-200 and can't even get that going on windows after substantial effor...
by AshtheFlash
Tue Jun 16, 2009 10:19 pm
Forum: Sound, Multimedia, & Codecs
Topic: No sound
Replies: 0
Views: 486

Re: No sound

Metal, I'm a noob here too but have recently had luck with sound. There is a lot of information on here about fixing sound and a lot of links to other sites that can help you solve your problems. This is the best: http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=205449 In order to get the best quality help ...
by AshtheFlash
Tue Jun 16, 2009 12:28 am
Forum: Software & Applications
Topic: Amarok crashes during synch
Replies: 3
Views: 569

Re: Amarok crashes during synch

Thanks Kei,

Yeah I'm using 2... one suggestion I saw on a forum was to use gtkpod for the synching and Amarok for the rest.

I'll unistall 2 and see how the 1.4 version goes first.

Cheers

Ash
by AshtheFlash
Mon Jun 15, 2009 8:00 pm
Forum: Software & Applications
Topic: Amarok crashes during synch
Replies: 3
Views: 569

Amarok crashes during synch

Hey all, Newbie here but thought this was best posted in relevant area. I have Mint 7 up and running and am trying to load the contents of my Ipod onto my hard disk. I've installed Amarok successfully and it loads OK. I can load MP3's from my Hard drive to the Ipod Ok but when I try and load the con...
by AshtheFlash
Sun Jun 14, 2009 2:20 am
Forum: Newbie Questions
Topic: SOLVED: Help with Sound
Replies: 8
Views: 897

Re: Help with Sound

All good.. stuck and old Soundblaster card in and it fired right up... Not sure what the prob was but I'm now a very happy Mint user....

Very impressive how it all just flowed for the most part.

Cheers

Ash
by AshtheFlash
Sat Jun 13, 2009 7:10 pm
Forum: Newbie Questions
Topic: SOLVED: Help with Sound
Replies: 8
Views: 897

Re: Help with Sound

Not sure if it helps but looks like it could help diagnose. **** List of PLAYBACK Hardware Devices **** card 0: CK804 [NVidia CK804], device 0: Intel ICH [NVidia CK804] Subdevices: 0/1 Subdevice #0: subdevice #0 card 0: CK804 [NVidia CK804], device 2: Intel ICH - IEC958 [NVidia CK804 - IEC958] Subde...
by AshtheFlash
Sat Jun 13, 2009 6:58 pm
Forum: Newbie Questions
Topic: SOLVED: Help with Sound
Replies: 8
Views: 897

Re: Help with Sound

Thanks so much for your help with this...

I've removed Pulseaudio and followed the thread instructions. I'm not getting a peep out of the sound card???

Graphics now running well.

Ash the Flash
by AshtheFlash
Sat Jun 13, 2009 9:18 am
Forum: Newbie Questions
Topic: SOLVED: Help with Sound
Replies: 8
Views: 897

Re: Help with Sound

Graphics are also running slow... could thus be a larger chipset driver problem???

Keen to solve.. please let me know if I need to provide more info
by AshtheFlash
Sat Jun 13, 2009 8:51 am
Forum: Newbie Questions
Topic: SOLVED: Help with Sound
Replies: 8
Views: 897

Re: Help with Sound

Downloaded and installed all were set to high.. no joy there.... any other ideas?
by AshtheFlash
Sat Jun 13, 2009 6:39 am
Forum: Newbie Questions
Topic: SOLVED: Help with Sound
Replies: 8
Views: 897

SOLVED: Help with Sound

Hi, I've just installed my first Linux software - Mint 7. It all went extremely well. All I'm lacking is sound. I've run lspci from a terminal (see below) and all looks OK. Getting no reaction with any tests. Gigabyte ga-k8n pro sli Realtec onboard sound. Any help greatly appreciated 00:00.0 Memory ...

Go to advanced search