Search found 33 matches

by bayvista
Tue Aug 30, 2016 2:42 am
Forum: Hardware Support
Topic: Reinstalling Windows with Linux Mint 17.3
Replies: 4
Views: 400

Reinstalling Windows with Linux Mint 17.3

I own an HP Touchsmart All-in-one Desktop PC. Dual boot. Windows 7 and LM17. Recently I tried to upgrade (?) to Windows 10. It totally destroyed my PC and left it un-bootable. After several frustrating hours, I finally reinstalled LM17 from the ISO CD which I had. Bye Bye Windows. However, there is ...
by bayvista
Fri Feb 05, 2016 8:12 pm
Forum: Sound, Multimedia, & Codecs
Topic: Logitech USB Headset Not working
Replies: 0
Views: 233

Logitech USB Headset Not working

I recently purchased one for use with LM 17.2. It seems to stop working occasionally. The fix seems to be simple. Unplug and replug.
by bayvista
Tue Feb 25, 2014 1:49 am
Forum: Software & Applications
Topic: [SOLVED] Shotwell SendTo email on XFCE
Replies: 3
Views: 859

Re: [SOLVED] Shotwell SendTo email on XFCE

Shotwell claims that you can Email photos using 'send to'. However on LM16, I get a message 'Unable to launch Send-to.....' Is it something you have to turn on?
by bayvista
Thu Feb 06, 2014 2:56 am
Forum: Installation & Boot
Topic: Lm15 and Windows 7
Replies: 1
Views: 199

Lm15 and Windows 7

I have an HP All-in-one with Windows 7 and UEFI. If I install Mint, it screws everything and I end up with nothing bootable. Have tried various combinations 3 times with the same result. Should I just run mint in a Virtual Partition under Windows or is there a better way? My HP is an AMD 64 PC with ...
by bayvista
Fri Jan 31, 2014 10:58 pm
Forum: Installation & Boot
Topic: LM 15 under Windows 7
Replies: 2
Views: 268

LM 15 under Windows 7

I have installed LM15 under W7 by loading the CD and starting the 'run' file. Everything worked fine and both systems are working. However, W7 has taken over loading so to get LM15, I have to boot W7 and select LM15. If I install LM15 by booting from the CD, Grub controls the boot which is what I wa...
by bayvista
Thu Jan 30, 2014 1:37 am
Forum: Printers & Scanners
Topic: printer gets lost in space.[solved]
Replies: 4
Views: 662

Re: printer gets lost in space.

I'm having the same problems with an HP Deskjet 3070. After 24 hrs of idle, the printer disappears. I then have to reinstall it using the HP Utility. Why is this? I have posted this on the HP Bulletin Board but no response
by bayvista
Wed Nov 27, 2013 7:47 pm
Forum: Software & Applications
Topic: Gthumb Email Photos
Replies: 1
Views: 211

Gthumb Email Photos

How do I email photos from Gthumb? I have given up Picasa as it won't link to Gmail.
by bayvista
Tue Nov 12, 2013 2:49 am
Forum: Software & Applications
Topic: Windows Installer Problem
Replies: 2
Views: 314

Re: Windows Installer Problem

Thanks, Karl. That fixed it.
by bayvista
Mon Nov 11, 2013 6:18 am
Forum: Software & Applications
Topic: Windows Installer Problem
Replies: 2
Views: 314

Windows Installer Problem

I am trying to install LM15 Under Windows 7. When it gets to the Installer screen, I get a message saying 'Passwords do not match??? What does this mean?? I am using the same password as when I logged into Windows.
by bayvista
Mon Nov 11, 2013 5:32 am
Forum: Installation & Boot
Topic: LM15 and Windows 7
Replies: 2
Views: 336

LM15 and Windows 7

Can I install LM15 with Windows 7? I have two hard drives SDA and SDB. Windows 7 installs fine on SDA: However, what options do I select when trying to install LM15? How do I get it onto SDB and get Grub to recognize Windows?
by bayvista
Thu Jul 18, 2013 7:54 pm
Forum: Newbie Questions
Topic: turn off question
Replies: 3
Views: 421

Re: turn off question

I'm using MATE on LM13 and there is no Power Management under Preferences.
by bayvista
Sat Feb 02, 2013 1:41 am
Forum: Newbie Questions
Topic: Why Can't I mount devices? solved
Replies: 3
Views: 700

Re: Why Can't I mount devices?

Are you getting an error message or just nothing? Have you googled your problem? That's how I solve all my queries.
by bayvista
Sat Feb 02, 2013 1:16 am
Forum: Newbie Questions
Topic: (Solved)Picasa won't load
Replies: 2
Views: 522

Re: Picasa won't load

Have you tried googling 'ia32-libs?' Maybe it is not needed.
by bayvista
Sat Feb 02, 2013 1:12 am
Forum: Newbie Questions
Topic: cant seem to get help
Replies: 11
Views: 1232

Re: cant seem to get help

Sounds like a memory problem to me. Next time you boot, run the Memory Test and see what you get. Also, do you have the latest version of BIOS for your hardware?
by bayvista
Thu Jan 10, 2013 1:56 am
Forum: Newbie Questions
Topic: Network Printer
Replies: 2
Views: 193

Re: Network Printer

What type of printer is it? If it is an HP, it's easy.
by bayvista
Wed Jan 09, 2013 8:19 pm
Forum: Installation & Boot
Topic: LM13 Boot Problem
Replies: 1
Views: 125

LM13 Boot Problem

I recently installed Ubuntu 12.10 in another partition and must have created a new Grub. How do I change the default OS to point to my LM13?
by bayvista
Fri Dec 28, 2012 11:27 pm
Forum: Other networking topics
Topic: Unaable to Connect to/Map Mybookworld NAS Drive LM 11
Replies: 1
Views: 707

Re: Unaable to Connect to/Map Mybookworld NAS Drive LM 11

I'm using LM13 with MyBookWorld and it connects just fine. Either connect via Menu/Network or a Mount command. I ended up with an fstab entry as I wanted a permanent mount. This is my fstab:

//hp-nas/Public /media/hp-nas cifs auto,credentials=/home/david/.smbpwd.txt,noexec,noperm 0 0

Cheers
by bayvista
Fri Aug 17, 2012 3:50 am
Forum: LMDE 1 Archive
Topic: Picasa 3.8?
Replies: 3
Views: 946

Re: Picasa 3.8?

Yes, I have got Picasa 3.9 working with Wine BUT it won't sign into Google. Just a blank signin screen. Any ideas?
by bayvista
Wed Aug 15, 2012 2:38 am
Forum: Installation & Boot
Topic: Clarification of Upgrade Method
Replies: 8
Views: 641

Re: Clarification of Upgrade Method

Many thanks for this which got me installed on my HP Laptop. However, I got an error message about '/' - no system disk? I picked the LM partition and it installed perfectly. Incidfentally, When I tried ti install the 32 bit version using the default partition setting (install alongside existing OS'...
by bayvista
Wed Mar 14, 2012 9:09 pm
Forum: Installation & Boot
Topic: Netbook Installation Problem
Replies: 5
Views: 989

Re: Netbook Installation Problem

I have an Acer Aspire one Netbook and this did not work for me. How can I log a bug?

Go to advanced search