Search found 4 matches

by Wozblod
Wed Mar 28, 2012 3:56 pm
Forum: Cinnamon
Topic: [SOLVED] Cinnamon won't load
Replies: 6
Views: 970

Re: Cinnamon won't load

I get the same problem but I am not using VBox, rather i installed LM12 to hd. It behaves just like he said and I cant find out how to fix this. Any suggestions?
by Wozblod
Wed Aug 04, 2010 7:55 am
Forum: Installation & Boot
Topic: W7 on SATA RAID 5, LM 9 on IDE, No grub at boot.
Replies: 2
Views: 523

Re: W7 on SATA RAID 5, LM 9 on IDE, No grub at boot.

OK, I decided to continue screwing with it. I reinstalled LM9 over the previous installation and the difference is that I changed the location of the bootloader. The only problem about the bootloader is that I have no clue of where it should to be. When I went to specify the drive it is to be instal...
by Wozblod
Tue Aug 03, 2010 8:42 am
Forum: Installation & Boot
Topic: W7 on SATA RAID 5, LM 9 on IDE, No grub at boot.
Replies: 2
Views: 523

W7 on SATA RAID 5, LM 9 on IDE, No grub at boot.

Hi, I am getting back to Linux Mint after a long hiatus and I now have a new machine. On it I run a sata hardware raid 5 on 2x1TB drives with windows 7. I wanted to give LM another try so I wiped an old 250GB IDE drive that works fine. After installing LM 9 on the IDE drive, I reboot and grub does n...
by Wozblod
Sun Aug 30, 2009 7:44 am
Forum: Installation & Boot
Topic: 3OS boot, LM wont show. Need guidance. Help.
Replies: 1
Views: 467

3OS boot, LM wont show. Need guidance. Help.

Ok, after countless hours and countless downloads and countless discs being burnt at 2x, I managed to frankenstein a additional cd drive to my comp (the one i had used is defective... )to boot and Install LM onto a partition on one of my HDs. However after I rebooted, it wasnt showing on the OS list...

Go to advanced search