Search found 6 matches

by imckinney
Mon Feb 15, 2010 3:22 pm
Forum: Non-technical Questions
Topic: Open source School
Replies: 2
Views: 599

Open source School

Hello, I hope I'm not breaking any forum rules but here I go. First of all I've got to say I love what you guys do and I am so happy with all the help I've received over the last couple years from the Linux Mint community. Really you all should be applauded. About me: My name is Ian Mckinney. I have...
by imckinney
Mon Nov 09, 2009 10:03 pm
Forum: Software & Applications
Topic: Synfig Studio and Ktoon
Replies: 1
Views: 897

Re: Synfig Studio and Ktoon

Obviously some info is missing here. Can you clarify what you did to make it work I'm having the same problem with synfig studio.
by imckinney
Fri Nov 06, 2009 10:38 pm
Forum: Hardware Support
Topic: Bamboo cursor displaced Gloria
Replies: 3
Views: 443

Re: Bamboo cursor displaced Gloria

Yes it shows the cursor and the brush.
by imckinney
Mon Oct 26, 2009 12:09 am
Forum: Graphics Cards & Monitors
Topic: Dual Display problem Radeon 4350
Replies: 2
Views: 599

Dual Display problem Radeon 4350

I'm using gloria and my Graphics card is an ati radeon 4350hd. I had been having trouble playing video with effects enabled. I downloaded the latest ati drivers and that seemed to fix the problem. The problem I am having now is with my second monitor. It works fine (except for drop down menus appear...
by imckinney
Sat Oct 24, 2009 10:54 pm
Forum: Hardware Support
Topic: Bamboo cursor displaced Gloria
Replies: 3
Views: 443

Bamboo cursor displaced Gloria

I recently switched from Felecia to gloria and I am now having a problem with my Bamboo tablet. It works fine in mouse mode but when I activate the stylus in gimp or inkscape the brush is several inches away from the actual cursor. I whent through some of the older fixes for this problem on the Ubun...
by imckinney
Sat Oct 24, 2009 2:49 pm
Forum: Graphics Cards & Monitors
Topic: ATI 4800 series working fine with quad crossfire enabled
Replies: 2
Views: 2238

Re: ATI 4800 series working fine with quad crossfire enabled

Works with Sapphire Radeon hd 4350. I have been trying for a while now to get my radeon card working with mint. My problem was the video flickering that happens while effects are enabled. I just upgraded from mint 6 to 7 in the hopes that it might fix this problem but no luck. After reading through ...

Go to advanced search