Search found 19 matches

by polyjuice
Sun Nov 04, 2018 8:33 am
Forum: Other networking topics
Topic: Icons Missing in Explorer after NAS installation
Replies: 6
Views: 1019

Re: Icons Missing in Explorer after NAS installation - SOLVED

Nemo explorer's preferences provides option for displaying thumbnails on remote storage. It's a learning thing........
by polyjuice
Thu Oct 25, 2018 6:42 pm
Forum: Other networking topics
Topic: Icons Missing in Explorer after NAS installation
Replies: 6
Views: 1019

Re: Icons Missing in Explorer after NAS installation

Catweazel, I fear that I am demonstrating my 'beginner status' with my problems - and by not describing my problem better. I understand your previous post about the ICONs and how to change them. However, my real problem is with the 'thumb-nails' used for graphic files - the likes of JPEGs - PNGs - T...
by polyjuice
Mon Oct 22, 2018 4:56 pm
Forum: Other networking topics
Topic: Icons Missing in Explorer after NAS installation
Replies: 6
Views: 1019

Re: ICONs Missing in Explorer after NAS installation

I need help in trouble shooting this problem. Thanks - carl This happens to me quite often when I change themes. You might try selecting a different icon set and if that fixes it, set it back to your preferred icon set. Catweazel, I was not able to restore ICONs by changing themes as you suggested,...
by polyjuice
Sun Oct 21, 2018 9:03 pm
Forum: Other networking topics
Topic: Icons Missing in Explorer after NAS installation
Replies: 6
Views: 1019

Icons Missing in Explorer after NAS installation

After installing NAS using OpenMediaVault - (OMV-4x on RaspberryPi with a 1T portable drive) - networked to multiple Linux Mint 19 hosts, I have lost ICONs on all files retrieved from NAS in my hosts Explorer. All files - Documents, Music and Pictures - are stored and retrieved correctly, but the IC...
by polyjuice
Mon Feb 13, 2012 4:00 pm
Forum: Installation & Boot
Topic: Partitioning two hard drives with Mint 12
Replies: 4
Views: 880

Partitioning two hard drives with Mint 12

I just put together a computer consisting of: AMD Athlon 64 X2 6000+ 6 GB DDR2 Memory 2 Hard Drives, first drive is 80GB, the second is 40BG I will be installing Mint 12 and there is no consideration for dual booting. In the future I will want to install a Virtual Box. My question is: How should I p...
by polyjuice
Tue Jan 31, 2012 9:32 pm
Forum: Printers & Scanners
Topic: Wireless Brother won't print
Replies: 3
Views: 568

Re: Wireless Brother won't print - SOLVED

Chiefjim - the PPD for HL-2170W solved my problem, and yes, I had tried the drivers from Brothers.

thanks again - carl
by polyjuice
Mon Jan 30, 2012 1:21 pm
Forum: Printers & Scanners
Topic: Wireless Brother won't print
Replies: 3
Views: 568

Wireless Brother won't print

As a nubee I need help getting my wireless Brother HL-2270DW to print from 32-bit LISA. I have downloaded what I think are the correct dirvers because when I try to print, HL-2270DW and PDF are my two print options. But, when I try to print to HL-2270DW nothing happens - no error msgs. This printer ...
by polyjuice
Mon Dec 19, 2011 1:30 pm
Forum: LMDE 1 Archive
Topic: Linux Mint Debian Edition User Guide
Replies: 53
Views: 43432

Re: Linux Mint Debian Edition User Guide

I need help downloading with 'wget' as suggested by: wget --recursive --level=4 --convert-links http://livelinux.altervista.org/Guida_LMDE/index_en.html When I try this I get error msg : Bad port number. Converted 0 files in 0 seconds. Thanks in advance for help. The error msg was a typo on my part,...
by polyjuice
Sat Dec 04, 2010 9:22 pm
Forum: Installation & Boot
Topic: Mint 10 hangs on 'Who are you"
Replies: 8
Views: 850

Re: Mint 10 hangs on 'Who are you"

No caps used. Name - 'carl gerdes', computer name - 'carl-desktop', and username is 'carl'.
Same results. 'Who are you' window says - Ready when you are... But 'Forward' button is not highlighted.

thanks
by polyjuice
Sat Dec 04, 2010 8:23 pm
Forum: Installation & Boot
Topic: Mint 10 hangs on 'Who are you"
Replies: 8
Views: 850

Re: Mint 10 hangs on 'Who are you"

I did have caps in my name. I re-booted and removed the caps with no better results. It still hangs in the same spot.

thanks - carl
by polyjuice
Sat Dec 04, 2010 6:57 pm
Forum: Installation & Boot
Topic: Mint 10 hangs on 'Who are you"
Replies: 8
Views: 850

Mint 10 hangs on 'Who are you"

Mint 10 installed without a single problem on my laptop which had Mint 9. I had configured a /home partition which saved all personal files created during my Mint 9 experience. It was beyond my expectations... Everything worked. However, when I try to install Mint 10 on my desktop it proceeds withou...
by polyjuice
Mon Mar 15, 2010 8:08 pm
Forum: Installation & Boot
Topic: Install Mint on top of Ubuntu ??
Replies: 2
Views: 508

Install Mint on top of Ubuntu ??

I have a working Windows XP dual booted with Ubuntu on my desktop with no problems with either OS. However, after installing Mint on my laptop and using it for some time I now want to get rid of Ubuntu by installing Mint on top of it. Has any one out there installed Mint on top of Ubuntu and what pr...
by polyjuice
Fri Feb 12, 2010 11:06 pm
Forum: Installation & Boot
Topic: Ubuntu boots -- Mint does not (SOLVED)
Replies: 7
Views: 795

Re: Ubuntu boots -- Mint does not

Leppie, I actually installed Mint even though it gave only a black screen. What was happening was Mint was continuing to boot-up with no display. I then went to tty1 and did the reconfiguration and installation of the driver. As I mentioned I got the idea and suggestion by reading lots of Google hit...
by polyjuice
Fri Feb 12, 2010 8:54 pm
Forum: Installation & Boot
Topic: Ubuntu boots -- Mint does not (SOLVED)
Replies: 7
Views: 795

Re: Ubuntu boots -- Mint does not

This problem was resolved by:

1. Reconfiguring xserver-xorg
2. Loading latest NVIDIA drivers
3. Executing nvidia-xconfig to update xorg driver pointer

Most of the instructions on how to do this were found on Google with a "mint nvidia" search.

regards - carl
by polyjuice
Fri Feb 12, 2010 8:53 pm
Forum: Graphics Cards & Monitors
Topic: Mint 8 and Nvidia 7300 only black screen (SOLVED)
Replies: 2
Views: 401

Re: Mint 8 and Nvidia 7300 only black screen

This problem was resolved by:

1. Reconfiguring xserver-xorg
2. Loading latest NVIDIA drivers
3. Executing nvidia-xconfig to update xorg driver pointer

Most of the instructions on how to do this were found on Google with a "mint nvidia" search.

regards - carl
by polyjuice
Thu Feb 11, 2010 9:11 pm
Forum: Graphics Cards & Monitors
Topic: Mint 8 and Nvidia 7300 only black screen (SOLVED)
Replies: 2
Views: 401

Mint 8 and Nvidia 7300 only black screen (SOLVED)

I am trying to boot a LiveCD Mint 8 on a IBM Netvista 2gig memory and a Nvidia GF 7300 video card, but end up with black screen. The LiveCD is good because it boots on a laptop with no problems, and boots on this machine if I take out the Nvidia card.

Suggestions please - thanks - carl
by polyjuice
Fri Feb 05, 2010 6:03 pm
Forum: Installation & Boot
Topic: Ubuntu boots -- Mint does not (SOLVED)
Replies: 7
Views: 795

Re: Ubuntu boots -- Mint does not

Midnighter, sorry I forgot to mention that I am not offered a "safe mode" boot option.

regards - carl
by polyjuice
Fri Feb 05, 2010 6:00 pm
Forum: Installation & Boot
Topic: Ubuntu boots -- Mint does not (SOLVED)
Replies: 7
Views: 795

Re: Ubuntu boots -- Mint does not

Midnighter, no I had not tried the various boot-up modes. Just finished with the various options. Compatibility mode provided screens and screens of info, but when all finished - black screen OEM install mode provided same results as normal boot-up - black screen Check CD - no errors found Memory te...
by polyjuice
Fri Feb 05, 2010 2:30 pm
Forum: Installation & Boot
Topic: Ubuntu boots -- Mint does not (SOLVED)
Replies: 7
Views: 795

Ubuntu boots -- Mint does not (SOLVED)

I am trying to boot a LiveDVD Mint 8 on a machine that has Ubuntu 9.10 installed on it, but an having no success. The LiveDVD is good because it loads on my laptop with no problems. The machine I'm trying to load on is an old IBM Netvista with 2g memory and a Nvida GF 7300 video card. I should also ...

Go to advanced search