Search found 152 matches

by edtheuniquegeek
Thu Nov 21, 2013 7:08 am
Forum: Software & Applications
Topic: Nadia update-manager problems
Replies: 3
Views: 604

Re: Nadia update-manager problems

I ended up editing the sources list ( sudo geany /etc/apt/sources.list ) and commenting out the line giving the error. # deb http://packages.linuxmint.com/ nadia main upstream import backport Then completing a sudo apt-get update This may be a temporary fix but it worked for me. I was able to comple...
by edtheuniquegeek
Thu Nov 21, 2013 6:57 am
Forum: Software & Applications
Topic: Nadia update-manager problems
Replies: 3
Views: 604

Re: Nadia update-manager problems

I'm running into the same problem.
Researching now...
by edtheuniquegeek
Mon Oct 28, 2013 9:55 am
Forum: Hardware Support
Topic: Static in audio - Linux Mint 14 64-bit Cinnamon
Replies: 5
Views: 1502

Re: Static in audio - Linux Mint 14 64-bit Cinnamon

Discussion on Google Plus continued and this was recommended and worked for me: Rob Boudreau Sep 24, 2013 Hmm... being intermittent like it is, and not being external, it could be a timing problem. You could try editing /etc/pulse/default.pa, search for the line: 'load-module module-udev-detect' and...
by edtheuniquegeek
Tue Sep 24, 2013 3:42 pm
Forum: Hardware Support
Topic: Static in audio - Linux Mint 14 64-bit Cinnamon
Replies: 5
Views: 1502

Re: Static in audio - Linux Mint 14 64-bit Cinnamon

Someone over at Google Plus recommended I turn down the mic to eliminate the static. I wish it was that simple. But, unfortunately, that did not fix the issue. I turned the mic to almost nothing and it still had the issue. However, he may have pointed me toward the issue after all. I noticed that wh...
by edtheuniquegeek
Tue Sep 24, 2013 12:23 pm
Forum: Hardware Support
Topic: Static in audio - Linux Mint 14 64-bit Cinnamon
Replies: 5
Views: 1502

Static in audio - Linux Mint 14 64-bit Cinnamon

This is the first I have had this issue. I've installed previous versions of Linux Mint on my Dell XPS 410 without any issues. I am hearing static in my audio for all forms of audio. At first I thought it was a Flash problem since every time I watched a YouTube video and other online media that uses...
by edtheuniquegeek
Wed Jul 03, 2013 6:53 am
Forum: Cinnamon
Topic: Photo Frame Desklet customization
Replies: 1
Views: 631

Re: Photo Frame Desklet customization

BUMP

Anyone?
by edtheuniquegeek
Thu Jun 27, 2013 7:52 pm
Forum: Cinnamon
Topic: Photo Frame Desklet customization
Replies: 1
Views: 631

Photo Frame Desklet customization

I'm trying to use the Photo Frame to reference one image in a folder that changes every second and it doesn't seem to be working correctly. Basically, I have a webcam that pushes an image to a folder every second, overwriting every time, on my computer and I want to use Photo Frame Desklet to view t...
by edtheuniquegeek
Sun Jun 09, 2013 7:35 am
Forum: Installation & Boot
Topic: New LM 15 install with GRUB boot issues
Replies: 15
Views: 1519

Re: New LM 15 install with GRUB boot issues

I'm still running hardware diagnostics to see if it truly points to a SATA controller issue. Dell has a USB boot diagnostics utility that I ran and has been running since Wednesday. It's been running test on the hard drive since Wednesday night. I believe it's almost done.
by edtheuniquegeek
Wed Jun 05, 2013 9:41 am
Forum: Installation & Boot
Topic: New LM 15 install with GRUB boot issues
Replies: 15
Views: 1519

Re: New LM 15 install with GRUB boot issues

So I may be leaning toward this possibly being a hardware issue with my SATA controller. No matter what version of Linux I install (Ubuntu included) I get intermittent boot issues. Sometimes I even get the network boot option via PXE screen indicating it doesn't even see the hard drive. I'm now at t...
by edtheuniquegeek
Tue Jun 04, 2013 12:17 pm
Forum: Installation & Boot
Topic: New LM 15 install with GRUB boot issues
Replies: 15
Views: 1519

Re: New LM 15 install with GRUB boot issues

I may consider this.
by edtheuniquegeek
Sun Jun 02, 2013 7:47 pm
Forum: Installation & Boot
Topic: New LM 15 install with GRUB boot issues
Replies: 15
Views: 1519

Re: New LM 15 install with GRUB boot issues

I may have spoke too soon. It started again. Seems to be a intermittent issue. The tool produces a URL to, I'm assuming, a log. I have emailed that URL to the tool creators. Maybe they can recommend a fix. http://paste.ubuntu.com/5727629/
by edtheuniquegeek
Sun Jun 02, 2013 6:48 pm
Forum: Installation & Boot
Topic: New LM 15 install with GRUB boot issues
Replies: 15
Views: 1519

Re: New LM 15 install with GRUB boot issues

Well, I have a happy update. Over at the Linux Mint Community on Google+ it was recommended that I try the Boot-Repair CD, https://help.ubuntu.com/community/Boot-Repair. I did and it fixed my issue. I'm running a dual boot of Windows 7 and Linux Mint 15 now without any boot issues...so far.
by edtheuniquegeek
Sun Jun 02, 2013 4:56 pm
Forum: Newbie Questions
Topic: Linux Mint 15 Random Fails on Boot Up
Replies: 1
Views: 307

Re: Linux Mint 15 Random Fails on Boot Up

I've been having the same issues and have been fighting with it all weekend.

http://forums.linuxmint.com/viewtopic.p ... 6&p=726189
by edtheuniquegeek
Sun Jun 02, 2013 4:24 pm
Forum: Installation & Boot
Topic: New LM 15 install with GRUB boot issues
Replies: 15
Views: 1519

Re: New LM 15 install with GRUB boot issues

I don't have UEFI on my machine. I've been using Linux Mint for about 5 to 6 years now, two years on this problem laptop and I've never had so many problems as I have had with this LM 15 version. I had high hopes for this version and was actually looking forward to installing it on my desktop that s...
by edtheuniquegeek
Sun Jun 02, 2013 3:44 pm
Forum: Installation & Boot
Topic: New LM 15 install with GRUB boot issues
Replies: 15
Views: 1519

Re: New LM 15 install with GRUB boot issues

Well, I think I found a way to clear GRUB and it seemed to work. However, after re-imaging Windows 7 from an image and then re-installing Linux Mint 15 I am back to the same issues. I think I am at the end of all my troubleshooting. I'm not sure what else to do. I've not had any issues when Windows ...
by edtheuniquegeek
Sun Jun 02, 2013 9:11 am
Forum: Installation & Boot
Topic: New LM 15 install with GRUB boot issues
Replies: 15
Views: 1519

Re: New LM 15 install with GRUB boot issues

What is the best way to clean out GRUB completely and start over? I have no issue with completely re-installing OS again.
by edtheuniquegeek
Sun Jun 02, 2013 8:41 am
Forum: Installation & Boot
Topic: New LM 15 install with GRUB boot issues
Replies: 15
Views: 1519

Re: New LM 15 install with GRUB boot issues

This time I re-installed LM 15 without dual booting Windows. LM 15 is using the entire partition and I am still getting the GRUB errors.
Does Linux still use GRUB if you do not dual boot?
by edtheuniquegeek
Sun Jun 02, 2013 8:10 am
Forum: Installation & Boot
Topic: New LM 15 install with GRUB boot issues
Replies: 15
Views: 1519

Re: New LM 15 install with GRUB boot issues

Okay. Now I am beginning to think there is something really wrong. I've since attempted to go back to Linux Mint 14 and I am still having the same issue.
Is it possible that GRUB leaves corrupted remnants in the MBR or something?
by edtheuniquegeek
Sat Jun 01, 2013 9:14 pm
Forum: Installation & Boot
Topic: New LM 15 install with GRUB boot issues
Replies: 15
Views: 1519

New LM 15 install with GRUB boot issues

I have a Dell Vostro V130 that I dual boot with Windows 7. I've had the previous versions of LM working just fine with no problems. Since wiping the LM 14 partition and installing LM 15 I get boot issues. Sometimes I get 'unknown filesystem' with a GRUB rescue prompt and sometimes I get 'attempt to ...
by edtheuniquegeek
Mon Dec 17, 2012 12:55 pm
Forum: Cinnamon
Topic: Linux Mint 14 battery status file
Replies: 3
Views: 1061

Re: Linux Mint 14 battery status file

BUMP

Can anyone assist with this, please?

Go to advanced search