Search found 14 matches

by thesecitylights
Tue Nov 16, 2010 11:47 am
Forum: LMDE 1 Archive
Topic: Notify OSD volume meter is wrong
Replies: 11
Views: 5156

Re: Notify OSD volume meter is wrong

Ok I tried that. Updating ater adding the line brings up a tonne of error messages like this: W: Failed to fetch http://ubuntu.mirror.cambrium.nl/ubuntu/dists/lucid/main/binary-i386/Packages.gz Cannot initiate the connection to ubuntu.mirror.cambrium.nl:80 (2a02:58:3:2:80::1). - connect (101: Networ...
by thesecitylights
Sun Nov 14, 2010 7:48 am
Forum: LMDE 1 Archive
Topic: Notify OSD volume meter is wrong
Replies: 11
Views: 5156

Re: How to install Notify OSD?

Hi, Can someone help me please. I was messing around with my linux mint debian install and did the following: LMDE already came with notify-osd by default. Purge the package you have now and reinstall it. In a terminal: sudo apt-get remove --purge notify-osd sudo apt-get update sudo apt-get install ...
by thesecitylights
Wed Nov 03, 2010 6:30 am
Forum: LMDE 1 Archive
Topic: HOWTO: Emerald on LMDE
Replies: 33
Views: 30786

Re: HOWTO: Emerald on LMDE

Thanks, but I managed to sort it by enabling compiz wit hthe instructions found here: http://musings.omnsproject.org/?p=680 So, all working! Although fiddling around with LMDE is showing lots of little bugs and such but it solves a few problems that I was having with regular mint 9 so im gonna stick...
by thesecitylights
Tue Nov 02, 2010 1:54 pm
Forum: LMDE 1 Archive
Topic: HOWTO: Emerald on LMDE
Replies: 33
Views: 30786

Re: HOWTO: Emerald on LMDE

Hey everyone, I have just installed LMDE and trying to get Emerald to work. I've done everything here and have it installed. (on an acer aspire one) but doing the "emerald --replace" malarky to get the theme to be set nothing seems to happen. Anyone able to help? To clarify. Emerald is installed ok,...
by thesecitylights
Sun Sep 26, 2010 7:54 am
Forum: Wireless
Topic: Acer aspire one. Atheros WIFI card. Connection dropping
Replies: 13
Views: 2423

Re: Acer aspire one. Atheros WIFI card. Connection dropping

Jaaxx - I have to say thank you. Your suggestion didnt completly work. I still seem to get disconnected if downloads go above a certain speed. But that speed is a LOT higher than it used to be and i think im destind to be disconnected less now. Will have to play around some more. Thanks though, Its ...
by thesecitylights
Sun Sep 26, 2010 6:42 am
Forum: Wireless
Topic: Acer aspire one. Atheros WIFI card. Connection dropping
Replies: 13
Views: 2423

Re: Acer aspire one. Atheros WIFI card. Connection dropping

Rowbird- Thanks I would be interested in which wifi card you bought and have a look for myself.

Jaaxx - Thanks for the suggestin, I think I will give that a try today.

Will let you know how it goes
by thesecitylights
Sat Sep 25, 2010 3:24 pm
Forum: Wireless
Topic: Acer aspire one. Atheros WIFI card. Connection dropping
Replies: 13
Views: 2423

Re: Acer aspire one. Atheros WIFI card. Connection dropping

Hey guys thanks for you replies, Rowbird: Thanks for the suggestion, I had considered that but really didnt want to have to :( Looks like its my only option at the moment. Midnighter: I have a netgear router, however i have had it for 3 years now and it only effects this operating system. I used win...
by thesecitylights
Fri Sep 24, 2010 11:24 am
Forum: Wireless
Topic: Acer aspire one. Atheros WIFI card. Connection dropping
Replies: 13
Views: 2423

Acer aspire one. Atheros WIFI card. Connection dropping

Hi there I am hoping I can get a fix for my problem. Currently running: Acer Aspire One - 120gb edition (8.9inch) Linux Mint 9 Gnome Wifi card is: Atheros Communications INC. AR5001 Wireless Network Adapter My problem has been going on since I was using linux mint 8 and have really got fed up of it ...
by thesecitylights
Tue May 25, 2010 5:56 pm
Forum: MATE
Topic: Can't customise clock applet
Replies: 4
Views: 770

Re: Can't customise clock applet

did you change the "format" option to "Custom" ?

I think it reads "12-hour" by default.
by thesecitylights
Tue May 18, 2010 5:32 pm
Forum: Installation & Boot
Topic: Cannot install Mint 9 on Acer aspire One
Replies: 6
Views: 1939

Re: Cannot install Mint 9 on Acer aspire One

I've managed to sort the issue. For whatever reason it was something to do with the CD version of mint not liking my system. I downloaded the DVD version and burnt to dvd and it booted up fine. I guess that will be good enough for me as a work around, however I know have a fair few CDs of linux mint...
by thesecitylights
Tue May 18, 2010 11:43 am
Forum: Installation & Boot
Topic: Cannot install Mint 9 on Acer aspire One
Replies: 6
Views: 1939

Re: Cannot install Mint 9 on Acer aspire One

Just read your post you linked to, I will do as you suggested and see where the boot disc is hanging and report back EDIT: Ok, so after pressing the ESC key while the booting screen comes up and I get the following: "(Process:320): Glib-WARNING **: getpwuid_r(): failed due to unknown user id (0) std...
by thesecitylights
Tue May 18, 2010 11:25 am
Forum: Installation & Boot
Topic: Cannot install Mint 9 on Acer aspire One
Replies: 6
Views: 1939

Cannot install Mint 9 on Acer aspire One

Hey guys, I cant get the mint 9 disc to boot on my acer aspire one (netbook). It boots up fine and loads with the little green dots and the mint logo but eventually it gives up and hangs there. Then the disc stops bothering to read anything. I checked the MD5 hash before I burnt the ISO, and the dis...
by thesecitylights
Tue Apr 20, 2010 1:08 pm
Forum: Installation & Boot
Topic: usplash main process (1355) terminated with status 2
Replies: 2
Views: 799

Re: usplash main process (1355) terminated with status 2

thanks for your reply.

I still cant find a fix for the error though.

Will have to continue googling for a fix
by thesecitylights
Tue Apr 20, 2010 9:30 am
Forum: Installation & Boot
Topic: usplash main process (1355) terminated with status 2
Replies: 2
Views: 799

usplash main process (1355) terminated with status 2

hi there, Im new to linux mint and linux in general. I have been playing around with it for the past week trying to customize it etc and before when i got the typical linux mint logo at startup I am now getting a regular text boot mode... Within this text I get the following error: "usplash main pro...

Go to advanced search