Search found 14 matches

by kspringer
Mon May 01, 2017 11:13 pm
Forum: Other networking topics
Topic: [Solved] Is anyone having issues with privateinternetaccess vpn?
Replies: 11
Views: 2704

Re: Is anyone having issues with privateinternetaccess vpn?

My old "Clem" install still wasn't working this morning, I was watching a download and after a minute of so it just got slower and slower them stopped. Deleted the PIA definition in Network Settings and uninstalled the pia-manager package via synaptic, then manually installed pia-v68-inst...
by kspringer
Mon Jul 28, 2014 6:33 pm
Forum: KDE
Topic: KDE LM 17 great but went back to KDE LM 13. Why?
Replies: 8
Views: 1786

Re: KDE LM 17 great but went back to KDE LM 13. Why?

Hey, hal8000 as requested: --------- Inspiron-1525 ~ $ inxi -Gx Graphics: Card: Intel Mobile GM965/GL960 Integrated Graphics Controller (primary) bus-ID: 00:02.0 X.Org: 1.11.3 drivers: intel (unloaded: fbdev,vesa) Resolution: 1280x800@60.0hz GLX Renderer: Mesa DRI Intel 965GM x86/MMX/SSE2 GLX Versio...
by kspringer
Sat Jul 19, 2014 9:27 pm
Forum: KDE
Topic: KDE LM 17 great but went back to KDE LM 13. Why?
Replies: 8
Views: 1786

Re: KDE LM 17 great but went back to KDE LM 13. Why?

Hey, lauren...

1. How many updates? Not as many as you would think. I think I had 600+ files; about 500 meg if I remember correctly...
2. How much time? I didn't download everything all at once. But from downloading start to finish, I probably had two or three hours until it was back up.
by kspringer
Tue Jul 15, 2014 6:05 pm
Forum: KDE
Topic: KDE LM 17 great but went back to KDE LM 13. Why?
Replies: 8
Views: 1786

KDE LM 17 great but went back to KDE LM 13. Why?

Hello. Though I usually visit once or twice a week, I haven't posted here for quite a while and haven't logged in for about a year. I'm going to explain my disappointment with KDE LM 17 - and with LM 17, in general. I suspect both of my issues result from the carry-over from the Kubuntu release. I'v...
by kspringer
Mon Feb 06, 2012 9:25 pm
Forum: Newbie Questions
Topic: Problem running LM11 on livecd or USB...
Replies: 1
Views: 489

Re: Problem running LM11 on livecd or USB...

Well, played with a LOT of different distros trying to get something to work. Never did get LM11 (Gnome) to boot; or even, LM12 (Gnome). KDE seemed to work and I loaded and played with PCLinuxOS and Mepis. Ended up looking at OpenSuse 12.1 and liked it so much I kept it for about 6 weeks. Then LM12 ...
by kspringer
Tue Oct 04, 2011 6:48 pm
Forum: Newbie Questions
Topic: Problem running LM11 on livecd or USB...
Replies: 1
Views: 489

Problem running LM11 on livecd or USB...

I'm having problems running LM11 on a livecd or USB. I have a Dell Inspiron 1525 with Mint 9 (LTS) installed. Thinking I'll upgrade sometime in the next year, I downloaded LM11 to see what it's like. And maybe create a persistent USB. I started with the LM11 386 CD and got an error when I tried to r...
by kspringer
Fri Aug 26, 2011 11:17 pm
Forum: Software & Applications
Topic: Official Newer Firefox Versions - "Aurora" thread
Replies: 55
Views: 29189

Re: Official Firefox-6/7/8 "Aurora" thread

lwrver: Agreed. Ever since I loaded Firefox 6, also on LM9, I have trouble getting it to terminate. (I've become really friendly with "system monitor".) I'm toying with downgrading to Firefox 5 but I haven't found it yet. If FF6 sucks, I wonder if FF7 will suck more. May be time to look fo...
by kspringer
Sat Jul 17, 2010 7:21 pm
Forum: Newbie Questions
Topic: add printer (SOLVED)
Replies: 4
Views: 492

Re: add printer

Found this over in the ubuntuforums.org forums.

http://pinoy-computing-tips.blogspot.co ... rk-in.html

They said it worked. I'd searched for the epson T20 driver.

k
by kspringer
Wed Jun 23, 2010 8:45 pm
Forum: Installation & Boot
Topic: Mint4win. Won't boot into Mint.
Replies: 3
Views: 1009

Re: Mint4win. Won't boot into Mint.

Still looking.

Thought I may have found something in the mint4win forum so I've been lurking there for a few days/weeks. ( http://forums.linuxmint.com/viewtopic.php?f=159&t=49086 )

I'm going to monitor this from there.

k
by kspringer
Mon Jun 21, 2010 1:24 pm
Forum: Installation & Boot
Topic: Mint 9 + widows XP
Replies: 11
Views: 4022

Re: Mint 9 + widows XP

(Sorry for the delay - my internet has been down for three days. Lightening at the ISP, I think.) Thanks, I'll check this the next time I see her computer. There's a bug in WUBI (of which mint4win is based, I believe) that causes WUBI not to work when the media is a DVD. I'd originally pulled the DV...
by kspringer
Wed Jun 16, 2010 1:25 pm
Forum: Installation & Boot
Topic: Mint 9 + widows XP
Replies: 11
Views: 4022

Re: Mint 9 + widows XP

Wish I could do that.
It's my daughter's computer and she uses windows for ITunes. Yeah, I know, but hey...

k
by kspringer
Sat Jun 05, 2010 9:22 pm
Forum: Installation & Boot
Topic: Mint 9 + widows XP
Replies: 11
Views: 4022

Re: Mint 9 + widows XP

I'm going to watch this thread.

This is posted under the mint4win forum.

If I understand the OP correctly, he probably installed 30gig with mint4win and when he rebooted, it didn't boot into mint. Only into Windows XP.
I have the same problem only with Vista.

So. I'm watching this thread.

k
by kspringer
Sat Jun 05, 2010 8:38 pm
Forum: Installation & Boot
Topic: Mint4win. Won't boot into Mint.
Replies: 3
Views: 1009

Re: Mint4win. Won't boot into Mint.

Thanks for the reply.
I'll look at these links and will study them.

I don't know if mint4win actually uses grub like this but I'll look at the links closely.

Again, thanks!

k
by kspringer
Thu Jun 03, 2010 6:37 pm
Forum: Installation & Boot
Topic: Mint4win. Won't boot into Mint.
Replies: 3
Views: 1009

Mint4win. Won't boot into Mint.

Cheers. Looonnngggg time lurker. Forgot my login and password and had to create another. Anyway... I've loaded Mint 9 on my Dell 1525 laptop without problems. (Originally purchased from Dell with Ubuntu 8.04 on it so it was easily upgradeable.) My daughter's Dell 1525: I've tried to load Mint 9 with...

Go to advanced search