Search found 10 matches

by ridz1ba
Sat Jan 17, 2015 8:00 pm
Forum: Hardware Support
Topic: [Solved] Acer A500 Tablet Freeze My Mint PC When Connected
Replies: 3
Views: 685

Re: Acer A500 Tablet Freeze My Mint PC When Connected

It can now be confirmed that the USB port that I used to connect the Acer A500 tablet is defective. The problem seems to be intermittent - sometimes the tablet connect without a problem; other times it freezes the PC. Using other USB ports and any USB cable, I am able to make a connection without an...
by ridz1ba
Fri Jan 16, 2015 8:21 pm
Forum: Hardware Support
Topic: [Solved] Acer A500 Tablet Freeze My Mint PC When Connected
Replies: 3
Views: 685

Re: Acer A500 Tablet Freeze My Mint PC When Connected

Thanks, Kalyk
The keyboard remains unresponsive even with a terminal open. I suspect that maybe the USB port on the PC (I used the same port to carry out this test) is a bit wonky. I am still conducting further tests. I will keep forum informed of result.
by ridz1ba
Thu Jan 15, 2015 3:06 am
Forum: Hardware Support
Topic: [Solved] Acer A500 Tablet Freeze My Mint PC When Connected
Replies: 3
Views: 685

[Solved] Acer A500 Tablet Freeze My Mint PC When Connected

I have a very peculiar problem. I have a very old Android tablet, Acer Iconia A500 running Icecream Sandwich 4.0.3 and a newly installed 64 bit Linux Mint 17.1 Cinnamon PC. When I connect the tablet to the Mint PC, the cursor freezes, but I could see that it successfully connected as the Nemo file m...
by ridz1ba
Fri Jan 09, 2015 2:37 am
Forum: Introduce yourself
Topic: Hi From Malaysia
Replies: 4
Views: 532

Hi From Malaysia

Hi, my name is Ridzwan Abdullah and I am a retired IT professional from Malaysia. I have been using Linux Mint for quite a while now. This is in addition to Windows 8.1, Mac OS X Mavericks and Ubuntu 14.04 LTS. Althought I have been using (and mostly used to) the Gnome version of Mint, this is my fi...
by ridz1ba
Mon Jul 16, 2012 2:48 am
Forum: Software & Applications
Topic: Screenshot app malfunctioning, Linux Mint 13 with Cinnamon
Replies: 80
Views: 35368

Re: Screenshot app malfunctioning, Linux Mint 13 with Cinnam

Yep - having the same problem here but I solved it by logging out of Cinnamon and then logging back in using a 'Gnome Classis - no effects' session. Using that session the 'Print Screen' and 'Alt-Print Screen' functions worked properly. Not a great solution but a solution nevertheless.
by ridz1ba
Fri Sep 10, 2010 2:35 am
Forum: Artwork
Topic: Isadora Disk Labels
Replies: 23
Views: 6378

Re: Isadora Disk Labels

Thanks dawgdoc - now my CD's and DVD's looks nice :)

It's a pity that I have to use Windows to print the labels on my Canon ip4500 printer - no Mint 9 equivalent of the Canon LabelPrint program!
by ridz1ba
Thu Sep 09, 2010 2:14 am
Forum: Artwork
Topic: Isadora Disk Labels
Replies: 23
Views: 6378

Re: Isadora Disk Labels

Nice job drawdoc :)

Not to be pushy - when will the Fluxbox and XFCE (and perhaps the new Debian) editions be available?
by ridz1ba
Wed Sep 08, 2010 9:00 pm
Forum: Software & Applications
Topic: Starting, re-starting and stopping sevices [SOLVED]
Replies: 3
Views: 565

Re: Starting, re-starting and stopping sevices [SOLVED]

I'm telling you these people are not working under adult supervision :wink: :) After reading your reply (thanks BTW), I decided to read about that "Upstart" thingie. WOW, it seems (to me) that its an overly complicated thing to carry out some (relatively) simple tasks. If the old systemV init syste...
by ridz1ba
Tue Sep 07, 2010 9:53 pm
Forum: Software & Applications
Topic: Starting, re-starting and stopping sevices [SOLVED]
Replies: 3
Views: 565

Starting, re-starting and stopping sevices [SOLVED]

I have been using the Mint Gnome desktops for a long time now but I decided to give the Mint 9 KDE a try. Installation went smoothly and most things worked as advertised - that is until I tried to restart the Samba daemon after configuring the smb.conf file. As usual with any Debian derived distros,...
by ridz1ba
Mon Sep 06, 2010 10:55 pm
Forum: Hardware Support
Topic: No sound in Mint 9 Kde
Replies: 1
Views: 697

Re: No sound in Mint 9 Kde

Just a question - when you went into alsamixer did you adjust the PCM item to non-zero? I had the same problem with the sound in Mint 9 KDE until I adjusted the PCM item in alsamixer to max (100%).

Hope this is of help

Go to advanced search