Search found 30 matches

by danielninja
Wed Feb 23, 2011 7:28 am
Forum: KDE
Topic: [SOLVED] LinuxMint 10 KDE rc Wireless drivers!
Replies: 2
Views: 1158

[SOLVED] LinuxMint 10 KDE rc Wireless drivers!

Hi, i've installed linuxmint 10 kde rc on my asus eeepc 1018p but i cannot connect to the internet through wireless. Can someone help me plz? i even try that feature windows wireless driver, but without luck, it says hardware: no, or somethin'. I really need help :x Well, i've forgot about the optio...
by danielninja
Mon Jan 10, 2011 10:50 am
Forum: KDE
Topic: [SOLVED] KDE: Terminal phrases.
Replies: 5
Views: 1684

Re: KDE: Terminal phrases.

Thanks Greg-NZ, my .bashrc file with the line /usr/games/fortune was also in home folder.
by danielninja
Sun Jan 09, 2011 4:42 pm
Forum: KDE
Topic: Monitor resolution
Replies: 7
Views: 924

Re: Monitor resolution

i'm using linuxmint kde and i don't have that file :x Here is the list of the files on the forlder /etc/X11: app-defaults/ rgb.txt xorg.conf.failsafe Xsession* cursors/ X@ Xreset* Xsession.d/ default-display-manager xinit/ Xreset.d/ Xsession.options fonts/ xkb/ Xresources/ Xwrapper.config and that's...
by danielninja
Fri Dec 31, 2010 7:26 pm
Forum: KDE
Topic: Monitor resolution
Replies: 7
Views: 924

Re: Monitor resolution

i can't found anything with that name, not even to install.. i was wounder if there is a text file with the configs that i can edit..that's what i was looking in the first place..
by danielninja
Wed Dec 29, 2010 4:43 pm
Forum: KDE
Topic: Monitor resolution
Replies: 7
Views: 924

Re: Monitor resolution

i've an ati radeon hd 3870 x2 ..i've always had problems to configure it on linux.
by danielninja
Wed Dec 29, 2010 6:30 am
Forum: KDE
Topic: Monitor resolution
Replies: 7
Views: 924

Monitor resolution

Hi, I'm using dual monitor and i have define different resolutions for both monitors, although every time there i start my computer the definitions don't stay as i want to..they change to a default setting maybe. I change in systems settings -> display . Could someone tell me if there is a another w...
by danielninja
Sun Nov 14, 2010 3:02 pm
Forum: Installation & Boot
Topic: Start without x!
Replies: 2
Views: 657

Start without x!

Hi, i would like to know how i could start de computer without the x. For exemple, in slackware you always star in "temrinal" mode and then you have to do "startx" to have a graphic mode. I would like to do it in linux mint.
Thanks
by danielninja
Sun Nov 07, 2010 8:03 pm
Forum: Software & Applications
Topic: delete MBR!?
Replies: 8
Views: 997

Re: delete MBR!?

well, after searching and trying to find the solution, i gave up and did a clean install for windows and linux.
by danielninja
Sun Nov 07, 2010 7:56 pm
Forum: Hardware Support
Topic: [SOLVED]No sound with headphones.
Replies: 3
Views: 601

Re: No sound with headphones.

Found the solution,

Terminal:
1 - sudo apt-get install linux-backports-modules-alsa-lucid-generic
2 - sudo reboot

and now i have sound with headphones.. :)
by danielninja
Fri Nov 05, 2010 9:21 am
Forum: Others
Topic: Fluxbox: Changing terminal colours
Replies: 2
Views: 1768

Re: Fluxbox: Changing terminal colours

well, i just installed konsole and now i can change all the colours that i wanted in the first place, so thanks anyway! :)
by danielninja
Fri Nov 05, 2010 8:44 am
Forum: Hardware Support
Topic: [SOLVED]No sound with headphones.
Replies: 3
Views: 601

Re: No sound with headphones.

i don't have this option ...click settings, configure channels..i've looked around i did not found it. :x
by danielninja
Thu Nov 04, 2010 8:21 pm
Forum: Hardware Support
Topic: [SOLVED]No sound with headphones.
Replies: 3
Views: 601

[SOLVED]No sound with headphones.

hi guys, when i connect a set of headphones to my laptop, i don't have sound, but if i disconnect them the sound plays on the laptop speakers. Could someone help me plz?
by danielninja
Tue Nov 02, 2010 7:04 pm
Forum: Software & Applications
Topic: delete MBR!?
Replies: 8
Views: 997

Re: delete MBR!?

vincent - that was one of the first things that i've tried. It dind't work. Imagus - that takes a lot of time, installing an OS but that is a good ideia for those who don't know or don't want to fix it in another way. My problem is, when you install windows, the installation automatically create a p...
by danielninja
Mon Nov 01, 2010 12:09 pm
Forum: Software & Applications
Topic: delete MBR!?
Replies: 8
Views: 997

Re: delete MBR!?

I'm using LinuxMint 9 KDE
I didn't make a Windows recovery disk. :x
i'll try to use SuperGrubDisk now.
by danielninja
Mon Nov 01, 2010 10:19 am
Forum: Software & Applications
Topic: delete MBR!?
Replies: 8
Views: 997

delete MBR!?

Hi, i installed linux on my desktop and i deleted the partition that said "system information" or somethin', and now i can't boot windows..it doesn't even appear on the grub list.. Someone can help me?
by danielninja
Tue Oct 26, 2010 5:14 pm
Forum: Hardware Support
Topic: [SOLVED]LinuxMint KDE
Replies: 2
Views: 557

Re: LinuxMint KDE

so, i was getting this error: (initramfs) unable to find a medium containing a live file system i have read about it and it suggest to use a usb drive to install the OS but i have had the same problem. Anyway i got around it just by use the USB 2.0 instead of the USB 3.0 port. I've already installed...
by danielninja
Tue Oct 26, 2010 1:45 pm
Forum: Hardware Support
Topic: [SOLVED]LinuxMint KDE
Replies: 2
Views: 557

[SOLVED]LinuxMint KDE

Hi, i'm trying to install linux mint KDE on asus eee pc 1018p, but i'm constantly have an error and i can't even start the menu for the installation :x
can someone please tell me how could i install?
by danielninja
Mon Oct 18, 2010 12:35 pm
Forum: Hardware Support
Topic: [SOLVED]No Sound on webpages, vlc and mplayer ! !
Replies: 1
Views: 386

Re: No Sound on webpages, vlc and mplayer ! !

so..i found the solution: 1- In terminal type: cat /proc/asound/modules ..this will show the soundcards and the occupy slot and their names.. (my output is) 0 snd_emu10k1 1 snd_hda_intel 2 snd_hda_intel 2- You have to see the names of the cards you do not want to use and in terminal type: sudo gedit...
by danielninja
Mon Oct 18, 2010 12:06 pm
Forum: Hardware Support
Topic: [SOLVED]No Sound on webpages, vlc and mplayer ! !
Replies: 1
Views: 386

[SOLVED]No Sound on webpages, vlc and mplayer ! !

Hy, i don't have sound when i try to watch a youtube clip or in vlc, but i have it when i use amarok and dragon player..
Could someone please help me?
Thanks
by danielninja
Thu Oct 14, 2010 6:49 am
Forum: KDE
Topic: [SOLVED]KDE: changing default sound card!
Replies: 2
Views: 1899

Re: KDE: changing default sound card!

i've tried that, but i don't have sound when i use vlc. I've got the sound right when i use amarok and dragon player for the movies. In the other porgrams i don't have sound..also i don't have sound on the firefox when i try to watch a clip on utube.

Go to advanced search