Search found 6 matches

by jaybird_62613
Tue Jan 08, 2013 9:42 pm
Forum: XFCE
Topic: No Data In Weather Applet
Replies: 17
Views: 8357

Re: No Data In Weather Applet

Thank you for the help. Jungle - I did try uninstalling and re-installing the applet, but to no avail. Still not working. aac74 - I was able to get this solution in place, but still IT doesn't work as it should. It doesn't show the temperature on the icon. It's ok though, better than nothing. I'm ha...
by jaybird_62613
Tue Jan 08, 2013 7:17 am
Forum: XFCE
Topic: No Data In Weather Applet
Replies: 17
Views: 8357

Re: No Data In Weather Applet

That didn't work for me, still no data. At first, when I tried marking only the use proxy box, a window popped up and told me to enter the proxy information and unchecked the use proxy box for me. I realized I had to then put a space in for the proxy and it managed to keep the use proxy box checked,...
by jaybird_62613
Mon Jan 07, 2013 9:36 pm
Forum: XFCE
Topic: No Data In Weather Applet
Replies: 17
Views: 8357

Re: No Data In Weather Applet

What did you put in the proxy settings? Did you mark the auto-detect from environment box? I tried marking the proxy box, but it asks for settings. Maybe it depends on where you live?
by jaybird_62613
Mon Jan 07, 2013 7:16 pm
Forum: XFCE
Topic: No Data In Weather Applet
Replies: 17
Views: 8357

Re: No Data In Weather Applet

Yeah, that's what I did, but as you say, maybe the service is down. Does anyone know how to test this to validate that that is the problem and not something about my install? Everything else works great. I'm running the Xfce version and this is the best running linux I've ever installed.
by jaybird_62613
Sun Jan 06, 2013 3:20 pm
Forum: XFCE
Topic: No Data In Weather Applet
Replies: 17
Views: 8357

No Data In Weather Applet

I'm getting no data in the xfce weather applet. I've combed through quite a few searches, but can find any help. By all that I can see Xfce 4.10 should work, but it doesn't.
by jaybird_62613
Sat Oct 09, 2010 1:17 pm
Forum: Archive
Topic: Camera not detected.
Replies: 4
Views: 2426

Re: Camera not detected.

I'm having the same issues with my camera. Have you found a solution yet?

I solved my problem. I simply added myself to the plugdev group. :D

Go to advanced search