Search found 14 matches

by horro
Sat Aug 31, 2013 5:22 am
Forum: Cinnamon
Topic: Cinnamon Default Desktop Icons Gone
Replies: 4
Views: 2909

Cinnamon Default Desktop Icons Gone

Hallo, the default desktop icons on my system like: My Computer/Trash/ Network Connections etc. are gone. I have activated them in the Settings, but they are not shown on the Desktop. I'm running Linux Mint 15 x64 Cinnamon. I tried fixing this problem with dconf Editor like described here : http://f...
by horro
Fri May 25, 2012 6:04 am
Forum: Installation & Boot
Topic: LM 13 Cinnamon Installer
Replies: 8
Views: 2077

Re: LM 13 Cinnamon Installer

Well, installed cinnamon 64 from the compability mode...then when i start it the x-server doesn't work says that there is noc screen found. already installed the latest nvidia drivers...no luck so far...

plz help!!!
by horro
Fri May 25, 2012 3:18 am
Forum: Installation & Boot
Topic: LM 13 Cinnamon Installer
Replies: 8
Views: 2077

Re: LM 13 Cinnamon Installer

@ cwwgateway : In LM 12 I was using cinnamon from the day it came out. Worked like a charm. I installed the LM MATE 64 edition and manually installed the cinnamon after. Works, but many things are missing. Here is my output: System: Host: horro-R560 Kernel: 3.2.0-23-generic x86_64 (64 bit) Desktop: ...
by horro
Thu May 24, 2012 7:24 pm
Forum: Installation & Boot
Topic: LM 13 Cinnamon Installer
Replies: 8
Views: 2077

LM 13 Cinnamon Installer

There seems to be a bug in the cinnamon installer. After clicking install it gets stuck. MATE installation worked fine.
Been trying to get it installed for hours. Checked md5. Tried it from usb and dvd. Looked up the forum. Other people are having the same problem.
Please fix this! Thx in advanced!
by horro
Thu May 24, 2012 7:08 pm
Forum: Installation & Boot
Topic: Maya Cinnamon refuses to install
Replies: 6
Views: 943

Re: Maya Cinnamon refuses to install

the same here....tried everything.... usb and dvd... 32 and 64 ... downloaded from here and softpedia .... torrent and ftp server .... checked md5 which was ok... any idea?
by horro
Sun Mar 18, 2012 3:52 am
Forum: LMDE Archive
Topic: xsession unable to launch x session
Replies: 2
Views: 2160

Re: xsession unable to launch x session

@ DrHu.

Thx 4 the link. Tried this one already.

When using the command

rm ~/.dmrc

i get the message:

no file in this folder

Any other suggestions.
by horro
Sat Mar 17, 2012 3:02 pm
Forum: LMDE Archive
Topic: xsession unable to launch x session
Replies: 2
Views: 2160

xsession unable to launch x session

Hello, I installed Linux Mint 12 LXDE today on my Samsung NC10 netbook. When starting I get this following message: xsession unable to launch x session I'm running a dual boot with win 7. Was using xubuntu till now. Had no issues so far. Reinstalled Linux Mint 12 LXDE Does anyone have a clue what I ...
by horro
Mon May 09, 2011 3:36 pm
Forum: Others
Topic: After installing Win 7 gone from grub
Replies: 7
Views: 1953

Re: After installing Win 7 gone from grub

AlbertP wrote:Hmm yes you're right Horro, it was linmint777 who suggested it. I have edited my post.

U R welcome.
by horro
Mon May 09, 2011 5:42 am
Forum: Others
Topic: After installing Win 7 gone from grub
Replies: 7
Views: 1953

Re: After installing Win 7 gone from grub

@ AlbertP Well thx 4 reminding. I did't suggest the grub2 etc commands....




@ linmint777 . Thx 4 your advice. Tried that. Didn't work though. Will try to reinstall mbr and then grub or try a solution with an win os multiboot app.
by horro
Wed May 04, 2011 5:31 am
Forum: Others
Topic: After installing Win 7 gone from grub
Replies: 7
Views: 1953

Re: After installing Win 7 gone from grub

@ linmint777:


Thx for the fast reply. Unfortunately it didn't change anything. In the grub update log there is no trace of an Win 7 installation.

Be happy for any other suggestion.
by horro
Tue May 03, 2011 1:38 pm
Forum: Others
Topic: After installing Win 7 gone from grub
Replies: 7
Views: 1953

After installing Win 7 gone from grub

Hello, I just installed Linux Mint 10 LXDE on my Samsung NC 10. After rebooting there was no win 7 entry in the grub boot loader. I installed linux mint on its own partition erasing the old UNR 10.10. Also implemented the home partition which is working just fine. What can I do to resolve this probl...
by horro
Fri Dec 17, 2010 2:44 pm
Forum: Software & Applications
Topic: [SOLVED] Opera 11 Sub-process error code (1)
Replies: 3
Views: 902

Re: Opera 11 Sub-process error code (1)

Hello,

thx 4 the fast reply!

Yes, i did. Downloaded the deb version for mint on the opera site.

Any other suggestions? Thx!!!!
by horro
Fri Dec 17, 2010 7:15 am
Forum: Software & Applications
Topic: [SOLVED] Opera 11 Sub-process error code (1)
Replies: 3
Views: 902

[SOLVED] Opera 11 Sub-process error code (1)

Hello, I installed the brand new opera 11 yesterday on bothm my machines. My main running machine is Linux Mint and my netbook runs ubuntu nbe 10.10 On both I got following error when installing or trying to remove opera: Paketlisten werden gelesen... Fertig Abhängigkeitsbaum wird aufgebaut Statusin...

Go to advanced search