Search found 3 matches

by panche
Fri Mar 18, 2011 11:16 am
Forum: LMDE Archive
Topic: No 3D rendering for Intel 865g under LMDE (SOLVED)
Replies: 23
Views: 12794

Re: No 3D rendering for Intel 865g under LMDE (Solved on my

Actually i got it to work, by trial and error. Mostly desperation made me do silly things that i rather not reveal, cause it may set a bad example for new comers. Anyways; under xorg.conf after i enabled option 'Legacy3D' i got back my 3d acceleration. Didnt bother adding dri/glx because they load ...
by panche
Thu Jan 20, 2011 11:09 am
Forum: LMDE Archive
Topic: Suspend and Hibernate working but button MISSING
Replies: 4
Views: 1432

Re: Suspend and Hibernate working but button MISSING

Hi panche: Thanks for your post. In my case the swap partition is created and working fine: maelstrom ~ # free total used free shared buffers cached Mem: 3940156 1922368 2017788 0 139836 1248212 -/+ buffers/cache: 534320 3405836 Swap: 8703992 0 8703992 Even when I do : pm-suspend or pm-hibernate di...
by panche
Tue Jan 18, 2011 11:11 pm
Forum: LMDE Archive
Topic: Suspend and Hibernate working but button MISSING
Replies: 4
Views: 1432

Re: Suspend and Hibernate working but button MISSING

Do you have swap-partition ? I had the same problem (i've forgot to make swap during install ) . After making swap partition the hibernate and suspend buttons appeared in the quit dialog . P.S Making of swap partition : Using Gparted make new partition (choose new- linux swap about --the size is up ...

Go to advanced search