Search found 40 matches

by lmx
Wed Nov 20, 2013 1:19 pm
Forum: Scripts & Bash
Topic: problems getting arguments from console BASH
Replies: 5
Views: 1217

Re: problems getting arguments from console BASH

hi guys,

Any help on this?

Does any one have the same issue?

thanks in advance

regards
tux
by lmx
Wed Nov 20, 2013 1:14 pm
Forum: Others
Topic: **[IMPORTANT]** Read this before posting!
Replies: 1
Views: 6282

Re: **[IMPORTANT]** Read this before posting!

Hi,
is there any chance to get the code for the Mint-FM2 menu?

I wold like to continue using flux-box edition...its fast sleek , simple, and run with low ram setup ;)

thanks in advance

regards
lmx
by lmx
Sun Nov 17, 2013 5:28 pm
Forum: Scripts & Bash
Topic: problems getting arguments from console BASH
Replies: 5
Views: 1217

problems getting arguments from console BASH

Hi guys... I am making a script, but I can't have $#???its always zero :S, even when I use arguments in console...does any one know what happens ? Is there any way to know if we have arguments others that $0 ? god... I am using MATE terminal...can this be a bug in Mate Terminal? thanks in advance re...
by lmx
Thu Oct 10, 2013 10:50 am
Forum: LMDE Archive
Topic: apt problems in update pack 7
Replies: 4
Views: 1146

Re: apt problems in update pack 7

oh man...

thanks a lot monsta ;)

This is killing me for about 3 weeks now :evil:

Now everything I related above is fine :P

LMDE Rocks :)

regards
tux
by lmx
Thu Oct 10, 2013 7:37 am
Forum: LMDE Archive
Topic: apt problems in update pack 7
Replies: 4
Views: 1146

Re: apt problems in update pack 7

Hi monsta. thanks for the reply :) inxi -r: deb http://packages.linuxmint.com/ debian main upstream import deb http://mirrors.fe.up.pt/linuxmint-debian/latest testing main contrib non-free deb http://mirrors.fe.up.pt/linuxmint-debian/latest/security testing/updates main contrib non-free deb http://m...
by lmx
Wed Oct 09, 2013 10:31 pm
Forum: LMDE Archive
Topic: apt problems in update pack 7
Replies: 4
Views: 1146

apt problems in update pack 7

Hi guys... after the upgrade...I can only install some packages from repos...we have brake dependencies... Example: sudo apt-get install subversion Reading package lists... Done Building dependency tree Reading state information... Done Some packages could not be installed. This may mean that you ha...
by lmx
Mon Sep 09, 2013 3:51 am
Forum: LMDE Archive
Topic: Problems using Valngrind in LMDE
Replies: 11
Views: 4371

Re: Problems using Valngrind in LMDE

hi compiling valgrind with a patch, its ok if it works ;) I think that the great problem comes when you have multiarch enabled for example...to deal with amd64 and i386 packages...i think that ubuntu uses it...so mint15 too. if you have a 32 bits version no problem...if you have a pure amd64 version...
by lmx
Sun Sep 08, 2013 10:09 pm
Forum: LMDE Archive
Topic: Problems using Valngrind in LMDE
Replies: 11
Views: 4371

Re: Problems using Valngrind in LMDE

hi, this is one of my attempts to solve the problem... http://forums.codeblocks.org/index.php?action=printpage;topic=17632.0 be carefull to deal with libc6(for a multiarch system), or another thing...you will get in troubles very fast...at least in debian version....i will show you i problem i have ...
by lmx
Sun Sep 08, 2013 9:31 pm
Forum: LMDE Archive
Topic: Problems using Valngrind in LMDE
Replies: 11
Views: 4371

Re: Problems using Valngrind in LMDE

Hi, I don't know how, but I solved my problem...a lot of time ago...sorry :S If i remember i will post back the solution... One of my problem have been related to my IDE...with valgrind options, so i will ask you to test first in console mode... test this: -------------------------------------------...
by lmx
Wed Aug 28, 2013 12:00 am
Forum: Others
Topic: how to style Fluxbox on LM13 just like in LM9 Fluxbox?
Replies: 4
Views: 2828

Re: how to style Fluxbox on LM13 just like in LM9 Fluxbox?

hi, is there any chance to get all the fluxbox edition version, style and config's in lmde, or in debian?? I mean the fantastic menu, the tint2, etc,etc,etc ? I never understood why mint have discontinued this distro...what a shame...this was the best distro of mint in that time... Is there any plan...
by lmx
Wed Jul 17, 2013 8:30 pm
Forum: LMDE Archive
Topic: I made a BIG MISTAKE!(SOLVED!!!)
Replies: 13
Views: 5321

Re: I made a BIG MISTAKE!(SOLVED!!!)

Hi debianuser, yes the glibc is dangerous in Debian...if we are not concentrated...bad things will hapend :x that is a safer solution, that save time and maybe a lot of error typos ;) I doesn't know that it was the problem... :S Thanks for share, now we know how to solve the problem without even the...
by lmx
Thu Mar 14, 2013 12:51 pm
Forum: LMDE Archive
Topic: I made a BIG MISTAKE!(SOLVED!!!)
Replies: 13
Views: 5321

Re: I made a BIG MISTAKE!(SOLVED!!!)

Hi Guys, thanks ;) I was very lucky, if not some people in this community, probably would not succeed in recovery ... because I had too much to lose if my operating system died... In this situation, your head seems to explode...in a minute. When you lost all configs you have, and you don't find a wa...
by lmx
Wed Mar 13, 2013 1:16 pm
Forum: LMDE Archive
Topic: I made a BIG MISTAKE!(SOLVED!!!)
Replies: 13
Views: 5321

Re: In an attempt to run Valgrind...i made a BIG MISTAKE!(SO

Hi guys... When i rebooted the system, and when switching from initramfs to my real system...the init process have not been created(the system was unable to find init)...a received a kernel panic...i have done the following: I have followed the link posted by zerozero... http://www.debianhelp.co.uk/...
by lmx
Wed Mar 13, 2013 1:05 am
Forum: LMDE Archive
Topic: I made a BIG MISTAKE!(SOLVED!!!)
Replies: 13
Views: 5321

Re: In an attempt to run Valgrind...i made a BIG MISTAKE!

Hi Guys, Hell Yahhh...I have my system Back!!!! 8) (yesterday i start to feel that I am the worst person in the world...Now...this filing have disappeared). Tomorrow, i Will post how i have solved the problem(now...5:08 oclock of the morning :( ) A big thanks to bigj231 , and a very very special THA...
by lmx
Tue Mar 12, 2013 12:46 pm
Forum: LMDE Archive
Topic: I made a BIG MISTAKE!(SOLVED!!!)
Replies: 13
Views: 5321

Re: In an attempt to run Valgrind...i made a BIG MISTAKE!

Zerozero: Thanks man, I can't copy anything,the majority of command have been lost :( , but i can use another operating system or a livecd...but in this case I have to turn off the machine, and if I turn it off...I know...it will never come UP. :( bigj231: Thanks, for the help...I will follow the ad...
by lmx
Mon Mar 11, 2013 11:38 pm
Forum: LMDE Archive
Topic: I made a BIG MISTAKE!(SOLVED!!!)
Replies: 13
Views: 5321

I made a BIG MISTAKE!(SOLVED!!!)

Hi guys... I not not so well, right now... :shock: In an atempt to run Valgring...with a lot of changes, and tired...i have PURGED one package that with it and been removed more 5 packages... this is the sh*it I have done... sudo apt-get purge libc6-amd64:i386 Reading package lists... Done Building ...
by lmx
Mon Mar 11, 2013 7:20 pm
Forum: LMDE Archive
Topic: Problems using Valngrind in LMDE
Replies: 11
Views: 4371

Re: Problems using Valngrind in LMDE

Hi , thanks for the reply... i think that the error came from the GNU linker ld. From the ld-linux-x86-64.so.2, maybe it is a strip down version of the linker, and exclude named symbols or someting... i have installed this versions of ld in binutils: ii binutils 2.22-7.1 amd64 GNU assembler, linker ...
by lmx
Mon Mar 11, 2013 5:36 pm
Forum: LMDE Archive
Topic: Problems using Valngrind in LMDE
Replies: 11
Views: 4371

Re: Problems using Valngrind in LMDE

Hi zerozero, thanks for the reply this is my "sudo apt policy libc6-dbg": libc6-dbg: Installed: 2.13-37 Candidate: 2.13-37 Version table: *** 2.13-37 0 500 http://mirror.rts-informatique.fr/linuxmint/debian/latest/ testing/main amd64 Packages (i dont understand this 500 -internal server error :shock...
by lmx
Mon Mar 11, 2013 12:15 pm
Forum: LMDE Archive
Topic: Problems using Valngrind in LMDE
Replies: 11
Views: 4371

Problems using Valngrind in LMDE

Hi guys, I'am using valgrind + code::blocks... when i run valgrind to find mem leaks in my code, i have the following error;: valgrind --version valgrind-3.7.0 valgrind --leak-check=full --track-origins=yes --show-reachable=yes --xml=yes --xml-file=/media/MY_STUFF2/PROGRAMING/Practice/c++/first/Valg...
by lmx
Tue Feb 26, 2013 3:47 am
Forum: LMDE Archive
Topic: (Q) How to make Plymouth work in LMDE?
Replies: 4
Views: 1116

Re: (Q) How to make Plymouth work in LMDE?

well,
i haven't tested it...at the moment no spare time... :(, i think that the new images will be released in 03/2013.

Wait for someone that undestand french, i really don sorry. :(

regards

Go to advanced search