Search found 12 matches

by Mauro
Sun Jan 04, 2015 12:43 am
Forum: Newbie Questions
Topic: Porting software installed from older Mint to a newer instal
Replies: 3
Views: 220

Re: Porting software installed from older Mint to a newer in

Hi! 1. Needing a Clean Install: I understand that the next versions of Linux Mint will be based in the last Ubuntu LTS, so 17.1, 17.2, 17.x are not going to need a clean install. Perhaps, 18 (with the next LTS) will demand a clean install, but Im not sure. 2. If you gonna get kind of a backup you ca...
by Mauro
Fri Dec 05, 2014 9:21 pm
Forum: Wireless
Topic: Network-Manager Icon has disappeared LM17
Replies: 20
Views: 3595

Re: Network-Manager Icon has disappeared LM17

Hi! I got the same issue, but I fix reading this thread To fix not showing de nm-applet, edit with a text editor: ~/.config/autostart/nm-applet.desktop This worked for me: [Desktop Entry] Type=Application Exec=nm-applet Hidden=false NoDisplay=false X-GNOME-Autostart-enabled=true X-GNOME-UsesNotifica...
by Mauro
Fri Dec 05, 2014 8:25 pm
Forum: LMDE 1 Archive
Topic: Jumping to Testing or Sid
Replies: 54
Views: 31325

Re: Jumping to Testing or Sid

Hi! Finally I decided to move to 17.1 and leave my mess-up LMDE in another partition until I could make it work another time.

Thanks to all for your help!
by Mauro
Wed Dec 03, 2014 5:09 pm
Forum: LMDE 1 Archive
Topic: Jumping to Testing or Sid
Replies: 54
Views: 31325

Re: Jumping to Testing or Sid

Yep, muy mistake. I should have read a bit more than only this thread :(

I will install sparky while I try to debug The miss-upgraded LMDE

Thanks to all!
by Mauro
Tue Dec 02, 2014 8:37 pm
Forum: LMDE 1 Archive
Topic: Jumping to Testing or Sid
Replies: 54
Views: 31325

Re: Jumping to Testing or Sid

Thanks!!! From tty I installed OpenBox and started it... I also downloaded Sparky Mate but for some reason I wanna try to fix what I break. I think that is Mate what I have broken because all the other things works with openbox desktop. Edit 1: with XFCE is the samen that with MATE: nothing works. O...
by Mauro
Tue Dec 02, 2014 5:04 pm
Forum: LMDE 1 Archive
Topic: Jumping to Testing or Sid
Replies: 54
Views: 31325

Re: Jumping to Testing or Sid

Thanks both for your answers. Finally, I installer one package to fix a dependency and then I coud install all the others packages but... it messed up my LMDE installation :( Now it shows me only the login screen. If I try to log in, it turns in a black screen with only the mouse point. I wanna use ...
by Mauro
Mon Dec 01, 2014 6:36 pm
Forum: LMDE 1 Archive
Topic: Jumping to Testing or Sid
Replies: 54
Views: 31325

Re: Jumping to Testing or Sid

Hi! I get bored with LMDE UP so I'm moving to the dark side. Wish me luck! Thanks for the tutorial! Edit 1: Bad luck! I get some errors that don't allow me to move to testing :( 1) Duplicate entries. I did all what the tutorial said (delete the preferences file and edit de sources with the 4 lines i...
by Mauro
Sat Aug 02, 2014 6:44 pm
Forum: LMDE 1 Archive
Topic: HP Scanners/Printers My How To
Replies: 5
Views: 18877

Re: HP Scanners/Printers My How To

Hi! I have installed my AIO F4280 but I have one problem: if I turn on the AIO after login in, no program would detect it. If I turn on, before login in, it works as it should. If I type in the terminal: scanimage -L , I only get it detected when I use sudo . I follow the tutorial, and I also add my...
by Mauro
Sat Feb 08, 2014 4:45 pm
Forum: LMDE 1 Archive
Topic: [SOLVED] [MintInstall] ImportError: libGL.so.1
Replies: 2
Views: 1125

Re: [MintInstall] ImportError: libGL.so.1

Thank you very much! It solved it.

The terminal told me to do "apt-get update" and run it with "--fix-missing", and then it runs.
Now I have mintinstall another time.

Solved!
by Mauro
Sat Feb 08, 2014 2:25 pm
Forum: LMDE 1 Archive
Topic: [SOLVED] [MintInstall] ImportError: libGL.so.1
Replies: 2
Views: 1125

[SOLVED] [MintInstall] ImportError: libGL.so.1

Hi! Some time ago, mintinstall stopped working and I couldn't find the solution. I tried: 1. Purge & re-install from repos 2. Install from deb 3. re-configure it from terminal Nothing worked This is the message I get when I try to run mintinstall from terminal ~ $ gksu mintinstall glibtop: Non-stand...
by Mauro
Sat Jan 12, 2013 3:04 pm
Forum: MATE
Topic: Multiple "Same" Programs startup on open!?
Replies: 4
Views: 1210

Re: Multiple "Same" Programs startup on open!?

Today, I discovered the same issue! I try to compare the programs, and I realise that they are opening one time for mate and one time for gnome. Example: usr/bin/gnome-keyring-daemon --start --components=ssh /usr/bin/mate-keyring-daemon --start --components=ssh Some programs that are being open "twi...
by Mauro
Mon Oct 10, 2011 8:45 pm
Forum: Tutorials
Topic: (de)activate screensaver while playing video
Replies: 22
Views: 10829

Re: (de)activate screensaver while playing video

That's cool, but instead of an script I use gnome-power-manager.
http://www.gnome.org/projects/gnome-power-manager/

You can find it in as an applet for the panels.

Go to advanced search