Search found 24 matches

by verden
Wed May 14, 2014 6:13 pm
Forum: Releases & Announcements
Topic: Linux Mint 17 codenamed “Qiana”
Replies: 207
Views: 62033

Re: Linux Mint 17 codenamed “Qiana”

I have the RC installed on my 2011 iMac and mid 2013 Macbook air, both are running great with one exception. the camera on my macbook air does not work with a message saying that there was "no device found".
Edit I also had to manually download the wireless driver for the Macbook air.
by verden
Thu May 17, 2012 10:38 pm
Forum: Chat about Linux Mint
Topic: Mint 13 (Maya) RC out
Replies: 199
Views: 46209

Re: Mint 13 (Maya) RC out

I just installed LM13 Cinnamon x64 on my mid 2011 iMac. Am really really happy with the result, everything works, only had to install the ATI driver :D
by verden
Wed Jun 29, 2011 7:21 am
Forum: LMDE Archive
Topic: Firefox 5 won't start.
Replies: 26
Views: 5689

Re: Firefox 5 won't start.

Thanks for the help everyone, i'm using Opera atm and will wait for a fix or FF6 to become available.
by verden
Wed Jun 29, 2011 6:17 am
Forum: LMDE Archive
Topic: Firefox 5 won't start.
Replies: 26
Views: 5689

Re: Firefox 5 won't start.

Hi Clem libstdc++6 is installed. When i issue the command apt show iceweasel i get $ apt show iceweasel Package: iceweasel New: yes State: not installed Version: 3.5.16-7 Priority: optional Section: web Maintainer: Maintainers of Mozilla-related packages <pkg-mozilla-maintainers@lists.alioth.debian....
by verden
Wed Jun 29, 2011 4:37 am
Forum: LMDE Archive
Topic: Firefox 5 won't start.
Replies: 26
Views: 5689

Re: Firefox 5 won't start.

Reinstall of ff makes no difference and GLIBCXX_3.4.15 isn't in the repos either.
by verden
Wed Jun 29, 2011 4:17 am
Forum: LMDE Archive
Topic: Firefox 5 won't start.
Replies: 26
Views: 5689

Re: Firefox 5 won't start.

This is the error message when starting from a terminal

firefox
/opt/firefox/firefox-bin: /usr/lib/libstdc++.so.6: version `GLIBCXX_3.4.15' not found (required by /opt/firefox/libxul.so)
by verden
Tue Jun 28, 2011 11:07 pm
Forum: LMDE Archive
Topic: Firefox 5 won't start.
Replies: 26
Views: 5689

Firefox 5 won't start.

I installed updates to LMDE and now Firefox which was upgraded to version 5 won't start, any ideas?
by verden
Sun Jan 23, 2011 3:53 pm
Forum: LMDE Archive
Topic: FGLRX
Replies: 1
Views: 702

FGLRX

I installed the fglrx driver and now when i run glxgears i get ""Segmentation fault"" as the result of the command. any ideas?
by verden
Wed Oct 06, 2010 12:03 am
Forum: LMDE Archive
Topic: WG311v3 wireless driver
Replies: 6
Views: 2100

Re: WG311v3 wireless driver

Yeah i hope so, but i'm using LM9 while i wait.
by verden
Thu Sep 30, 2010 6:12 pm
Forum: LMDE Archive
Topic: Bluetooth not working on laptop
Replies: 17
Views: 19761

Bluetooth not working on laptop

Hi i have LMDE installed on my Toshiba M100 laptop. When i click on the bluetooth icon i get a "you do not have any bluetooth adapters plugged in". Any ideas on how to activate my bluetooth? If i dmesg|grep Bluetooth in a terminal i get dmesg|grep Bluetooth [ 12.677527] Bluetooth: Core ver 2.15 [ 12...
by verden
Wed Sep 15, 2010 2:45 am
Forum: LMDE Archive
Topic: HOWTO: LMDE "LTS / Stable"
Replies: 16
Views: 12069

Re: HOWTO: LMDE "LTS / Stable"

I can understand the idea of changing testing to squeeze but what about the linuxmint debian packages?
Would there be a conflict with squeeze packages once squeeze is stable and testing changes from squeeze?
I also agree that you could easily change from squeeze to testing without too many problems.
by verden
Mon Sep 13, 2010 9:40 pm
Forum: LMDE Archive
Topic: [Solved] Mobile Broadband Connection Problem
Replies: 10
Views: 7767

Re: Mobile Broadband Connection Problem

I had the same problem with my Optus 169E. I just installed LMDE and upgraded it via my laptop's onboard wireless and when i booted after the upgrade my 169E worked perfectly.
by verden
Sun Sep 12, 2010 10:20 pm
Forum: LMDE Archive
Topic: Linux mint Debian installation
Replies: 9
Views: 2151

Re: Linux mint Debian installation

I had the same problem and with my first attempt to install i ticked format for my swap partition. I then installed again and just formatted my / and /home partitions. When i looged into my new install i found that there was no swap so i just edited /etc/fstab and added the swap partition. Now i hav...
by verden
Fri Sep 10, 2010 1:56 am
Forum: LMDE Archive
Topic: WG311v3 wireless driver
Replies: 6
Views: 2100

Re: WG311v3 wireless driver

Ok i had some time today and reinstalled LMDE. I connected to the internet via very very long ethernet cable and did all the updates. Libertas-firmware is installed and when i go to install my windows wireless driver i still get a message saying that the ndiswrapper module is not installed, so no wi...
by verden
Wed Sep 08, 2010 7:23 pm
Forum: LMDE Archive
Topic: WG311v3 wireless driver
Replies: 6
Views: 2100

Re: WG311v3 wireless driver

I've just done quite a large update on my laptop and after rebooting my Huawei 169E now connects to the internet.
by verden
Wed Sep 08, 2010 7:04 pm
Forum: LMDE Archive
Topic: WG311v3 wireless driver
Replies: 6
Views: 2100

Re: WG311v3 wireless driver

I will have to reinstall lmde on my desktop as i just installed LM9 again to get internet conectivity. I also installed this on my Toshiba laptop with only one problem. My Huawei 169E is recognised and i can configure the connection details but it won't logon to the internet. Again the huawei 169e w...
by verden
Wed Sep 08, 2010 12:56 am
Forum: LMDE Archive
Topic: WG311v3 wireless driver
Replies: 6
Views: 2100

WG311v3 wireless driver

I installed LMDE today and tried to install the WG311v3.INF driver via Windows Wireless Drivers and it fails to install. I get a message in part asking if the ndiswrapper module is installed. When i check, ndiswrapper is installed. I have no problem installing the driver in numerous distro's includi...
by verden
Tue Aug 03, 2010 9:54 pm
Forum: KDE
Topic: KDE-desktop
Replies: 5
Views: 1065

Re: KDE-desktop

Followed the example in the link you posted and everything went great but. when i go to login into kde it starts and then my screen goes blank. I can log into gnome just like before with no problems.
by verden
Tue Aug 03, 2010 2:15 am
Forum: KDE
Topic: KDE-desktop
Replies: 5
Views: 1065

KDE-desktop

I have LinuxMint 9 installed on my desktop and am very happy with it. Can i also have the mint kde desktop as well?
So i can log into gnome or kde.
by verden
Sat Jul 17, 2010 12:56 am
Forum: Hardware Support
Topic: usb flash and other drives do not automount
Replies: 1
Views: 500

Re: usb flash and other drives do not automount

I think i may have solved this problem for now. I read this post http://tips4linux.com/usb-devices-not-mounting-in-lucid-heres-a-fix/ I issued this command in a terminal sudo modprobe -r floppy and went further down the post and edited my /etc/modules and added hid usbhid usb_storage I then rebooted...

Go to advanced search