Search found 29 matches

by funnyman
Mon Feb 17, 2014 7:11 am
Forum: Archive
Topic: programs and screen resolution at startup
Replies: 2
Views: 408

Re: few things at startup

These applications are not set up to autostart in settings manager > session and startup > application autostart. I didnt find any other "startup applications" in menu. Resolution is set up properly in monitor settings, but it doesn't work - I must start that application every time I log in to chang...
by funnyman
Mon Feb 17, 2014 7:00 am
Forum: Archive
Topic: UP8 wiped out my screen background
Replies: 5
Views: 1042

Re: UP8 wiped out my screen background

I have same problem on XFCE
by funnyman
Mon Feb 17, 2014 6:41 am
Forum: Archive
Topic: startup error messages
Replies: 2
Views: 476

Re: startup error messages

thank you, sorry for posting same thing, I didnt see any connection with my problem by topic subject...
by funnyman
Mon Feb 17, 2014 6:39 am
Forum: Archive
Topic: programs and screen resolution at startup
Replies: 2
Views: 408

programs and screen resolution at startup

Hello, every time I log in (I use XFCE), Document Viewer and Files have been started and monitor has 800x600 instead of 1280x800. How can I made programs not been started and resolution set up properly? Sorry for my English. Thank you
by funnyman
Mon Feb 17, 2014 6:36 am
Forum: Archive
Topic: startup error messages
Replies: 2
Views: 476

startup error messages

Hello, I have a lot of error messages during startup (about 30-40, I cant count it that fast), it is something with hal. If you tell me where is startup log located, I paste it here. System boots well and I am not experiencing any problem so far. It is after update pack 8. Thank you
by funnyman
Sat Jan 25, 2014 6:37 am
Forum: Archive
Topic: audio jack output not working
Replies: 6
Views: 2773

Re: audio jack output not working

After several desperate weeks I found out where the problem is. There has to be a bug in recent kernel (3-10-2), I reverted to 3.2.0.4 and it's okay now...
by funnyman
Sat Jan 25, 2014 6:08 am
Forum: Archive
Topic: audio jack output not working
Replies: 6
Views: 2773

Re: audio jack output not working

There is no .pulse in /home/tom. I tried second way. Pulseaudio is no more but it doesn't help. I tried reinstalling alsa but it also didn't help This is output from HDAAnalyzer, debug tool suggested on alsa website: Node 0x03 [Audio Output] wcaps 0x405: Stereo Amp-Out Device: name="ID 1984 Analog",...
by funnyman
Fri Jan 24, 2014 6:07 am
Forum: Archive
Topic: audio jack output not working
Replies: 6
Views: 2773

Re: audio jack output not working

more information: microfone jack works fine. When I plug in headphones into green jack, weird electrical noise (something like very high frequency which is paused for every 5ms, altogether playing for 500ms - not measured, just listened to it many times...) comes out from headphones every time I plu...
by funnyman
Thu Jan 23, 2014 8:37 am
Forum: Archive
Topic: audio jack output not working
Replies: 6
Views: 2773

Re: audio jack output not working

Does anyone know at least where to ask? I'm still struggling with this...
by funnyman
Mon Jan 20, 2014 7:11 am
Forum: Archive
Topic: audio jack output not working
Replies: 6
Views: 2773

audio jack output not working

Hello, I have LMDE installed on lenovo R61 and since december 2013 (no updates installed that time and I don't remember any changes in configuration files made by myself, so only date is any relevant info) my headphone jack output (the green one) is not working. No sound is coming from it. It looks ...
by funnyman
Sun Oct 06, 2013 1:44 pm
Forum: Other networking topics
Topic: caja wont connect to ssh [solved]
Replies: 3
Views: 1544

Re: caja wont connect to ssh

After couple of restarts, it started working. Thank you
by funnyman
Sun Oct 06, 2013 6:31 am
Forum: Archive
Topic: MATE mint desktop doesnt work
Replies: 4
Views: 1070

Re: MATE not working in UP7

gnome-shell issue: okay, I dont use cinnamon, so I can remove it. edit: I read it, but since I do not use gnome-shell or cinnamon, I didnt pay attention to it. Now I only want to solve broken package just for my opinion, that things should not be broken :) MATE issue: That will be the point. I thoug...
by funnyman
Sun Oct 06, 2013 5:40 am
Forum: Archive
Topic: MATE mint desktop doesnt work
Replies: 4
Views: 1070

Re: MATE not working in UP7

thank you for replying, I see my question was not well written. So, if I understand it well, if I want cinnamon in the system, I cant fix broken gnome-shell package? And for the MATE issue, can you please tell me how do I change theme back to mint-artwork-mate? I thought there will be GUI feature to...
by funnyman
Sat Oct 05, 2013 3:30 pm
Forum: Archive
Topic: MATE mint desktop doesnt work
Replies: 4
Views: 1070

MATE mint desktop doesnt work

Hello, I was using MATE desktop with its menu (like this: http://linuxmint.com/tmp/blog/1967/mate.png), and after update, it looks like (it is) gnome 2 (quite similar to this: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/7/76/GNOME2.30.png, but in grey) I have also troubles with gnome-shell, which ...
by funnyman
Sun Aug 11, 2013 11:48 am
Forum: Other networking topics
Topic: caja wont connect to ssh [solved]
Replies: 3
Views: 1544

caja wont connect to ssh [solved]

Hello, I have trouble with connecting to my server.
In terminal, using sftp, it works.
In Caja (mint's fork of nautilus?) it waits for about one minute and then connection "expires" (I dont have english as system language, so I'm translating)

Please help. Thank you
by funnyman
Wed Mar 13, 2013 8:10 am
Forum: Archive
Topic: bug report - CUPS - lpadmin
Replies: 1
Views: 1947

bug report - CUPS - lpadmin

Hello, there is a bug in Cups managing, you cannot manage printers because "user is not in lpadmin groups". I was unable to setup my printer and i found a workaround of this, but for a newbie user, it can be very difficult. So it is necessary to open Ovládací centrum (system center in En maybe?), th...
by funnyman
Mon Apr 30, 2012 4:53 am
Forum: Archive
Topic: libreoffice looks ugly
Replies: 7
Views: 2269

Re: libreoffice looks ugly

:arrow: :?:
nobody knows..? :(
I don't know what to do
by funnyman
Fri Apr 27, 2012 9:50 am
Forum: Archive
Topic: libreoffice looks ugly
Replies: 7
Views: 2269

Re: libreoffice looks ugly

please answer me somebody, if you need more information to solve it, write what info do you need. Its really important for me to have this all right.
Thank you
by funnyman
Wed Apr 25, 2012 8:57 am
Forum: Archive
Topic: libreoffice looks ugly
Replies: 7
Views: 2269

Re: libreoffice looks ugly

nobody? :(
I have to solve this as soon as possible...
by funnyman
Tue Apr 24, 2012 6:52 am
Forum: Archive
Topic: libreoffice looks ugly
Replies: 7
Views: 2269

Re: libreoffice looks ugly

it didnt help. still look as windows 3.1... horrible. I'm upset of new LMDE. Verison before, everything works out-of-the-box on my R61 (except trackopint, but that was 2 minutes of problem solving). Current version has many major bugs, I'm fighting with problems, but It looks like I will have to cha...

Go to advanced search