Search found 5 matches

by lemieszek
Mon Nov 28, 2011 10:26 am
Forum: Wireless
Topic: [SOLVED] wifi works for a while and then drops router
Replies: 15
Views: 2314

Re: wifi works for a while and then drops router

I've just installed the stable version of Mint 12 (Lisa), and I'm having a similar problem to lanbo, I think. My wireless connection connects and works for a short while (less than 1 minute) and then the connection stops working. The network manager still shows "connected" (and all other devices co...
by lemieszek
Mon Nov 21, 2011 11:39 pm
Forum: Wireless
Topic: [SOLVED] wifi works for a while and then drops router
Replies: 15
Views: 2314

Re: wifi works for a while and then drops router

Yes, lemieszek, I have same problem as you... But I think my problem is more serious than you -- I drops after few minutes whatever Linux Mint versions I use, which include 11 12 debian........... does your router drop as well? I mean, can you see it using your smartphone's wifi or something like t...
by lemieszek
Sun Nov 20, 2011 10:50 am
Forum: Wireless
Topic: [SOLVED] wifi works for a while and then drops router
Replies: 15
Views: 2314

Re: wifi works for a while and then drops router

thanks kklspecial, but doesn't seem like the problems are related. in my case, it's not sometimes, it's inevitably after a couple of minutes. and it's not exactly the connection that drops, but the router altogether...
by lemieszek
Tue Nov 15, 2011 2:48 pm
Forum: Wireless
Topic: [SOLVED] wifi works for a while and then drops router
Replies: 15
Views: 2314

Re: wifi works for a while and then drops router

always after a few minutes using wifi on my laptop. the drop during mintWifi might have been a coincidence, but it always drops after a few minutes. it didn't when I had katya, and wired connection to the same router doesn't drop at all either. the curious thing about it is that it's not the connect...
by lemieszek
Sun Nov 13, 2011 5:15 pm
Forum: Wireless
Topic: [SOLVED] wifi works for a while and then drops router
Replies: 15
Views: 2314

[SOLVED] wifi works for a while and then drops router

hi all I'd been using katya for a while on my dell XPS 502 for a while without a problem. after upgrading to Lisa RC, I'm having this weird issue with wifi. it connects alright and I'm able to use it for a while. but after a few minutes (anything from 1 to 5, not longer), my router just goes offline...

Go to advanced search