Search found 15 matches

by kneops
Sat Jun 22, 2019 4:17 am
Forum: Installation & Boot
Topic: At boot computer shuts down briefly
Replies: 0
Views: 82

At boot computer shuts down briefly

I think since one of the latest updates of Mint, when booting my computer it shuts down briefly for a few seconds, then boots again and then everything is fine and shutdown will not happen again. Just at each and every boot. First time I have this in years and I did not install any other new program...
by kneops
Tue Aug 22, 2017 5:14 am
Forum: Software & Applications
Topic: Problem with adding special characters in one program
Replies: 5
Views: 299

Re: Problem with adding special characters in one program

The video she sent me clearly shows she is using a german keyboard DE and ofcourse she can then type üëä very quickly because those keys must be on her keyboard :evil: I totally forgot the option of installing Ubuntu 16.04 myself on my laptop (LM is on my desktop), so I could test it myself. Just di...
by kneops
Tue Aug 22, 2017 3:13 am
Forum: Software & Applications
Topic: Problem with adding special characters in one program
Replies: 5
Views: 299

Re: Problem with adding special characters in one program

The woman from support is using Ubuntu 16.04 via VMware and says she has no problem adding these characters and says it has nothing to do with a bug in ASP. I tend to disagree because it works in all other programs. I wonder... She is going to send me a video capture of what she is doing...
by kneops
Mon Aug 21, 2017 10:11 am
Forum: Software & Applications
Topic: Problem with adding special characters in one program
Replies: 5
Views: 299

Re: Problem with adding special characters in one program

Thanks very much for looking into this! I think you gave me valuable information I can send them.
They support Ubuntu 14.04 and later, so that should be no problem.
by kneops
Mon Aug 21, 2017 4:44 am
Forum: Software & Applications
Topic: Problem with adding special characters in one program
Replies: 5
Views: 299

Problem with adding special characters in one program

I'm using LM 18.1 and when adding special characters like é and ü I have no problems at all (and never have for the last ten years) in any of my programs, except for raw editor Aftershot Pro from Corel. I can't add those characters in the metadata fields of my images. I already contacted them but th...
by kneops
Sun Aug 10, 2014 1:04 pm
Forum: Software & Applications
Topic: Fonts not looking good in Firefox and Thunderbird
Replies: 1
Views: 328

Fonts not looking good in Firefox and Thunderbird

I was playing around with Digikam and wanted it to look a bit more like LM or Ubuntu, so I installed KDE System Settings and began changing the fonts. After I while I uninstalled System Settings and now the fonts look ok throughout my installation of LM, just not within Firefox and Thunderbird. That...
by kneops
Mon Jul 21, 2014 1:27 pm
Forum: Software & Applications
Topic: Inkscape and LibreOffice terribly slow in Mint 17
Replies: 5
Views: 760

Re: Inkscape and LibreOffice terribly slow in Mint 17

jack@Jack-Desktop ~ $ inxi -v7 System: Host: Jack-Desktop Kernel: 3.13.0-24-generic x86_64 (64 bit, gcc: 4.8.2) Desktop: Gnome Distro: Linux Mint 17 Qiana Machine: Mobo: ASUSTeK model: P8Z68-V PRO version: Rev 1.xx Bios: American Megatrends version: 0706 date: 08/05/2011 CPU: Quad core Intel Core i...
by kneops
Mon Jul 21, 2014 12:44 pm
Forum: Software & Applications
Topic: Inkscape and LibreOffice terribly slow in Mint 17
Replies: 5
Views: 760

Inkscape and LibreOffice terribly slow in Mint 17

I'm using Linux Mint for a few years now and it always worked perfectly. But now I did a fresh install of Linux Mint 17 and Inkscape and LibreOffice are terrible slow. Deleting a word in LibreOffice with backspace happens with one letter per half second. Moving an object in Inkscape makes my i7 proc...
by kneops
Fri Jun 13, 2014 11:35 am
Forum: Software & Applications
Topic: Trying to remove starter from launcher applet
Replies: 1
Views: 223

Trying to remove starter from launcher applet

I addes several starters to my launch panel (cinnemon) in LM17. Then, when I want to remove one I click right mouse, click remove, and some other icon/starter is removed but not the one I want. this happens all the time until there is only one icon left, the one I wanted to remove ;). Anyone noticin...
by kneops
Fri Mar 15, 2013 4:31 am
Forum: Sound, Multimedia, & Codecs
Topic: Speaker- Soundsettings are not saved
Replies: 3
Views: 922

Re: Speaker- Soundsettings are not saved

No one?
The strang thing is that I had this problem with my previous speakerset too.
by kneops
Fri Mar 01, 2013 2:32 pm
Forum: MATE
Topic: How to get open applications to show in panel?
Replies: 2
Views: 920

Re: How to get open applications to show in panel?

Drag and drop works in Gimp, but I used to drag an image to the panel and onto the field with the opened gimp application, but that isn't there anymore. Sadly enough.
by kneops
Fri Mar 01, 2013 6:14 am
Forum: Sound, Multimedia, & Codecs
Topic: Speaker- Soundsettings are not saved
Replies: 3
Views: 922

Speaker- Soundsettings are not saved

I have a usb speakerset that works fine, but each time i start my computer, I have to change the soundsettings to point to this usb-device, through the hardware tab as well as the output tab. How can I save these settings for good?
by kneops
Thu Feb 28, 2013 8:15 am
Forum: MATE
Topic: How to get open applications to show in panel?
Replies: 2
Views: 920

How to get open applications to show in panel?

In my previous installation of LM I had my application icons in my only panel at the top of the screen, together with the activated applications. This way I could easily switch between applications on the same desktop. But now those open applications don't show up. How can I get them back? Switching...
by kneops
Thu Feb 28, 2013 8:11 am
Forum: Installation & Boot
Topic: Solve boot problems with AMD and NVIDIA graphics cards
Replies: 113
Views: 283271

Re: Solve boot problems with AMD and NVIDIA graphics cards

I had the same problem, but strangely enough only with the Cinnamon version. The live cd workend perfectly, but after installing only black and blank. The Mate version went better although the thumbs on the desktop flickered sometimes, but that has gone. Strange that there apparently is a difference...

Go to advanced search