Search found 5 matches

by vivian.j
Wed Dec 28, 2011 8:07 am
Forum: Hardware Support
Topic: VIA VT1708S Jack sense not working
Replies: 5
Views: 2269

Re: VIA VT1708S Jack sense not working

RedCell989 wrote:Having same issue with LM 12 and VT1708S chipset on ASUS motherboard with pulse audio disabled. reinstallation didn't work for me.
u mean u did a clean install, and it still doesnt work?
by vivian.j
Wed Dec 28, 2011 7:04 am
Forum: Software & Applications
Topic: GUI freezes after idle for few minutes
Replies: 3
Views: 987

Re: GUI freezes after idle for few minutes

already did that for now, its under System Settings - Screen im just looking for some ways to get out of that situation in case it happens in other situation, because i just installed linux mint yesterday, so im not sure that is the only trigger, locking the screen manually doesnt causes me any prob...
by vivian.j
Wed Dec 28, 2011 5:32 am
Forum: Software & Applications
Topic: GUI freezes after idle for few minutes
Replies: 3
Views: 987

GUI freezes after idle for few minutes

Im using Mint 12 64bit, and my problem is, its like the whole GUI component of my computer freezes after i left it for like 20mins. I can still move the mouse cursor around, but nothing responds to my click, not even alt+f2, ctrl+alt+t, or even the shortkey that i assigned to xkill, the gnome menu d...
by vivian.j
Tue Dec 27, 2011 7:29 pm
Forum: Hardware Support
Topic: VIA VT1708S Jack sense not working
Replies: 5
Views: 2269

Re: VIA VT1708S Jack sense not working

Actually, i tried that before, but it still didnt work. there are several differences though: - there is no pulseaudio in my startup applications from the beginning - i did a mistake where i installed libalsaplayer0 and esound before restarting the computer - i messed around with the computer before...
by vivian.j
Tue Dec 27, 2011 12:24 am
Forum: Hardware Support
Topic: VIA VT1708S Jack sense not working
Replies: 5
Views: 2269

VIA VT1708S Jack sense not working

Okay, another jack sense problem. I just installed Mint 12 on my Asus K40AB laptop, but when i plug the jack in, the sound keep coming out from the speaker, here is more information on my laptop: cat /proc/asound/card0/codec#0* | grep Codec gave me this output: VIA VT1708S lspci gives me this: http:...

Go to advanced search