Search found 8 matches

by starccraft
Sun Sep 30, 2012 5:53 am
Forum: Archive
Topic: UP5 Login screen "random" appearence
Replies: 3
Views: 695

Re: UP5 Login screen "random" appearence

same for me, after updating to UP5. LMDE XFCE
by starccraft
Sun Sep 02, 2012 9:55 am
Forum: Archive
Topic: [SOLVED] - LMDE 201204 - Random Missing Sound on Laptop
Replies: 2
Views: 3132

Re: LMDE 201204 - Random Missing Sound on Laptop

i have the same problem within lmde on my laptop. in my case: lost sound after pressing mute (which is expected) but then unmute doesn't work. i found that i have to open up alsa mixer, manually tick the mute check box for "master" "headphone" and "speaker", and then un...
by starccraft
Sun Sep 02, 2012 8:54 am
Forum: Archive
Topic: LMDE Latest Wine Install and PlayOnLinux
Replies: 10
Views: 3950

Re: LMDE Latest Wine Install and PlayOnLinux

i'm using 32bit system. will do accordingly. thanks!
by starccraft
Thu Aug 30, 2012 8:47 pm
Forum: Archive
Topic: LMDE Latest Wine Install and PlayOnLinux
Replies: 10
Views: 3950

Re: LMDE Latest Wine Install and PlayOnLinux

hi zerozero,
i followed lmdeman's guide here: viewtopic.php?f=190&t=76928#p447869
installed version is wine_1.3.32-0
if i'm not wrong latest version in debian repo is 1.4.xxx
thanks & once again would like to congrat the team on gd work done on lmde!

best regards
by starccraft
Thu Aug 30, 2012 10:33 am
Forum: Archive
Topic: LMDE Latest Wine Install and PlayOnLinux
Replies: 10
Views: 3950

Re: LMDE Latest Wine Install and PlayOnLinux

hi zerozero,

thanks for the good news!
when UP5 is released, would it automatically overwrite my wine installation?
mine is of older version, install via apt pinning from other repository. Should i uninstall wine before updating to UP5?
by starccraft
Tue Apr 17, 2012 9:23 am
Forum: Archive
Topic: No more sound
Replies: 23
Views: 13894

Re: No more sound

I have same issue with my laptop, got the speaker sound back after unmute the "headphone"... in HDA Intel Alsa Mixer

Go to advanced search