Search found 11 matches

by romanyacik
Tue Oct 28, 2014 10:53 pm
Forum: KDE
Topic: Can I install plasma 5?
Replies: 8
Views: 3373

Re: Can I install plasma 5?

/etc/mdm/Xsession: Beginning session setup... localuser:roman being added to access control list Script for none started at run_im. Script for auto started at run_im. Script for default started at run_im. Failed to connect to the VirtualBox kernel service Failed to connect to the VirtualBox kernel ...
by romanyacik
Sat Aug 16, 2014 7:19 pm
Forum: KDE
Topic: Can I install plasma 5?
Replies: 8
Views: 3373

Re: Can I install plasma 5?

I'm having the same problem with a black screen when trying to start plasma 5. I am using LM 17, and still the forums for KDE are no help. It tells me that plasmashell and krunner crashed, but it won't even let me send a bug report.
by romanyacik
Fri Jun 06, 2014 9:00 pm
Forum: KDE
Topic: <SOLVED> Safe to upgrade to LM17?
Replies: 2
Views: 748

<SOLVED> Safe to upgrade to LM17?

I am running the KDE edition of LM16, codenamed Petra. I know that the Cinnamon and Mate edition ISO's of LM 17 "Qiana" are now considered stable, so, what I'm wondering is if I can upgrade my system by package update. I kind of have my heart set on the KDE edition, so I dont want to use Cinnamon or...
by romanyacik
Fri May 09, 2014 6:46 pm
Forum: Chat about Linux
Topic: Linux is Not Windows
Replies: 574
Views: 248804

Linux is Not Windows

With the licensing, what's the difference between BSD and MIT? I never got that.
by romanyacik
Fri May 09, 2014 6:42 pm
Forum: Chat about Linux
Topic: Found another distro
Replies: 5
Views: 764

Found another distro

Anybody use Manjaro yet? If you haven't you should. I release that it is not yet a stable release, but it is still good. Haven't tried their Cinnamon edition, but KDE is excellent. One thing I heard about Arch linux is that the installation is so difficult it isn't worth, but Manjaro installs more e...
by romanyacik
Fri May 09, 2014 6:32 pm
Forum: Chat about Linux
Topic: MS Office for Linux
Replies: 22
Views: 4487

MS Office for Linux

I heard last week that Microsoft will be porting their popular Office suite to Linux this year. I must say that this has a certain odor to it. Do we honestly think that a company that has used phrases like "a cancer that infects everything it touches," to describe Linux will just start waving the ol...
by romanyacik
Wed Mar 12, 2014 11:26 am
Forum: Themes, Icons, & Wallpaper
Topic: best Mint themes
Replies: 3
Views: 1051

Re: best Mint themes

Sorry, don't know much about MATE. Space Odyssey in Cinnamon is nice, though.

ever consider using Cinnamon instead of MATE?
by romanyacik
Mon Feb 10, 2014 11:10 pm
Forum: LMDE Archive
Topic: How to build Custom Kernel in LMDE
Replies: 4
Views: 5032

How to build Custom Kernel in LMDE

These are good instructions! works in main edition as well, but I've known the process take a long time.
by romanyacik
Sun Feb 09, 2014 7:47 pm
Forum: LMDE Archive
Topic: LMDE as main OS
Replies: 9
Views: 3642

LMDE as main OS

I made my own computer. I use LMDE exclusively. I've used the main edition, openSuSE, and Ubuntu in the past. I've never felt any need to use windows, although I do have a copy, I never used it. In fact, if you believe what it says on the gnu.org philosophy page, you're probably better off not using...
by romanyacik
Fri Feb 07, 2014 5:22 pm
Forum: LMDE Archive
Topic: No sound in LMDE
Replies: 9
Views: 6375

Re: No sound in LMDE

I've tried everything! restarting pulse by deleting /home/username/.pulse folder, removing pulse installing alsa. Nothing works! the best I can do is get sounds in apps, but the OS itself makes no sounds at all when my speakers are plugged into audio jack. I am using the onboard jack on a GA-LMT78-...
by romanyacik
Sat Feb 01, 2014 4:46 pm
Forum: LMDE Archive
Topic: No sound in LMDE
Replies: 9
Views: 6375

Re: No sound in LMDE

I've tried everything! restarting pulse by deleting /home/username/.pulse folder, removing pulse installing alsa. Nothing works! the best I can do is get sounds in apps, but the OS itself makes no sounds at all when my speakers are plugged into audio jack. I am using the onboard jack on a GA-LMT78-U...

Go to advanced search