Search found 7 matches

by amokpaule
Tue Sep 10, 2019 2:53 am
Forum: Xfce
Topic: Xfce does not start after login, needs manual start
Replies: 0
Views: 89

Xfce does not start after login, needs manual start

Hello, i have a 19.2 (Upgraded from 19.1) After the upgrade it worked fine for a while, but now i have the following behavior: I boot to my installation and i login with my user. The screen stays black and only a white courser is there. I switch to tty and i login to my user then i start xfce with s...
by amokpaule
Sun Sep 23, 2018 5:49 am
Forum: Newbie Questions
Topic: Keyboard repeat has a very long delay
Replies: 5
Views: 93

Re: Keyboard repeat has a very long delay

Visually they are the same snow, but the keyboard behavior is stil very odd and a way to slow. Is there a way to delete my own settings or overwrite them with working ones?
by amokpaule
Sun Sep 23, 2018 2:28 am
Forum: Newbie Questions
Topic: Keyboard repeat has a very long delay
Replies: 5
Views: 93

Re: Keyboard repeat has a very long delay

Some files where changed from root to my user but i can not yet change my keyboard settings. I change them with xset r rate 500 33 (the value from a working user) and with xset -q i shows that value, but the keyboard still does still work as the settings are not changed.
by amokpaule
Sat Sep 22, 2018 5:02 am
Forum: Newbie Questions
Topic: Keyboard repeat has a very long delay
Replies: 5
Views: 93

Keyboard repeat has a very long delay

Hello, i changed my key repeat and repeat speed a while ago on my old keyboard. I have a new one now, and i need to change the values back.The system does not overtake my settings, i also made another user and its working fine there. Any help is much appreciated :)
by amokpaule
Sun Dec 13, 2015 3:28 pm
Forum: Installation & Boot
Topic: Enter password on encrypted drive, keyboard not working
Replies: 3
Views: 3371

Re: Enter password on encrypted drive, keyboard not working

I found the solution: Hi, I had the same problem with a K800 Keyboard from Logitech. a better way would be to edit the file /etc/initramfs-tools/modules and add hid-logitech-hidpp there. Then it is sufficiant to to sudo update-initramfs -c -k $(uname -r) for the running kernel (or "-k all" for all k...
by amokpaule
Sun Dec 13, 2015 10:34 am
Forum: Installation & Boot
Topic: Enter password on encrypted drive, keyboard not working
Replies: 3
Views: 3371

Enter password on encrypted drive, keyboard not working

Hello, I have a fresh installed Mint 17.3. The installations is encrypted using the installation disk. The keyboard i use is a Logitech K800 connected either over usb or a "unified" receiver. When I boot to my system the keyboard works in the bios and the grub menu but when i have to enter the pass ...
by amokpaule
Thu May 17, 2012 9:03 am
Forum: LMDE 1 Archive
Topic: ATI HD 5700 3 displays
Replies: 1
Views: 706

ATI HD 5700 3 displays

Hello, i have 3 displays connected to my ATI HD 5700. I have setup the 3 screens to Multi-display. When i now reboot the display marked as 3 is reset to 640x480 and i can not changed it back to 1920x1080. In the xorg.conf they are all set to 1920 x1080. xorg.conf http://pastebin.com/AJP8xM7P Can som...

Go to advanced search