Search found 16 matches

by Jozi
Tue Jul 03, 2012 5:10 am
Forum: Newbie Questions
Topic: Laggy feel and video problems
Replies: 23
Views: 2569

Re: Laggy feel and video problems

Hehe, he's some man if your into cars :p Chromium, installed via synaptics. Google Chrome won't work for me, it installed but then nothing happens when I open it. (Trouble has started) Mam just went to view something on the Ikea site, chromium says "shockwave crashed" I don't recall instal...
by Jozi
Mon Jul 02, 2012 5:27 pm
Forum: Newbie Questions
Topic: Laggy feel and video problems
Replies: 23
Views: 2569

Re: Laggy feel and video problems

Still no joy :( Both Gnash and Silverlight were installed, now removed. Should I be marking things for "removal" or "complete removal"? I guess the later will also remove it from synaptics? I just have "flashplugin-installer" installed and on youtube and jay leno's site...
by Jozi
Mon Jul 02, 2012 7:52 am
Forum: Newbie Questions
Topic: Laggy feel and video problems
Replies: 23
Views: 2569

Re: Laggy feel and video problems

I installed 'adobe-flashplugin' instead of 'flashplugin-installer' and that taken 2 trailer now crashes 'shockwave-flash' after very briefly playing some stuttering sound. If I try a video on jay leno's garage I get this error: We're sorry lighspark encountered a yet unsupported flash file SWF file:...
by Jozi
Mon Jul 02, 2012 7:36 am
Forum: Newbie Questions
Topic: Laggy feel and video problems
Replies: 23
Views: 2569

Re: Laggy feel and video problems

Just checked and mint-flashplugin was already uninstalled, and flashplugin-installer already installed. I also have 'flashplugin-nonfree' installed

--- edit ---

Should I be rebooting or something after all this adding and removing software?
by Jozi
Mon Jul 02, 2012 7:06 am
Forum: Newbie Questions
Topic: Laggy feel and video problems
Replies: 23
Views: 2569

Re: Laggy feel and video problems

A plug-in crashes in Opera :( for both vids.
by Jozi
Mon Jul 02, 2012 6:46 am
Forum: Newbie Questions
Topic: Laggy feel and video problems
Replies: 23
Views: 2569

Re: Laggy feel and video problems

Open terminal and give a command chrome or chrome-browser I'm not sure I follow, do I just type "chrome" or "chrome-browser" in to terminal or do I need something else with it? If just the works for either I get "chrome-browser: command not found" I just noticed, some ...
by Jozi
Mon Jul 02, 2012 6:01 am
Forum: Newbie Questions
Topic: Laggy feel and video problems
Replies: 23
Views: 2569

Re: Laggy feel and video problems

Installed Chrome both via downloading it and software/package manager but it won't run/open when clicked on, anyone any idea's?
by Jozi
Sat Jun 30, 2012 12:29 pm
Forum: Newbie Questions
Topic: Laggy feel and video problems
Replies: 23
Views: 2569

Re: Laggy feel and video problems

I installed Chromium but I'll try chrome if it works. Before downloading will I uninstall any instance of flash cause at this point I have no idea what has been added or removed! Mint is also quite recognisable as windows, the start menu and window buttons are all in the same place, less explaining ...
by Jozi
Sat Jun 30, 2012 10:42 am
Forum: Newbie Questions
Topic: Laggy feel and video problems
Replies: 23
Views: 2569

Re: Laggy feel and video problems

Installed Mint 11 and I'm much happier with how this works. Only problem I'm having is that youtube vieo's (flash in general) isn't work for me. I've tried installing various flash things from the software manager but no luck so far. I'm getting a msg in the vids saying "missing plugin"
by Jozi
Sat Jun 30, 2012 10:04 am
Forum: Newbie Questions
Topic: Installing printer drivers (canon pixma ip1500)
Replies: 3
Views: 1449

Re: Installing printer drivers (canon pixma ip1500)

Change of plan, slightly, not happy with how the latest version of mint performed I tried Ubuntu (12 and 11) before finally installing Mint 11. I followed this guide here: https://wiki.ubuntu.com/CanonPixmaIP1500 and got the printer working :D It took me ages and lots of messing between the differen...
by Jozi
Fri Jun 29, 2012 7:01 pm
Forum: Newbie Questions
Topic: Laggy feel and video problems
Replies: 23
Views: 2569

Re: Laggy feel and video problems

I gave up this morning and installed ubuntu 11.10 :oops: It's a bit more resposive, things are slow opening though, video works better but not flawless. I might step down to 10 or an older version of mint, I had some problems with a printer not being recognised under mint, ubuntu sees it but i still...
by Jozi
Thu Jun 28, 2012 7:10 pm
Forum: Newbie Questions
Topic: Laggy feel and video problems
Replies: 23
Views: 2569

Re: Laggy feel and video problems

It didn't really seem to stop on me, more like it was not rendering the full amount of frames or skipping frames. Sound seemed perfect and didn't skip or anything. I've also found it happens with youtube.

In general use though I found it a bit laggy.
by Jozi
Thu Jun 28, 2012 7:06 pm
Forum: Newbie Questions
Topic: Installing printer drivers (canon pixma ip1500)
Replies: 3
Views: 1449

Re: Installing printer drivers (canon pixma ip1500)

Thank you oobetimer I'm going to give that a go and see can I manage it. Just the printer and another problem to sort and my parents should be happy for some time to come! :mrgreen:
by Jozi
Mon Jun 25, 2012 5:06 pm
Forum: Newbie Questions
Topic: Laggy feel and video problems
Replies: 23
Views: 2569

Laggy feel and video problems

On a fresh instal here and just trying out things. Noticed the os feels somewhat laggy and im having problems with online videos. On jay leno's garage site the vids dont appear to be smooth and on another site I got the following error: 200, Stream not found, NetStream.Play.StreamNotFound, clip: '[C...
by Jozi
Mon Jun 25, 2012 4:21 pm
Forum: Newbie Questions
Topic: Installing printer drivers (canon pixma ip1500)
Replies: 3
Views: 1449

Installing printer drivers (canon pixma ip1500)

Can someone help me installing drivers for my canon pixma ip1500. I've checked and tried a few guides for ubuntu but without luck. I have files dowloaded from loads of sources but not a clue what to do with them.
by Jozi
Fri Jun 01, 2012 5:47 pm
Forum: Installation & Boot
Topic: failed to start x server Mint 13 Cinnamon
Replies: 23
Views: 45018

Re: failed to start x server Mint 13 Cinnamon

I decided to switch my parents to Linux and was after something that would work which brought me here but I've had a few issues. The first was to do with the slideshow while installing crashing the instlller, which I solved after a quick search. My next problem is the same as the OP on I'm running a...

Go to advanced search