Search found 19 matches

by raidensub
Mon Jan 14, 2013 1:10 am
Forum: Chat about Linux
Topic: The unofficial LMDE Xfce UP6 SR1
Replies: 184
Views: 50795

Re: The unofficial LMDE Xfce UP6

Schoelje wrote:
raidensub wrote:One question, are the isos hybrid?
They are the same as any LM iso. So, they're hybrid (bootable from DVD and USB).
You should be able to do this to make a bootable USB:

Code: Select all

dd if=lmdexfce32_up6_201301.iso of=/dev/sdb

Thanks
by raidensub
Sun Jan 13, 2013 5:10 pm
Forum: Chat about Linux
Topic: The unofficial LMDE Xfce UP6 SR1
Replies: 184
Views: 50795

Re: The unofficial LMDE Xfce UP6

One question, are the isos hybrid?
by raidensub
Tue Jul 10, 2012 8:17 am
Forum: Graphics Cards & Monitors
Topic: Help AMD HD4350 and 12.4 Catalyst Video Drivers
Replies: 7
Views: 1123

Re: Help AMD HD4350 and 12.4 Catalyst Video Drivers

I am sorry i didn't post a reply. I was offline for some time. If the offer help it is still on is there a problem to run inxi -Gx in live mode. I have wreck my install once more time trying a guide.Thanks.
by raidensub
Sat Jun 30, 2012 1:50 pm
Forum: Graphics Cards & Monitors
Topic: Help AMD HD4350 and 12.4 Catalyst Video Drivers
Replies: 7
Views: 1123

Re: Help AMD HD4350 and 12.4 Catalyst Video Drivers

Thanks for trying to help but i think nobody can help. The bug reports for my problem are still open after months.
by raidensub
Mon Jun 25, 2012 12:05 pm
Forum: Graphics Cards & Monitors
Topic: Help AMD HD4350 and 12.4 Catalyst Video Drivers
Replies: 7
Views: 1123

Re: Help AMD HD4350 and 12.4 Catalyst Video Drivers

Oooops. I am using Maya Cinnamon 32bit but i have also tried with Ubuntu 12.04 and Kubuntu 12.04. All clean installs.
by raidensub
Sun Jun 24, 2012 3:58 am
Forum: Graphics Cards & Monitors
Topic: Help AMD HD4350 and 12.4 Catalyst Video Drivers
Replies: 7
Views: 1123

Help AMD HD4350 and 12.4 Catalyst Video Drivers

Hi. I need help. I have AMD HD4350 graphic card and i am trying to install the Catalyst Video Drivers for about 3 weeks. When i use jockey the install fails with a message to look in /var/log/jockey.log. In the package manager fglrx looks installed and if i restart i get no desktop. http://pastebin....
by raidensub
Sun Mar 25, 2012 1:11 pm
Forum: LMDE 1 Archive
Topic: UPDATE PACK 4 FEEDBACK THREAD
Replies: 201
Views: 65190

Re: UPDATE PACK 4 FEEDBACK THREAD

Mintinstall works for me but it is slow.
by raidensub
Sun Mar 25, 2012 2:24 am
Forum: LMDE 1 Archive
Topic: UPDATE PACK 4 FEEDBACK THREAD
Replies: 201
Views: 65190

Re: UPDATE PACK 4 FEEDBACK THREAD

When i tried to install mintdesktop the list of packages have Mate in. I don't want Mate. I prefer Cinnamon. Maybe we need a package mintdesktop-cinnamon? Just type "Cinnamon" in Synaptics to find and install it 8) I know about package Cinnamon. I just ask if we need a metapackage mintdesktop-cinna...
by raidensub
Sat Mar 24, 2012 2:51 am
Forum: LMDE 1 Archive
Topic: UPDATE PACK 4 FEEDBACK THREAD
Replies: 201
Views: 65190

Re: UPDATE PACK 4 FEEDBACK THREAD

When i tried to install mintdesktop the list of packages have Mate in. I don't want Mate. I prefer Cinnamon. Maybe we need a package mintdesktop-cinnamon?
by raidensub
Thu Mar 22, 2012 7:53 am
Forum: LMDE 1 Archive
Topic: UPDATE PACK 4 FEEDBACK THREAD
Replies: 201
Views: 65190

Re: UPDATE PACK 4 FEEDBACK THREAD

Sorry. I didn't know. Thanks for the tip.
by raidensub
Thu Mar 22, 2012 7:28 am
Forum: LMDE 1 Archive
Topic: UPDATE PACK 4 FEEDBACK THREAD
Replies: 201
Views: 65190

Re: UPDATE PACK 4 FEEDBACK THREAD

Don't pay attention for this two lines:
hub 3-0:1.0: over-current condition on port 1
hub 3-0:1.0: over-current condition on port 2

I have a problem with 2 usb ports for about a year.

The forum didn't let me upload it. Download from here.

http://www.4shared.com/file/FVrgz2xt/file.html
by raidensub
Thu Mar 22, 2012 4:37 am
Forum: LMDE 1 Archive
Topic: UPDATE PACK 4 FEEDBACK THREAD
Replies: 201
Views: 65190

Re: UPDATE PACK 4 FEEDBACK THREAD

I install the lxde-xfce disc from Debian Squeze using lxde and updated to incoming repos. Then installed cinnamon and everything worked great except when i updated to cinnamon 1.4 the Menu now has .... and not Menu. When i open a program Menu is back. This is not a big deal. This morning i use a gu...
by raidensub
Thu Mar 22, 2012 4:15 am
Forum: LMDE 1 Archive
Topic: UPDATE PACK 4 FEEDBACK THREAD
Replies: 201
Views: 65190

Re: UPDATE PACK 4 FEEDBACK THREAD

I install the lxde-xfce disc from Debian Squeze using lxde and updated to incoming repos. Then installed cinnamon and everything worked great except when i updated to cinnamon 1.4 the Menu now has .... and not Menu. When i open a program Menu is back. This is not a big deal. This morning i use a gui...
by raidensub
Wed Mar 21, 2012 3:42 am
Forum: LMDE 1 Archive
Topic: UPDATE PACK 4 FEEDBACK THREAD
Replies: 201
Views: 65190

Re: UPDATE PACK 4 FEEDBACK THREAD

i can't update because some packages not found, Err http://debian.linuxmint.com testing/main i386 Packages 404 Not Found Err http://debian.linuxmint.com testing/non-free i386 Packages 404 Not Found W: http://debian.linuxmint.com/incoming/multimedia/dists/testing/main/binary-i386/Packages 404 Not Fo...
by raidensub
Sun Mar 18, 2012 2:20 am
Forum: LMDE 1 Archive
Topic: (SOLVED) User is not in the sudoers file. Need help.
Replies: 2
Views: 11241

Re: User is not in the sudoers file. Need help.

Thanks. Sudo is fixed.
by raidensub
Sat Mar 17, 2012 12:27 pm
Forum: LMDE 1 Archive
Topic: (SOLVED) User is not in the sudoers file. Need help.
Replies: 2
Views: 11241

(SOLVED) User is not in the sudoers file. Need help.

Hi to all. I need some help. I wanted to use the incoming repo in a new install. I did a clean install using debian-6.0.4-i386-xfce+lxde-CD-1.iso and selecting lxde for DE. Then using the incoming repo i updated the system and installed the great cinnamon. My problem is that when i try sudo commands...
by raidensub
Thu Jul 10, 2008 9:49 am
Forum: Hardware Support
Topic: 5.1 sound playback solved
Replies: 4
Views: 1177

Re: 5.1 sound playback

Thank you very much!!! My speakers are working!!!!!!!!!
by raidensub
Mon Jul 07, 2008 9:03 am
Forum: Hardware Support
Topic: 5.1 sound playback solved
Replies: 4
Views: 1177

Re: 5.1 sound playback

The ATI 2600 has a integrated 5.1 HD audio controller. You can run audio over an HDMI cable. The sound is ok in the Control Center but i still have 2 speakers working.
by raidensub
Sat Jul 05, 2008 8:26 am
Forum: Hardware Support
Topic: 5.1 sound playback solved
Replies: 4
Views: 1177

5.1 sound playback solved

I have 5.1 sound card but only the front speakers work. I need help. The aplay -l command **** List of PLAYBACK Hardware Devices **** card 0: Intel [HDA Intel], device 0: AD198x Analog [AD198x Analog] Subdevices: 0/1 Subdevice #0: subdevice #0 card 0: Intel [HDA Intel], device 1: AD198x Digital [AD1...

Go to advanced search