Search found 6 matches

by clickclick
Fri Aug 02, 2013 2:24 am
Forum: Sound, Multimedia, & Codecs
Topic: Mint 15 and Google Play
Replies: 6
Views: 2658

Re: Mint 15 and Google Play

I haven't found a solution yet, but the instructions on this page [url]http://helpx.adobe.com/x-productkb/multi/flash-player-11-problems-playing.html[/url] are very helpful. The opportunity at the bottom of the page to try the test video is particularly illuminating, and allows you to view the proce...
by clickclick
Mon Jul 29, 2013 3:03 am
Forum: Sound, Multimedia, & Codecs
Topic: Mint 15 and Google Play
Replies: 6
Views: 2658

Re: Mint 15 and Google Play

I have the same issue. I also tried chrome in addition to chromium and firefox, and all three have problems. I know that's not much extra info, but I write this because the behavior in chrome was slightly different from chromium and firefox. In chrome I don't get the error you described below that t...
by clickclick
Sat Aug 18, 2012 3:44 pm
Forum: Hardware Support
Topic: No sound over HDMI (Nvidia GTX 570)
Replies: 6
Views: 2208

Re: No sound over HDMI (Nvidia GTX 570)

Got it... Pretty simple fix here. Choose a different profile in the sound hardware settings. Was pretty obvious, although a bit odd. Basically there were like 4 "Digital Stereo (HDMI) Output" profiles to choose from, so I just tried 'em one by one till I got one that worked. I don't know h...
by clickclick
Sat Aug 18, 2012 3:34 pm
Forum: Hardware Support
Topic: [Solved] Mint 13 Cinnamon using wrong sound output device
Replies: 17
Views: 6699

Re: [Solved] Mint 13 Cinnamon using wrong sound output devic

I am curious, did anybody try using the HDMI from the card for audio? Because I basically have the inverse problem. I want to use the HDMI from the card (GTX 570), but when it is selected for output in settings, I get nothing. Anyone have any ideas?
by clickclick
Sat Aug 18, 2012 3:24 pm
Forum: Hardware Support
Topic: No sound over HDMI (Nvidia GTX 570)
Replies: 6
Views: 2208

Re: No sound over HDMI (Nvidia GTX 570)

I have the same issue now, and previously I also had no video through the video card's HDMI port. I was able to solve that issue via the instructions found here: http://forums.linuxmint.com/viewtopic.php?f=49&t=110168 But now I have no audio. Before I solved my video issue, the "Additional ...
by clickclick
Sat Aug 18, 2012 3:19 pm
Forum: Installation & Boot
Topic: booting to command line
Replies: 8
Views: 18910

Re: booting to command line

I solved it via the instructions here: http://forums.linuxmint.com/viewtopic.php?f=49&t=110168

Adds a repository and then you just apt-get install the drivers. I have video now, but my audio does not work via the video card's HDMI port

Go to advanced search