Search found 47 matches

by Spinner912
Mon Nov 07, 2016 4:07 am
Forum: Installation & Boot
Topic: Nvidia update crashes Cinnamon
Replies: 19
Views: 2621

Re: Nvidia update crashes Cinnamon

I have had this same problem, but I am not sure it was the NVIDIA update which caused the problem. I had another update November 7 (2016) subsequent to the latest NVIDIA update. The device booted normally to allow that more recent update. I am sorry; I cannot remember what the items were which were ...
by Spinner912
Wed Dec 17, 2014 8:16 pm
Forum: Chat about Linux Mint
Topic: What made you switch to Linux Mint?
Replies: 601
Views: 90542

Re: What made you switch to Linux Mint?

A simple answer: pure logic. But having made the switch, I am plagued with the odd Windows dependent application which was written for Windows and simply will not run on Linux. Even using a Win Emulator. Or on a VirtualBox Virtual machine. These Apps are indispensible and as such, a running version ...
by Spinner912
Wed Aug 27, 2014 8:31 pm
Forum: Installation & Boot
Topic: <SOLVED> Two HDD boot problem
Replies: 4
Views: 600

Re: <SOLVED> Two HDD boot problem

Thanks to all who assisted.

I followed the steps described by Derek_S which provided the required results.

This problem is now solved.
by Spinner912
Mon Aug 25, 2014 6:51 pm
Forum: Installation & Boot
Topic: <SOLVED> Two HDD boot problem
Replies: 4
Views: 600

<SOLVED> Two HDD boot problem

I operate a two HDD system with Windows XP on one HDD and Linux Mint Quiana Cinnamon on the other. Due to great difficulties installing Linux Mint (subsequently found to be a graphics software problem), I removed the Windows HDD from the computer while I clean installed LM on its own HDD. Of course,...
by Spinner912
Sat Aug 16, 2014 9:03 pm
Forum: Software & Applications
Topic: <SOLVED> No Menu icon for installed Scangear
Replies: 3
Views: 514

Re: No Menu icon for installed Scangear

This issue is SOLVED.

Right clicking on "menu" reveals the facility to edit the menu and thus include thye required commands with an icon of choice.
by Spinner912
Sat Aug 16, 2014 3:41 am
Forum: Software & Applications
Topic: <SOLVED> No Menu icon for installed Scangear
Replies: 3
Views: 514

Re: No Menu icon for installed Scangear

Of course, I should have included that information. I am running Cinnamon.
by Spinner912
Fri Aug 15, 2014 4:17 am
Forum: Software & Applications
Topic: <SOLVED> No Menu icon for installed Scangear
Replies: 3
Views: 514

<SOLVED> No Menu icon for installed Scangear

Linux Mint 17 Scangear for Canon MP640 has been installed from Canon Europe site, Linux .deb version. Installation proceeded without problems, but upon completion, no icon is visible in Menu (It always was visible in Ubuntu 12.04 LTS). This means that App is only selectable via terminal command "sca...

Go to advanced search