Search found 397 matches

by Sleven
Fri Dec 21, 2012 1:23 pm
Forum: LMDE 1 Archive
Topic: compiz not working
Replies: 4
Views: 1346

Re: compiz not working

I was able to get Compiz running by placing "compiz --replace" in the startup file. I have wobbly windows :) still am not able to change the number of desktops. :( Have you had Compiz enabled before? No, just installed LMDE 64 mate yesterday. Does your video card support graphics acceleration Not su...
by Sleven
Fri Dec 21, 2012 10:57 am
Forum: LMDE 1 Archive
Topic: compiz not working
Replies: 4
Views: 1346

compiz not working

I just installed LMDE 64 and am running mate. Compiz does not seem to be working. I enabled 3d windows and cube gears and nothing happens when i scroll on the desktop. Does compiz need to be enabled some where? I did try rebooting but still nothing Also I followed this tutorial http://community.linu...
by Sleven
Thu Dec 20, 2012 9:09 pm
Forum: LMDE 1 Archive
Topic: updater can not find repository [solved]
Replies: 8
Views: 4575

Re: updater can not find repository [solved]

Thanks Gene for the link and ZeroZero for the article, very informative.

I decided to re-install LMDE with the newest ISO, it seemed the easiest way.

Updating to UP6 now, keeping my fingers crossed.

Thanks again for all the help.
by Sleven
Thu Dec 20, 2012 7:10 pm
Forum: Newbie Questions
Topic: switching between cinnamon and mate[solved]
Replies: 2
Views: 701

switching between cinnamon and mate[solved]

I just installed LMDE 64. How do you switch between cinnamon and mate, not sure which one I want to run.
by Sleven
Thu Dec 20, 2012 3:20 pm
Forum: LMDE 1 Archive
Topic: updater cli command [solved]
Replies: 1
Views: 2157

Re: updater cli command

I found the solution

dpkg had to be updated first.
by Sleven
Thu Dec 20, 2012 1:47 pm
Forum: LMDE 1 Archive
Topic: updater cli command [solved]
Replies: 1
Views: 2157

updater cli command [solved]

I have just installed LMDE and am following direction in the new update pack 6 instruction. The update package info says to enable multiarch with the following command. sudo dpkg --add-architecture i386 I tried this and got this error message sleven@unit1 ~ $ sudo dpkg --add-architecture i386 [sudo]...
by Sleven
Wed Dec 19, 2012 10:07 pm
Forum: LMDE 1 Archive
Topic: updater can not find repository [solved]
Replies: 8
Views: 4575

Re: updater can not find repository

I changed sources.list by copying and pasting the list from the link you gave me.

Update had 7 additional updates but came back error free this time.

Thanks for the help.
by Sleven
Wed Dec 19, 2012 9:25 pm
Forum: LMDE 1 Archive
Topic: updater can not find repository [solved]
Replies: 8
Views: 4575

Re: updater can not find repository

I don't know enough about debian terminology to even ask an intelligent question.

I thought Squeeze was the same thing as stable.

You seem surprised that I'm tracking stable, what should I be tracking? Can you explain the difference.

I read the link you provided but am unsure how to proceed.
by Sleven
Wed Dec 19, 2012 8:39 pm
Forum: LMDE 1 Archive
Topic: updater can not find repository [solved]
Replies: 8
Views: 4575

Re: updater can not find repository

System: Host unit1 Kernel 2.6.39-2-amd64 x86_64 (64 bit) Distro Linux Mint Debian Edition CPU: Dual core Intel Core2 6400 (-MCP-) cache 2048 KB flags (lm nx sse sse2 sse3 ssse3 vmx) bmips 8512.18 Clock Speeds: (1) 1596.00 MHz (2) 1596.00 MHz Graphics: Card Intel 82Q963/Q965 Integrated Graphics Contr...
by Sleven
Wed Dec 19, 2012 7:28 pm
Forum: LMDE 1 Archive
Topic: Update pack 6 chat/questions/support thread
Replies: 54
Views: 16509

Re: Update pack 6 chat/questions/support thread

I logged into LMDE after about a year of being inactive, the updater found 267 updates which took a while to update. Then I found this thread about Update pack 6. What is Update pack 6, do I need it and if so how do I install it? I also have updater 4.4.7 which is an incorrect version according to t...
by Sleven
Wed Dec 19, 2012 5:59 pm
Forum: LMDE 1 Archive
Topic: updater can not find repository [solved]
Replies: 8
Views: 4575

updater can not find repository [solved]

I haven't log into my LMDE partition in about a year. I used the updater but got the following error messages. Failed to fetch http://www.debian-multimedia.org/dists/stable/main/binary-amd64/Packages.gz 404 Not Found Failed to fetch http://www.debian-multimedia.org/dists/stable/non-free/binary-amd64...
by Sleven
Sun Jul 08, 2012 6:06 pm
Forum: Installation & Boot
Topic: Trouble installing Maya
Replies: 4
Views: 839

Re: Trouble installing Maya

I used Synaptic to remove ubiquity-slideshow-mint, the slideshow was absent during install. I got the same error message as before at the same place during install, I wrote it down this time. Migration-assistant needs to mount a partition, but cannot do so because the following mount point could not...
by Sleven
Sun Jul 08, 2012 2:45 pm
Forum: Installation & Boot
Topic: Trouble installing Maya
Replies: 4
Views: 839

Trouble installing Maya

I've spent the last 4 hours trying to install Mint 13. I've installed 9,10,11,and 12 with no problems. The error message pops up near the end of the install. It says it can not unmount a partition. The partition is not the same one I'm trying to install in. It asks that I close any application that ...
by Sleven
Wed Jul 04, 2012 12:48 pm
Forum: Software & Applications
Topic: Chrome -youtube
Replies: 4
Views: 661

Re: Chrome -youtube

Thanks,

I see they have an issue they are working on. Thanks again.
by Sleven
Wed Jul 04, 2012 8:13 am
Forum: Software & Applications
Topic: Chrome -youtube
Replies: 4
Views: 661

Re: Chrome -youtube

Sorry, 20.0.1132.47
by Sleven
Tue Jul 03, 2012 1:30 pm
Forum: Software & Applications
Topic: Chrome -youtube
Replies: 4
Views: 661

Chrome -youtube

Few days ago I started getting an error message every time I tried to play any Youtube videos.

An error occurred. Please try again later.

Firefox plays youtube fine.

Where should I look.

I'm running Mint 12
by Sleven
Sat Feb 18, 2012 11:06 am
Forum: Software & Applications
Topic: [SOLVED] Flash player plugin conflict
Replies: 4
Views: 695

Re: [SOLVED] Flash player plugin conflict

I placed a copy of the updated flash player in

/home/user/.mozilla/plugins/

then disabled the one in

/usr/lib/mozilla/plugins/

everything seems to be working now, thanks.
by Sleven
Sat Feb 18, 2012 10:41 am
Forum: Software & Applications
Topic: [SOLVED] Flash player plugin conflict
Replies: 4
Views: 695

Re: Flash player plugin conflict

I used the Firefox Flash Aid plugin to update, it updated from the Adobe site directly and placed the updated flash in

/usr/lib/mozilla/plugins/libflashplayer.so

which is where the about:plugins reports it being.
by Sleven
Fri Feb 17, 2012 10:09 pm
Forum: Software & Applications
Topic: [SOLVED] Flash player plugin conflict
Replies: 4
Views: 695

[SOLVED] Flash player plugin conflict

I have a flash player conflict that I can not resolve on my own. I kept running into websites that said my flash player was not up to date. I use Chrome and Firefox and about:plugins showed that version 11.0 was being used. I found this thread, http://forums.linuxmint.com/viewtopic.php?f=90&t=94213&...

Go to advanced search