Search found 57 matches

by dwainehead
Thu Mar 22, 2012 1:27 am
Forum: LMDE Archive
Topic: Struggling LMDE 201109 Won't boot
Replies: 12
Views: 4747

Re: Struggling LMDE 201109 Won't boot

Well however you got it working gald your up and running now!
by dwainehead
Wed Mar 21, 2012 11:47 am
Forum: LMDE Archive
Topic: Struggling LMDE 201109 Won't boot
Replies: 12
Views: 4747

Re: Struggling LMDE 201109 Won't boot

greydog,
I used the walkthrough posted here /viewtopic.php?f=191&t=82424 to install and blacklist nouveau, I think it's important 1. to make the new xorg.conf before you reboot and 2. blacklist and purge the nouveau driver before reboot.

I hope this help! good luck!
by dwainehead
Tue Mar 20, 2012 2:03 am
Forum: LMDE Archive
Topic: Loud annoying system beep at login screen solution
Replies: 13
Views: 10640

Re: Loud annoying system beep at login screen solution

thanks for that! blacklist worked for me, it was on my list of todo's on my system, tonight was a good night of getting to those, knocked out 4.....
by dwainehead
Sat Mar 17, 2012 2:44 pm
Forum: LMDE Archive
Topic: Struggling LMDE 201109 Won't boot
Replies: 12
Views: 4747

Re: Struggling LMDE 201109 Won't boot

I've not had any success loading mint 11 or 12 when my Nvidia gtx 550ti is installed. I can get mint 10 to install. Remove the 550 ti, put any other of my pci express cards in the slot, and all mint versions load fine. It's not my card, card works fine with Windows 7. Maybe search in that direction...
by dwainehead
Tue Mar 13, 2012 8:44 pm
Forum: LMDE Archive
Topic: Struggling LMDE 201109 Won't boot
Replies: 12
Views: 4747

Re: Struggling LMDE 201109 Won't boot

I ended up installing from the 201012xx disk and updating the sources.list, and performing upgrade and dist upgrade and also I removed the gstreamer-really-bad... hope that helps.
by dwainehead
Mon Feb 27, 2012 2:38 pm
Forum: Printers & Scanners
Topic: brothers HL2170W install problem
Replies: 3
Views: 588

Re: brothers HL2170W install problem

Go to this page: http://welcome.solutions.brother.com/bsc/public_s/id/linux/en/index.html Check the instructions for installing, and checking: sudo dpkg -l | grep Brother This should output which drivers you have installed, I have a Brother 495CW, I found I needed set it to a address reserve in my r...
by dwainehead
Sat Jan 28, 2012 11:33 am
Forum: LMDE Archive
Topic: Eclipse
Replies: 5
Views: 1388

Re: Eclipse

Why don't you install aptana instead download, unpack tthe archive and you have a working ide, much more stable then eclipse. http://aptana.com/

good luck!
by dwainehead
Sat Jan 21, 2012 9:14 pm
Forum: LMDE Archive
Topic: New built box not booting LMDE 64
Replies: 4
Views: 1149

Re: New built box not booting LMDE 64

I had the same problem booting my new system, I had to use the 201012 disk to boot and install, not sure what the difference is but the 201109 image wouldn't do it. Takes a bit more to get it updated, I used some of the idea on the community website to get it upgrade to current. Goog luck!
by dwainehead
Thu Jan 12, 2012 8:02 pm
Forum: LMDE Archive
Topic: Sources.list (s)
Replies: 65
Views: 86564

Re: Sources.list (s)

Thanks bootmkr! deb http://packages.linuxmint.com/ debian main upstream import backport deb http://debian.linuxmint.com/latest testing main contrib non-free deb http://debian.linuxmint.com/latest/security/ testing/updates main contrib non-free deb http://debian.linuxmint.com/latest/multimedia testin...
by dwainehead
Thu Jan 12, 2012 2:06 am
Forum: Introduce yourself
Topic: Hello From AZ USA 2012
Replies: 8
Views: 709

Re: Hello From AZ USA 2012

Thanks all for the welcome! My system is up, running fine now and I'm pretty damn happy with this new system so far :D
by dwainehead
Thu Jan 12, 2012 2:03 am
Forum: LMDE Archive
Topic: Sources.list (s)
Replies: 65
Views: 86564

Re: Sources.list (s)

dwainhead; Squeeze is the 'stable' version and Wheezy is the 'testing.' Since you "upgraded" to Squeeze, I think you actually downgraded your LMDE from Testing to Stable, which means that it's no longer going to work as a 'rolling release' - am I right or wrong :? :? Well I had installed using the ...
by dwainehead
Wed Jan 11, 2012 2:53 am
Forum: LMDE Archive
Topic: Sources.list (s)
Replies: 65
Views: 86564

Re: Sources.list (s)

Finally got it! it took a complete reload, the only disk that would install is the 201010xx, the newer release dosen't work, so I had to start and update dist upgrade to squeeze to get things on track now the repos show correctly and I can normally add the latest packages.

thanks!
by dwainehead
Tue Jan 10, 2012 10:36 pm
Forum: LMDE Archive
Topic: Sources.list (s)
Replies: 65
Views: 86564

Re: Sources.list (s)

I copied and pasted directly from your post, and those are the results, and I get an error message about the gpg key being expired for 100+ days....
by dwainehead
Tue Jan 10, 2012 8:59 pm
Forum: LMDE Archive
Topic: Struggling LMDE 201109 Won't boot
Replies: 12
Views: 4747

Re: Struggling LMDE 201109 Won't boot

Did that and got some funky Gnome3 desktop, the DVD installed on 2 other computers without issue, burned another copy just to be sure and the xfce version same result, main edition 11 does the same thing (dies when X starts), main edition 12 also fails (dies when X starts), so hardware support isn't...
by dwainehead
Tue Jan 10, 2012 4:32 pm
Forum: LMDE Archive
Topic: Sources.list (s)
Replies: 65
Views: 86564

Re: Sources.list (s)

All of the repo's posted here result in Failed to fetch http://debian.linuxmint.com/latest/testing/dists/main/contrib/binary-amd64/Packages.gz 404 Not Found Failed to fetch http://debian.linuxmint.com/latest/testing/dists/main/non-free/binary-amd64/Packages.gz 404 Not Found Failed to fetch http://de...
by dwainehead
Tue Jan 10, 2012 2:55 pm
Forum: LMDE Archive
Topic: Struggling LMDE 201109 Won't boot
Replies: 12
Views: 4747

Struggling LMDE 201109 Won't boot

Hi I'm working on installing LMDE on my new system, the 201109 live system refuses to boot fully, it gets toms of udevd errors, then finally get's to the point to switching to the loging screen and just goes black, ;eft it over night just to see if I was getting anxious, but nothing, the older 20110...
by dwainehead
Tue Jan 10, 2012 2:13 pm
Forum: Introduce yourself
Topic: Hello From AZ USA 2012
Replies: 8
Views: 709

Hello From AZ USA 2012

Hello all!

I'm new to the forum, but not to LM, been using in vbox for awhile before system install, all has been well so far using LMDE Gnome and like it, having some issues installing on my new sys, so I'm here to get it all fixed up... off to the LMDE forum! :D

Go to advanced search