Search found 267 matches

by dclement
Tue May 01, 2012 6:13 am
Forum: LMDE 1 Archive
Topic: Help! Evolution crashes just after starting up!
Replies: 4
Views: 784

Re: Help! Evolution crashes just after starting up!

Unfortunately, I had already tried something like that and it didn't work. I googled as you said, and I find it really worrying that Evolution 2.32 be so unreliable. Moreover, my Evolution data which was ~650Mb in size under Evo 2.28 is becoming 1.9Gb under Evo 2.32! For now I'm going back to my pre...
by dclement
Sun Apr 29, 2012 10:40 am
Forum: LMDE 1 Archive
Topic: Help! Evolution crashes just after starting up!
Replies: 4
Views: 784

Re: Help! Evolution crashes just after starting up!

Hi, thanks for your support! Here it is: ls -l /home/daniel/.cache/evolution total 4 drwx------ 4 daniel daniel 4096 avril 28 16:33 calendar ls -l /home/daniel/.evolution/cache total 16 drwx------ 6 daniel daniel 4096 oct. 16 2011 addressbook drwx------ 10 daniel daniel 4096 avril 25 09:43 calendar ...
by dclement
Sat Apr 28, 2012 10:01 am
Forum: LMDE 1 Archive
Topic: Help! Evolution crashes just after starting up!
Replies: 4
Views: 784

Help! Evolution crashes just after starting up!

Hello, I am in serious trouble: seconds after starting evolution, it disappears! Below is an output of the terminal. I have a one-day-old backup of ~/.evolution, but, to my very bad surprise, restoring it didn't help! Then I noticed that I had evolution data in several places: ~/.local/share/evoluti...
by dclement
Fri Apr 27, 2012 8:33 am
Forum: LMDE 1 Archive
Topic: Custom DNS -> LAN disappears!
Replies: 2
Views: 2305

Re:[SOLVED] Custom DNS -> LAN disappears!

Thank you Brian for your quick reply. It put me on the track of the right setting. What did the trick was not the /etc/hosts file (which remained unchanged) but the /etc/samba/smb.conf. It had to be edited at these places: # Change this to the workgroup/NT-domain name your Samba server will part of ...
by dclement
Fri Apr 27, 2012 5:00 am
Forum: LMDE 1 Archive
Topic: Custom DNS -> LAN disappears!
Replies: 2
Views: 2305

Custom DNS -> LAN disappears!

Hello, I have LMDE XFCE and it works nicely, but I have this strange issue when I try to set the DNS servers to custom addresses (for OpenDNS). I'm doing it as described on their site, that is: Network Manager -> Modifiy connections -> (my wired connection) -> IPv4 settings -> method: automatic addr...
by dclement
Sat Apr 21, 2012 2:58 am
Forum: LMDE 1 Archive
Topic: Evolution starts a bit slowly
Replies: 2
Views: 467

Re: Evolution starts a bit slowly

Hi, thank you for the input. However old, this SSD is surely faster than my USB key! I was also thinking that the difference could be explained by the change in file format (my Evolution at present is 2.28). Yet, I don't need 2000 emails in a folder for it to open slowly, only a dozen is enough. But...
by dclement
Thu Apr 19, 2012 10:09 am
Forum: LMDE 1 Archive
Topic: Evolution starts a bit slowly
Replies: 2
Views: 467

Evolution starts a bit slowly

Hello, I'm testing LMDE (XFCE) from a USB key and the overall impression is very positive. However, among my favorite apps, Evolution lags a little behind. Every time I start it, I have to wait for the list of messages being built, and it lasts a little too long (3 seconds? 5?). Would you say it is ...

Go to advanced search