KDE 3.5 64 bit possible ?

Forum rules
Before you post please read how to get help
User avatar
Harrs
Level 1
Level 1
Posts: 15
Joined: Fri Jan 18, 2008 9:49 am

KDE 3.5 64 bit possible ?

Postby Harrs » Tue Dec 16, 2008 6:06 am

Hello is it possible to install the coming mint 6 amd64 version and then get a fully functional KDE 3 installed ?(with synaptic)
I still like KDE more than Gnome..
And i still cant work with KDE 4..Some software is still refusing the work.. or displaying crazy squares for the letters..
And this plasma thing is crashing all five minutes..

Husse
Level 23
Level 23
Posts: 19590
Joined: Sun Feb 11, 2007 7:22 am
Location: Near Borås Sweden

Re: KDE 3.5 64 bit possible ?

Postby Husse » Thu Dec 18, 2008 8:52 am

I think that KDE 3 is not in the repos for Intrepid (which is where we find them) so I don't think so
And I agree that KDE4 is still no good, that's why our KDE CE takes a while to appear
Image
Don't fix it if it ain't broken, don't break it if you can't fix it


Return to “KDE”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest