Help with belkin 54g notebook card!-SOLVED

Forum rules
Before you post please read how to get help
deka316
Level 2
Level 2
Posts: 84
Joined: Tue Feb 24, 2009 12:29 pm
Contact:

Help with belkin 54g notebook card!-SOLVED

Postby deka316 » Wed Apr 22, 2009 8:33 pm

Hi, I just installed linux mint 6 xfce today and it runs sweet on my Mpc transport X1000, I have a problem though. I installed my belkin 54g notebook card using it's driver cd and ndiswrapper and the lights are blinking on it, but when I click on the Wicd Manager on the bottom right hand corner it says "no wireless networks found" I am also using ethernet right now but when I used Linux Mint 6 Main Editon it still listed the wireless networks around me. Am I missing something? I use my laptop alot when I travel and really need to get my wireless working, please help! :?
Last edited by deka316 on Tue Sep 15, 2009 12:44 pm, edited 1 time in total.
Linux Mint 10 Julia 64-bit
Toshiba Satellite L505-GS6000 AMD Turion™ II Dual-Core Mobile Processor M500
4GB DDR2 800MHz memory
ATI Raedon 4200
DVD-SuperMulti (+/-R double layer) with Labelflash drive

User avatar
merlwiz79
Level 10
Level 10
Posts: 3476
Joined: Wed Apr 04, 2007 1:50 pm
Location: Here again :)

Re: Help with belkin 54g notebook card!

Postby merlwiz79 » Wed Apr 22, 2009 9:54 pm

You probably need to change the preferences to use the correct wireless interface.(wlan0, eth1, etc)
May also need to change the WPA Supplicant Driver to ndiswrapper.
Image

deka316
Level 2
Level 2
Posts: 84
Joined: Tue Feb 24, 2009 12:29 pm
Contact:

Re: Help with belkin 54g notebook card!

Postby deka316 » Wed Apr 22, 2009 10:04 pm

could you tell me how to do that? I am still a newbie!
Linux Mint 10 Julia 64-bit
Toshiba Satellite L505-GS6000 AMD Turion™ II Dual-Core Mobile Processor M500
4GB DDR2 800MHz memory
ATI Raedon 4200
DVD-SuperMulti (+/-R double layer) with Labelflash drive

deka316
Level 2
Level 2
Posts: 84
Joined: Tue Feb 24, 2009 12:29 pm
Contact:

Re: Help with belkin 54g notebook card!*SOLVED*

Postby deka316 » Wed Apr 22, 2009 10:45 pm

Hi, it took me a minute but I adjusted the settings in my Wicd Manager and it worked, thanks!
Linux Mint 10 Julia 64-bit
Toshiba Satellite L505-GS6000 AMD Turion™ II Dual-Core Mobile Processor M500
4GB DDR2 800MHz memory
ATI Raedon 4200
DVD-SuperMulti (+/-R double layer) with Labelflash drive


Return to “XFCE”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest