Internet problem

Forum rules
Before you post please read how to get help
User avatar
ippokratis
Level 1
Level 1
Posts: 9
Joined: Sat Mar 15, 2008 5:38 am

Internet problem

Postby ippokratis » Sat Mar 15, 2008 5:56 am

Hello guys! I have installed Linux Mint 4.0 Fluxbox on my HD in dual boot with Win XP. I have 2 PCs the one is connected to internet by a router (NETGEAR DG834PN) with ethernet (but is wireless to). The other PC's XP partition gets internet access by a Wireless USB Adapter NETGEAR (WPN111 - goes in set with the router). When I enter my LM partition I get no internet access. What shall I do?
Image

Husse
Level 23
Level 23
Posts: 19595
Joined: Sun Feb 11, 2007 7:22 am
Location: Near Borås Sweden

Re: Internet problem

Postby Husse » Sat Mar 15, 2008 4:56 pm

Try the wiki
http://www.linuxmint.com/wiki/index.php/MintWifi
It seems that this dongle works with ndiswrapper
Image
Don't fix it if it ain't broken, don't break it if you can't fix it

User avatar
ippokratis
Level 1
Level 1
Posts: 9
Joined: Sat Mar 15, 2008 5:38 am

Re: Internet problem

Postby ippokratis » Mon Mar 17, 2008 7:21 pm

Thanks! I'll check!
Image

User avatar
ippokratis
Level 1
Level 1
Posts: 9
Joined: Sat Mar 15, 2008 5:38 am

Re: Internet problem

Postby ippokratis » Wed Mar 19, 2008 11:07 am

Well, I solved the problem by buying an ethernet card, which is connected now to my PC. So I established internet access. :wink:
Image


Return to “Others”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests