Can´t install Firefox 3.6 + system messed up.

Forum rules
Before you post please read how to get help
wassm.
Level 3
Level 3
Posts: 134
Joined: Mon Aug 31, 2009 6:07 pm

Can´t install Firefox 3.6 + system messed up.

Postby wassm. » Fri Feb 05, 2010 7:30 pm

Hi,
for two days i am trying to install firefox 3.6, but it is no go-basically i follow these instructions:
viewtopic.php?f=142&t=41257
After my old firefox 3.5 is removed, i can open firefox/namaroka 3.62 for only one time-after closing it - nothing-can´t run the browser any more.

One more thing-today, after i added daily package karmic for firefox, ubuntu tweak gave me to upgrade to linux-headers-2.6.31-19. I did it, but after that i had no more wireless, and couldn´t install hardware drivers for broadcom wlan-error reported.

So i downgraded back to linux-headers-2.6.31-17, and to firefox 3.5.7-and now seems all to be fine.

So, what is it-anybody knows?

User avatar
richyrich
Level 17
Level 17
Posts: 7191
Joined: Mon May 04, 2009 8:31 pm

Re: Can´t install Firefox 3.6 + system messed up.

Postby richyrich » Fri Feb 05, 2010 7:53 pm

One more thing-today, after i added daily package karmic for firefox, ubuntu tweak gave me to upgrade to linux-headers-2.6.31-19.


Once you have gone beyond Mint, then it is up to you (or your ubuntu upgrade forums) to fix it ! :mrgreen:

wassm.
Level 3
Level 3
Posts: 134
Joined: Mon Aug 31, 2009 6:07 pm

Re: Can´t install Firefox 3.6 + system messed up.

Postby wassm. » Fri Feb 05, 2010 7:58 pm

You have right-i figured it, disabled that source-now i will behave nice :D .

I ask it because i saw here on forum that some people have installed firefox 3.6 on fluxbox, so i thought it should be possible also for me.

Kendall
Level 7
Level 7
Posts: 1566
Joined: Mon Nov 16, 2009 12:20 pm
Location: Asheville, NC, USA
Contact:

Re: Can´t install Firefox 3.6 + system messed up.

Postby Kendall » Fri Feb 05, 2010 8:29 pm

Clem usually has some sort of an announcement when Firefox upgrades are available (I usually see them on Twitter). With Mint, I generally have to recommend staying with only level 1, 2, and 3 upgrades in mintUpdate. I too have had issues with Firefox 3.6 thus far, but I haven't yet looked into it as I rarely use Firefox in the first place.

User avatar
Fred
Level 10
Level 10
Posts: 3351
Joined: Fri Jan 04, 2008 11:59 am
Location: NC USA

Re: Can´t install Firefox 3.6 + system messed up.

Postby Fred » Sat Feb 06, 2010 5:05 am

Usually you don't see Firefox upgrades in the standard Ubuntu repos until it has been vetted into Debian sid. Then Ubuntu pulls Iceweasel, replaces the branding and puts it into the repos. Iceweasel is currently at 3.5.6 in sid.

Now you know why your system is messed up. If you don't want breakage don't try to get ahead of the vetting process. :-)

Fred
Insanity: Doing the same thing over and over and each time expecting a different result.

Democracy is 2 wolves and a lamb voting on the menu. Liberty is an armed lamb protesting the electoral outcome. A Republic negates the need for an armed protest.

wassm.
Level 3
Level 3
Posts: 134
Joined: Mon Aug 31, 2009 6:07 pm

Re: Can´t install Firefox 3.6 + system messed up.

Postby wassm. » Sat Feb 06, 2010 8:43 am

Fred wrote:Usually you don't see Firefox upgrades in the standard Ubuntu repos until it has been vetted into Debian sid. Then Ubuntu pulls Iceweasel, replaces the branding and puts it into the repos. Iceweasel is currently at 3.5.6 in sid.

Now you know why your system is messed up. If you don't want breakage don't try to get ahead of the vetting process. :-)

Fred


Thanks for explanation.
So, i´ll just wait to see if chrome is going to work properly under fluxbox.

michellejane
Level 1
Level 1
Posts: 4
Joined: Wed Jun 16, 2010 11:14 pm

Re: Can´t install Firefox 3.6 + system messed up.

Postby michellejane » Thu Jun 17, 2010 12:22 am

As per my experience clear catch , cookies , history and scan your system with anti virus system then after delete older version and after do these try to download . Hope this simple troubleshooting step helps you to solve out your problem . Once I had same problem I followed same step and now all going properly .


Return to “Others”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests